Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erdoğan’dan Filistin’e destek mesajı
Erdoğan’dan Filistin’e destek mesajı
İşgücü istatistikleri açıklandı
İşgücü istatistikleri açıklandı
Tunç'tan yeni anayasa açıklaması
Tunç'tan yeni anayasa açıklaması
Görgün İHA teknolojisini değerlendirdi
Görgün İHA teknolojisini değerlendirdi
Gazze'de can kaybı 35 bin 303'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 35 bin 303'e yükseldi
HABERLER>SPOR
20 Mart 2013 Çarşamba - 07:09

Büyükşehir için zor sınav

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 50 puanla 6’ıncı sırada yer alan Büyükşehir Belediyespor, kendini 7’inci sırada 48 puanla takip eden Sancaktepe Belediyespor’la deplasmanda puan mücadelesi verecek.

Büyükşehir için zor sınav

ERZURUM
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 50 puanla 6’ıncı sırada yer alan Büyükşehir Belediyespor, kendini 7’inci sırada 48 puanla takip eden Sancaktepe Belediyespor’la deplasmanda puan mücadelesi verecek. Play off’u hedefleyen iki takımın mücadelesi ligin zirvesindeki sıralamayı değiştireceği gibi, play offa çıkacak takımların da netleşmesini sağlayacak.
DÜGÜM MAÇI
11 Kasım’da Kazım Karabekir Stadyumunda oynadığı Sancaktepe Belediyespor maçını 2-1 kazanan Mavibeyazlı ekip rövanşı vermemek peşinde. Beylerbeyispor galibiyetiyle yeniden zirveye tutunan ve üst sıralardaki rakipleriyle puan farkı azalan Büyükşehir Belediyespor, gurbetteki dadaşların desteğiyle çıkacağı maçta mutlak üç puanı hedefliyor.
FARKI KAPATTIK
Guruptaki sıralamada puan farkını 3’üncü Keçiörengücü ile 6, Kahramanmaraş Belediyespor’la 3, Gümüşhanespor’la 2’ye indiren Mavi beyazlı ekip, ensesinde hissettiği ve iki puan üstünde bulunduğu Sanvaktepe Belediyespor’la çok zorlu bir doksan dakikalık sınav verecek. Mavibeyazlı ekibin en büyük güvencesi ise deplasmanda kendini desteklemeye gelecek olan İstanbul, Bursa ve Kocaeli’de yaşayan dadaşlar olacak.
SANCAKTEPE’NİN İÇ SAHA PERFORMANSI
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Sancaktepe Belediyespor kendi evinde oynadığı 13 maçın 8’inde galip gelirken 3 maçtan beraberlikle ayrıldı, 2 maçını da kaybetti. Kendi evinde oynadığı maçlarda 26 gol kaydeden ekip, 11 golü filelerinde gördü ve 13 maçta 27 puan toplayabildi.
İKİ MAÇTA YENİLDİ
Sancaktepe Belediyespor kendi evinde sadece Beylerbeyispor ve Kahramanmaraş Belediyespor’a yenildi. Darıca Gençlerbirliği, Çorum Belediyespor ve Arsinspor’la berabere kalarak rakiplerine bir puan veren Sancaktepe evinde en farklı skorlu galibiyeti 8-0 biten Mardinspor maçında aldı. İç sahada lider Altınordu’yu’da 1-0 yenme başarısını gösteren Sancaktepe gollerinin büyük bir kısmını ilk yarılarda kaydetti.
DIŞ SAHADA DA KORKULU EKİP
Sancaktepe Belediyespor iç sahadaki olumlup performansını dış saha maçlarında da sergiledi. Oynadığı 14 deplasman maçının 5’ini kazanan, 4’ünden beraberlikle ayrılan ekip sadece 3 maçtan yenik ayrıldı. Deplasman maçlarında rakip filelere 21 gol atan Sancaktepe Belediyespor, kalesinde 11 gol gördü ve 14 maçta 21 puan topladı.
BÜYÜKŞEHİR 5 MAÇINI KAZANDI
Ligin ikinci yarısında oldukça kırılgan bir süreç izleyen Büyükşehir Belediyespor deplasmanda oynadığı 13 maçın 5’ini kazandı, 4 maçtan bir puanla ayrıldı ve 4 maçını da kaybetti. Dış saha maçlarında 16 gol kaydeden Mavi Beyazlı ekip kalesinde 12 gol görürken, çıktığı 13 deplasmandan 19 puan toplayabildi.
SANCAKTEPE’DEN DAHA BAŞARILIYIZ
Mavibeyazlı ekip Sancaktepe Belediyespor’a göre, iç saha maçlarında daha başarılı oldu. Kazım Karabekir’de oynadığı 14 maçın 9’undan galibiyetle ayrılan Mavibeyazlı takım, 4 maçta rakiplerine 1 puan verdi, bir maçı da kaybetti. İç sahada 27 gol atma başarısını gösteren Büyükşehir Belediyespor, kendi kalesinde ise 9 gol gördü. Büyükşehir Belediyespor oynadığı 27 maçta 14 galibiyet, 8 beraberlikle topladığı 50 puanla 6’ıncı sırada yer alyor.
11 KASIM 2012’DEKİ MAÇ
Büyükşehir Belediyespor 11 Kasım 2012’de oynadığı Sancaktepe Belediyespor maçına Lokman Atakol, Fatih Gültekin, Muhammed Emin Bakan, Fatih Arat, Zafer Doğan, Samet Altuntaş, İsmail Türkaslan, Oktay Gümüş, Muhammet Fettahoğlu, Ekrem Sütçü ve Güner Okay 11’iyle çıkmış, maçın 16’ıncı dakikasında konuk takım Doğan ateş’in golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen, 24’üncü dakikada Fatih Fültekin ve 43’üncü dakikada Güner Okay attıkları golle Büyükşehir Belediyespor’u galibiyete ulaştırmıştı.
ÜÇ ÖNEMLİ MAÇ
Büyükşehir Belediyespor’un yer aldığı gurupta 28’inci hafta üç önemli karşılaşmaya sahne olacak. 7’inci sıradaki Sancaktepe Belediyespor ile 6’ıncı sıradaki erzurum Büyükşehir Belediyespor maçının yanı sıra, zirve mücadelesini ilgilendiren diğer bir karşılaşma da Keçiörengücü ile Darıca Gençlerbirliği arasında oynanacak. Kendi evinde puan vermeyi adet haline getiren, geçen haftada Sancaktepe Belediyespor’a 1 puan veren Darıca, bu maçtan puansız ayrılması durumunda liderlik şansını da büyük ölçüde yitirecek.
NEFESLER TUTULACAK
28’inci haftada oynanacak bir diğer önemli karşılaşma ise 5’üncü sıradaki Kahramanmaraş Belediyespor’la 5’inci sırada bulunan Gümüşhanespor arasında geçecek. Büyükşehir Belediyespor’un deplasmandan puan ya da puanlarla dönmesi, bu maçın ise en az beraberlikle bitmesi halinde Mavibeyazlı ekip play off yolunda çok önemli bir avantaj elde edecek.
ZORLU HAFTA
28’inci haftada Lider Altınordu 9’uncu sırada bulunan Oyak Renaultspor deplasmanına giderken, son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri toplayan Maltepespor, yine bir İstanbul takımı olan ve Erzurum Büyükşehir Belediyespor yenilgisiyle 13’üncülüğe gerileyen Beylerbeyispor ile karşılaşacak. Isparta Emrespor’un Yozgatspor’u ağırlayacağı haftada, Elazığ Belediyespor ise Kocaeli karşısında ligde kalma mücadelesi verecek.

 
Yaşlılara ALINTERİ yaklaşımı
 
Protestolu senet verileri açıklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buzda hokey şöleni başlıyor
Üniversitelerarası Buz Hokeyi şampiyonası bugün başlıyor
Türkiye Güreş şampiyonası tamamlandı
Erzurum’da yapılan Gençler Serbest Türkiye Şampiyonası sona erdi.
Büyükşehir güven tazeledi
Kendi evinde zorlu bir 90 dakika sonucunda Beylerbeyispor’u Fatih Gültekin ...
 
Beylerbeyi maçını Gökhan Esen yönetecek
Pazar günü oynanacak Erzurum Büyükşehir Belediyespor-Beylerbeyispor maçını ...
Hala şans var...!
Spor Toto 3’üncü Ligde mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor ve ...
Narmanspor Playoff’da
Buz Hokeyi’nde Erzurum rüzgarı esiyor. Erzurum’un bayan temsilcisi Narmanspor, ...
 
Tekin'den Erzurum'a övgü
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yusuf Tekin,”Erzurum hoşgörüsü, barışçıl ...
Göl üstünde nefes kesen yarışma
Türkiye Pist ve Formula 3 Şampiyonu Ertan Nacaroğlu direktörlüğünde, Banvit ...
Sporda KUDAKA Damgası
KUDAKA’nın Spor Cazibe Merkezleri Projesi’ne destek kampanyası çerçevesinde ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva