Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
‘Oyunları birer birer bozduk’
‘Oyunları birer birer bozduk’
HABERLER>SPOR
23 Ekim 2019 Çarşamba - 15:29

Toysal Erzurumspor’u değerlendirdi

Erzurumspor’un henüz lige ayak uyduramadıklarını belirten Toysal, “Erzurumspor, önemli bir takım, rakımı yüksek buraya göre. Tabi onlarında dezavantajları var şu ana kadar. ' dedi

Toysal Erzurumspor’u değerlendirdi

TFF 1. Lig ekiplerinden Hatayspor’un Teknik Direktörü Bayram Toysal, dengeli ve kontrollü bir oyunla, Erzurum’dan kayıpsız bir şekilde dönmek isteklerini ve ilk yarıyı kayıpsız geçmek istediklerini söyleyerek, "Hep birlikte el birliği ile bu takımı inşallah hedeflediği noktaya getireceğiz" dedi.

Hatayspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Erzurumspor karşılaşmasının hazırlıklarına Osman Çalğın Tesisleri’nde devam ediyor. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basına açık gerçekleştirildi. Hatayspor Teknik Direktörü Bayram Toysal, Erzurumspor’un zafiyetlerini bildiklerini ve puan ve puanlarla dönmek istediklerini söyledi. 2-1 kazanılan Adana Demirspor maçını değerlendiren Toysal, istatistiki verilerde yakaladıkları pas yüzdesinin Süper Lig takımlarının yakaladıkları veri olduğunu belirterek, “Adana Demirspor maçı milli maç arası olması nedeniyle bizim de daha iyi çalışabilmemiz adına doğru bir zamana denk geldi. Maçı zorda olsa kazanmasını bildik. Tabi bu maçların zor olacağını biliyorduk. Daha önce bu konuyla alakalı konuştuk. Bakıldığı zaman istatistiki verilerde en önemli ayrıntı özellikle üçüncü bölge de topun yüzde 74 pas yüzdesi ile oynadığımız bir bölge olduğunu düşünecek olursak, bu Süper Lig takımlarının yakaladığı bir veri. Biz bu maçta onu yakaladık ve galip gelmesini bildik” dedi.

"ERZURUMSPOR'UN DA DEZAVANTAJLARI VAR"

Erzurumspor’un henüz lige ayak uyduramadıklarını belirten Toysal, “Erzurumspor, önemli bir takım, rakımı yüksek buraya göre. Tabi onlarında dezavantajları var şu ana kadar. Geçen sene ligden düşmüş olmaları, bu lige şu ana kadar ayak uyduramadıklarını gösteriyor. Daha dengeli daha kontrollü bir oyunla, o maçtan da kayıpsız bir şekilde geldiğimiz de ben inanıyorum ki ilk yarıyı biz kayıpsız geçeriz. İkinci yarı her ligin çok zor geçtiğini düşünecek olursak, biz oraya kadar ki süreci iyi geçirmeye çalışacağız. Erzurumspor’un zaafiyetlerini biliyoruz, onunla alakalı çalışmalarımızı yapacağız. Ümit ediyorum, Adana Demirspor gibi o maçtan da puan ya da puanlar alıp Hatay’a gelmeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

"TARAFTARIMIZDAN SABIR VE DESTEK BEKLİYORUZ"

Adana Demirspor maçında taraftarların tepkisiyle ilgili de açıklamalar da bulunan Toysal, “Biz kendi işimizi yapıyoruz. Ama şunu rica ediyorum, özellikle camiadan taraftarlarımızdan. Hedefe giden takımda illa ki sıkıntılar oluşabilir. Bu bizden kaynaklı değil, rakibin ekstra önlemi, saha içi ve dışı olaylar gibi. Biraz sabır bekliyoruz, destek istiyoruz. Bizi hoca veya şahıs olarak kimse sevmek zorunda değil, ama bir saygınlık bekliyoruz. Sonuçta yaptığımız iş ortada, seversin veya sevmezsin ama buradaki yapılan işe ve kurumsal yapıya herkesin saygı duymak zorunda olduğu bir gerçek. Ben hiçbir zaman bu camiaya gönül vermiş bir insana farklı gözle bakmadım. Bize de o gözle bakmasınlar, biz buraya hizmet etmeye, çalışmaya geldik. Biz mecburiyettir bu, başarılı olmaya geldik, zaman kazanmaya değil. Hep birlikte el birliği ile bu takımı inşallah hedeflediği noktaya getireceğiz” açıklamalarında bulundu.

Hatayspor futbolcularından Caner Hüseyin Bağ ise “Adana Demirspor maçına çok iyi hazırlandık, bizim için kritik bir maçtı şampiyonluk için. Ligin en kritik maçıydı bizim için. 1-0 yenik duruma düştük ilk dakikalardan ama bunun üstesinden geldik arkadaşlarımızla, hocamızla, herkesle beraber. Erzurum deplasmanına gideceğiz ve çok zor bir deplasman. Rakımı yüksek olduğu için oraya giden takımların zorlandığını biliyoruz. Ama oranın da üstesinden geleceğimize eminim. Arkadaşlarıma, hocalarıma birbirimize güveniyoruz. Oradan puanlarla dönersek birinciliğimizi koruyacağız ve şampiyonluk için emin adımlarla yürüyeceğiz” dedi.

 
Karayazı’dan Muş’a Göçerlerin zorlu yolculuğu
 
Farazmand Soçi görüşmelerini değerlendirdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
3 bin 200 rakımda, Olimpiyatlara hazırlanıyorlar
Palandöken'de 2020 Tokyo Olimpiyatları'na hazırlanan Görme Engelli Judo ...
TFF 1. Ligde dikkatler Erzurum’da toplanacak
TFF 1’inci Lig 9’uncu hafta karşılaşmaları 25 ekim Cuma, 26 ekim cumartesi, ...
Erzurumspor 2017 -2018 sezonunu aratmıyor..!
Erzurumspor bu sezon 2017-2018 sezonunda yer aldığı TFF 1’inci ligdeki ...
 
Hatayspor’da Erzurumspor mesaisi
Hatayspor, TFF 1. Lig'in 9. haftasında karşılaşacağı B.B. Erzurumspor maçı hazırlıklarına başladı.
Volkan Demirel kariyer hedefini Erzurum’da açıkladı
Futbolculuk hayatlarını teknik adam olarak devam ettirmek isteyen 30 kursiyer, ...
Kasapoğlu: ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Ombudsmanlık toplumsal ...
 
GSİM Buz ve Kış Sporları Standı ilgi odağı oldu
Bu yıl yedincisi düzenlenen Ankara Erzurum Tanıtım Günleri kapsamında ...
TFF 1. Lig: Keçiörengücü: 1 - Balıkesirspor: 0
TFF 1. Lig’in 8. haftasında Keçiörengücü, sahasında Balıkesirspor’u 1-0 mağlup etti.
TFF 1. Lig: Boluspor: 2 - Giresunspor: 0
TFF 1. Lig’in 8. haftasında Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan Boluspor-Giresunspor ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva