Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erdoğan’dan Filistin’e destek mesajı
Erdoğan’dan Filistin’e destek mesajı
İşgücü istatistikleri açıklandı
İşgücü istatistikleri açıklandı
Tunç'tan yeni anayasa açıklaması
Tunç'tan yeni anayasa açıklaması
Görgün İHA teknolojisini değerlendirdi
Görgün İHA teknolojisini değerlendirdi
Gazze'de can kaybı 35 bin 303'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 35 bin 303'e yükseldi
HABERLER>SPOR
25 Mart 2013 Pazartesi - 08:36

6 Hafta nefesler tutulacak

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta zorlu geçecek 6 haftalık puan maratonu başladı.

6 Hafta nefesler tutulacak

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta zorlu geçecek 6 haftalık puan maratonu başladı. Play Off için 5 takımla mücadele veren Büyükşehir Belediyespor’un kalan altı haftalık süreci başarıyla tamamlaması için, önce takım oyuncularının formuna, sonra futbol şansına ve her zaman taraftar desteğine ihtiyacı var.
SANCAKTEPE BERABERLİĞİ
Erzurum Büyükşehir Belediyespor play off mücadelesinde takipçisi olan Sancaktepe Belediyespor’dan çok önemli bir puanı alarak rakibiyle arasındaki puan farkını korudu. Kahramanmaraş Belediyespor deplasmanından mağlup dönen Gümüşhanespor 52 puanda kalırken, Büyükşehir’in bu takımla arasındaki puan farkı da bire indi. Mavibeyazlı ekibin Kahramanmaraş Belediyespor’la olan puan parkı ise 5’e yükseldi.
6’INCI SIRADAYIZ
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Sancaktepe Belediyespor beraberliği ile puanını 51’e çıkararak 6’ıncı sırada kaldı. Mavibeyazlı ekibin deplasman maçlarındaki beraberlik sayısı ise 5’e çıktı. Sancaktepe Belediyespor maçı sonucu Büyükşehir Belediyespor’un dış saha istatistiklerini de değiştirdi.
BAŞARI ORANI
Mavibeyazlılar’ın dış sahada galibiyet oranı yüzde 36, beraberlik oranı da yüzde 36 olurken, mağlubiyet oranı yüzde 29 olarak kaydedildi. Oynadığı 28 maçın 14’ünü kazanan, 9 beraberliği ve 5 yenilgisi bulunan Mavibeyazlı ekibin maç toplamındaki galibiyet sayısı oranı yüzde 50 olurken, beraberlik sayısı oranı yüzde 32, mağlubiyet sayısı oranı da yüzde 18 olarak hesaplandı.
28’İNCİ HAFTA MAÇ SONUÇLARI
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurup 28’inci hafta maçlarında 16 gol kaydedildi. 4 maçı ev sahibi ekiplerin, 2 maçı deplasman takımlarının kazandığı haftada 3 maç da berabere sonuçlandı. 2-1 biten Elazığ Belediyespor-Kocaelispor, 2-0 sonuçlanan Keçiörengücü-Darıca Gençlerbirliği maçları haftanın sürpriz sonuçlarının alındığı karşılaşmalar oldu.
HAFTANIN MAÇLARI
Sancaktepe Belediyespor kendi evinde Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la berabere kalırken, Altınordu deplasmanda Oyak Reaultspor’u 2-0 yenerek, liderliğe demi attı. Play off mücadelesinde Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la yarışan Gümüşhanespor ise deplasmanda Kahramanmaraş Belediyespor’a 3-1 yenildi.
LİG SIRALAMASI
28’inci hafta karşılaşmaları sonrasında Altınordu 65 puanla lider olurken, haftalar boyunca peşinden gittiği, 62 puanı bulunan Darıca Gençlerbirliğine 3 puanlık fark attı. Gümüşhanespor’u farklı yenen Keçiörengücü 59 puanla üçüncü, Kahramanmaraş Belediyespor ise 56 puanla dördüncü sırayı paylaşırken, haftayı mağlup tamamlayan Gümüşhanespor 52 puanla beşinci sırada kaldı. Sancaktepe Belediyespor deplasmanından bir puan getiren Mavibeyazlı ekip ise altıncı sırada yer aldı.
DİYARBAKIR DA DÜŞTÜ
28’inci hafta maçları sonrasında Mardinspor’dan sonra Diyarbakırspor’un da Bölgesel amatör Lige düşmesi kesinleşti. Ligin tamamlanmasına 6 hafta kala, gurupta düşecek üçüncü takım henüz netleşmedi. 31 puanlı Arsinspor, Isparta Emrespor ve Beylerbeyispor ile, 30 puanlı Kocaelispor, 29 puanlı Çorum Belediyespor ve 23 puanlı Elazığ Belediyespor arasında ligde kalma mücadelesi hız kazandı.
PLAY OFF MÜCADELESİ
Playoff için mücadele veren 5 takım içinde Darıca Gençlerbirliği, Keçiörengücü puan avantajına sahip olurken, Kahramanmaraş Belediyespor fikstür avantajı yaşayacak. Gümüşhanespor ile Erzurum Büyükşehir Belediyespor ise ligin zirvesindeki takımlarla maç yapacak. Gümüşhanespor kalan altı haftada Keçiörengücü ve altınordu ile zorlu mücadele verirken, Büyükşehir Belediyespor Keçiörengücü, Darıca Gençlerbirliği ve Altınordu gibi zirveye oynayan üç takımla karşılaşacak.
ZORLU 6 HAFTA
Play off mücadelesinde Keçiörengücü, Gümüşhanespor, Kahramanmaraş Belediyespor ve Erzurum Büyükşehir Belediyespor arasındaki mücadele iyice kızıştı. Ligin kalan altı haftasında Keçiören gücü, Kahramanmaraş Belediyespor, Gümüşhanespor ve erzurum Büyükşehir Belediyespor 3 maçlarını içerde, 3 maçlarını ise dış sahada oynayacak.
KEÇİÖRENGÜCÜ 59 PUAN
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 59 puanı olan Keçiörengücü, bu hafta erzurum deplasmanına gelecek. 30’uncu haftada kendi evinde Maltepespor’la karşılaşacak olan Keçiörengücü, 6 haftalık periyotta en zorlu maçını 31’inci haftada Gümüşhanespor’la yapacak. 32’İnci haftada evinde Çorum Belediyespor’la karşılaşacak olan ekip, 33’üncü haftada Kocaelispor deplasmanına gidecek. Keçiörengücü ligi evinde oynayacağı arsinspor maçıyla tamamlayacak.
KAHRAMANMARAŞ BELEDİYESPOR 56 PUAN
56 puanla 4’üncü sırada bulunan Kahramanmaraş Belediyespor bu hafta Çorum Belediyespor deplasmanına gidecek. Ekip 30’uncu haftada kendi evinde Kocaelispor’u ağırlarken, 31’inci haftada arsinspor deplasmanında puan mücadelesi verecek. 32’inci haftada küme düşmesi kesinleşen Diyarbakırsporla karşılaşacak olan ekip, 33’üncü haftada kümede kalma mücadelesi veren ElazığBelediyespor ile deplasmanda karşılaşırken, son maçını küme düşmesi kesinleşen Mardinspor ile yapacak.
GÜMÜŞHANESPOR 52 PUAN
52 puanla beşinci sırada yer alan Gümüşhanespor bu hafta kendi evinde Beylerbeyispor’u ağırlarken, 30’uncu haftada Sancaktepe Belediyespor deplasmanına gidecek.31’inci haftada Keçiörengücü ile kendi evinde karşılaşacak olan takım, 32’inci haftada deplasmanda Oyak Renaultspor’la puan mücadelesi verecek. 33’üncü haftada kendi evinde Isparta Emrespor’la karşılaşacak olan Gümüşhanespor, ligi deplasmanda oynayacağı Altınordu maçı ile tamamlayacak.
ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 51 PUAN
51 puanla altıncı durumda bulunan Erzurum Büyükşehir Belediyespor bu hafta kendi evinde Keçiörengücü ile 6 puanlık bir maç yapacak. 30’uncu haftada Oyak Renaultspor maçı için Bursa deplasmanına gidecek olan mavibeyazlı ekip, 31’inci haftada Erzurum’da Emrespor’u ağırlayacak. 32’inci haftada Altınordu’yla İzmir’de karşılaşacak olan ekip, 33’üncü haftada Kazım Karabekir Stadyumunda Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediyespor ligi deplasmanda oynayacağı Yimpaş Yozgatspor maçı ile tamamlayacak.
GÜMÜŞHANESPOR’LA NEFES NEFESE YARIŞ
Sancaktepe Belediyespor deplasmanından bir puan alarak play off mücadelesinde kalan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un hedefine ulaşması için kalan 6 maçından en az 15 puanla ayrılması gerekiyor. Play off şansı Gümüşhanespor’un alacağı sonuçlara da bağlı olan Mavibeyazlı ekip her maça üç puan için çıkarken, diğer yandan Gümüşhanespor’un puan kayıplarını bekleyecek.
6 HAFTALIK MAÇ TRAFİĞİ
29.HAFTA
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor - Keçiörengücü
Çorum Belediyespor - K.Maraş Belediyespor
Gümüşhanespor - Beylerbeyispor
 
30.HAFTA
Keçiörengücü - Maltepespor
Oyak Renaultspor - Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor
K.Maraş Belediyespor - Kocaelispor
Sancaktepe Belediye Spor - Gümüşhanespor
 
31.HAFTA
Gümüşhanespor - Keçiörengücü
Çorum Belediyespor - Sancaktepe Belediye Spor
Arsinspor - K.Maraş Belediyespor
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor - Isparta Emrespor A.Ş.
 
32.HAFTA
Keçiörengücü - Çorum Belediyespor
Altınordu A.Ş. - Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor
Oyak Renaultspor - Gümüşhanespor
K.Maraş Belediyespor - Diyarbakırspor
 
33.HAFTA
Kocaelispor - Keçiörengücü
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor - Darıca G.Birliği
Elazığ Belediyespor - K.Maraş Belediyespor
Gümüşhanespor - Isparta Emrespor A.Ş
 
34.HAFTA
Yimpaş Yozgatspor A.Ş. - Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor
Altınordu A.Ş. - Gümüşhanespor
Keçiörengücü - Arsinspor

K.Maraş Belediyespor - Mardinspor

 
Tıp fakültesi öğrencilerinden bir ilk
 
Erdoğan’dan sert cevap
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öztürk'ten başarıya ödül
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Polonya’nın Zagopone şehrinde gerçekleşen ...
Narman Lisesinden kickboks başarısı
Erzurum’da 12 Mart Erzurum´un Kurtuluşu münasebetiyle düzenlenen Kick ...
Hokeyde heyecan kasırgası
Erzurum’da Atatürk Üniversitesi tarafından düzenlenen Üniversiteler arası ...
 
Büyükşehir için zor sınav
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 50 puanla 6’ıncı sırada yer alan Büyükşehir ...
Buzda hokey şöleni başlıyor
Üniversitelerarası Buz Hokeyi şampiyonası bugün başlıyor
Türkiye Güreş şampiyonası tamamlandı
Erzurum’da yapılan Gençler Serbest Türkiye Şampiyonası sona erdi.
 
Büyükşehir güven tazeledi
Kendi evinde zorlu bir 90 dakika sonucunda Beylerbeyispor’u Fatih Gültekin ...
Beylerbeyi maçını Gökhan Esen yönetecek
Pazar günü oynanacak Erzurum Büyükşehir Belediyespor-Beylerbeyispor maçını ...
Hala şans var...!
Spor Toto 3’üncü Ligde mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor ve ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva