Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
‘Oyunları birer birer bozduk’
‘Oyunları birer birer bozduk’
HABERLER>SÄ°YASET
25 Kasım 2018 Pazar - 10:40

Aydemir: 'Hayırlı olsun'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarının Mehmet Sekmen olduğunu açıkladı.

Aydemir:  Hayırlı olsun

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye başkan adayı oldu. 29 Mart 2014’te Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Sekmen’in yeniden aday gösterilmesi AK Parti camiası ve Büyükşehirde sevinçle karşılandı. AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Son beş yılda Erzurum’un fiziki ve sosyal çerçevesinde önemli atılımlar kaydeden, il şehircilik vizyonuna yeni ve çağdaş değerler katan Sayın Sekmen’in adaylığını kutluyor, şahsı, AK Partimiz ve Erzurum için hayırlı olmasını diliyoruz.’ yorumunu yaptı.

Sekmen’in aday gösterilmesi Erzurumspor camiasında da coşkuyla karşılandı. Taraftarlar Erzurumspor’un Sekmen’in destekleriyle Süper Lige çıktığını kaydederek, ‘Erzurumspor Sekmen’le yeni başarılara imza atacak’ yorumunu yaptılar.

MEHMET SEKMEN KİMDİR

1958 de Erzurum Pazaryolu Kılıççı Köyünde doğdu. İlkokula doğduğu köyünde başlayan Mehmet Sekmen ,İstanbul Fatih İmamhatip lisesinden mezun oldu. İstanbul Üniversite İşletme Fakültesini bitirdikten sonra Ankara’da Bankacılık ihtisasını tamamladı. Gençlik yıllarından bu güne kadar çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif görevler aldı. Ülkenin yaşadığı siyasi tarihin en zorlu günlerini idrak eden ve bizzat o süreci yaşayan Her Türkiye Sevdalısı gibi o da mefkuresinden asla vazgeçmeden istikrarlı bir biçimde bu hizmet sevdasını sürdürdü.

İş hayatına bir kamu bankasında yöneticilik yaparak başladı. 1985 yılından sonra Mali Müşavirlik ve özel sektörde holding finans yöneticiliği yaptı. Aktif siyasi hayatına Milli Gençlik Vakfı Kartal İlçe Başkanı olarak başladı. Ardından 1989 yılında Refah Partisi Kartal İlçe Başkanlığı görevine getirildi. 1992 yerel seçimlerinde Samandıra Belediye Başkanlığına seçildi. 27 Mart 1994 Yerel Seçimlerinde Kartal Belediye Başkanı oldu. 1999 seçimlerinde tekrar kazanarak Kartalda 2. Dönem Belediye Başkanı olarak hizmet etti. 10 yıl Kartal Spor Kulübü Başkanlığı yapan Sekmen, Kartal Sporun altyapısını kurarak aynı zamanda 2. Lig Kulüpler Birliği Başkanlığı görevinde bulundu. Kartal Spor Güreş Kulübü kurarak spor alanındaki hizmetlerine devam etti. 2002 yılında yapılan Genel Seçimlerde 22.Dönem İstanbul Milletvekilliğine seçildi. TBMM’de sırasıyla Plan Bütçe Komisyonu, Çevre Komisyonu ve Bayındırlık Komisyonunda görevler yaptı.

2003-2005 arası Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı Danışma Kurulu Üyeliği yaptı. 27 Temmuz 2007 seçimlerinde 23. Dönem İstanbul Milletvekilliğine seçildi. Bu zaman aralığında sırasıyla Güney Anadolu Bölge Koordinatörlüğü, Erzurum’un da içinde olduğu Doğu Anadolu Bölge Koordinatörlüğü yaptı. Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı ve Karadeniz Bölge Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu. Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı ve Ege Bölgesi Koordinatörlünü yapmıştır. Sekmen 29 Mart 2014’te AK Parti’den Erzurum Büyükşehir Belediye başkanlığına seçildi.

Yaklaşık yirmi beş yıldır, ülke meselelerine kendisini adamış bir birey olarak; ömrünün çeyrek asrını fiili hizmetlerle geçirmiş, İstanbul gibi karmaşık ve sürekli büyüyen bir metropolde 3 dönem Belediye Başkanlığı yapmış, uluslararası belediyecilik kriterlerini görev yaptığı Belediye Başkanlığı süresince cesurca uygulayan bir başkan olarak hafızalardaki yerini almıştır. İnançlı ve maneviyatı yüksek bir gençliğin bu ülke için neler yapabileceğini anlatmaya çalışmış ve gençlik eğitimine bu bağlamda büyük katkıları olmuştur. Evli 4 dört çocuk babasıdır.

 
Erzurumspor Antalya'yı tek golle yıktı
 
CHP'li Belediye Başkanının yönettiği Çat, AK Parti'de ikinci sırada
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Sekmen'le "yola devam" dedi
AK Parti Belediye Başkanı adayları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklamaların ...
Palandöken’e AK imza
Bulutlar Belediyecilikte AK yaklaşımı paylaştı
Altınok Rus heyet onuruna TBMM’de yemek verdi
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Güvenlik ve Yolsuzlukla ...
 
Aydemir: ‘Bizde ayrı gayrı yok’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Ben Kürt değilim ama kendimi ...
Aydemir, ‘AK Hareket, adalet hareketidir’
 Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Adalet ve Kalkınma Partisi ...
Aydemir: ‘AK Dönem Adalette İnşa ve İhya dönemidir’
Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Adalet ve Kalkınma Partisi ...
 
Erdoğan: 'Gece gündüz çalışacağız’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Artık her adımını devlet ve millet ...
Aydemir Kültür ve Turizm’de Ak Yaklaşımı paylaştı
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘On altı yılda kaydettiğimiz ...
Aydemir: ‘Ak dönem değerlerle yükseliş dönemidir’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘On altı yılda kaydettiğimiz ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva