Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
‘TBMM Türkiye demokrasisinin kalbi’
‘TBMM Türkiye demokrasisinin kalbi’
'Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir'
'Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir'
Bahçeli: 'Bölücü alçaklar bu milletin evladı olamazlar'
Bahçeli: 'Bölücü alçaklar bu milletin evladı olamazlar'
Özbalta: 'Erzurumspor maçına odaklanacağız'
Özbalta: 'Erzurumspor maçına odaklanacağız'
Gazze’de can kaybı 34 bin 97’ye yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 97’ye yükseldi
HABERLER>SPOR
22 Ekim 2019 Salı - 13:50

Volkan Demirel kariyer hedefini Erzurum’da açıkladı

Futbolculuk hayatlarını teknik adam olarak devam ettirmek isteyen 30 kursiyer, Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu UEFA B Antrenör Kursu için Erzurum’a geldi.

Volkan Demirel kariyer hedefini Erzurum’da açıkladı

Futbolculuk hayatlarını teknik adam olarak devam ettirmek isteyen 30 kursiyer, Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu UEFA B Antrenör Kursu için Erzurum’a geldi. 12 gün sürecek eğitimde ders alanlar arasında bulunan Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Volkan Demirel, "Kaleci olduğum için herkes benim kaleci antrenörü olmamı bekliyor ancak benim hedefim tamamen teknik direktörlüğe doğru gidecek" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği UEFA B Antrenör Kursu, Erzurum’da başladı. Aralarında A Milli formayı da terletmiş olan Volkan Demirel, Egemen Korkmaz, Ahmet Dursun ve Serkan Balcı gibi isimlerin yer aldığı 30 kursiyerin antrenör olmak için katıldığı UEFA B Antrenörlüğü kurs programında, Beşiktaş’ın eski kaptanı Mehmet Ekşi ve Fenerbahçe’nin eski kaptanı Ömer Kaner eğitim verdi. Sunum olarak antrenman, sporcu, antrenör ve antrenörün görevleri başlıklı konulardan bahseden Mehmet Ekşi, daha sonra teknik direktör adaylarını Yüksek İrtifa Futbol Sahası'na çıkararak teknik anlamda bilgiler verdi. Ömer Kaner’in, kursiyerlere uygulamalı olarak anlatmış olduğu bilgileri özellikle Volkan Demirel, not alarak dinledi.

"FENERBAHÇE’YE HİZMET ETMENİN GURURUNU İLERİYE GÖTÜRMEK İSTİYORUM"

Kaner’in uygulama derslerinde vurgulamak istediği noktaları Volkan Demirel’in hızlıca bilmiş olması, arkadaşları ve eğitmenlerinden takdir aldı. Futbolu geçtiğimiz aylarda bırakan ve sarı-lacivertli taraftarların yüzünü güldüren teknik adam olma hedefiyle ilerleyen Demirel, "Bizim için yeni bir dönem başlıyor. Eğitimlerimizi alıp kendimizi hazırlamaya çalışacağız. Önümüzde uzun bir yol var. Saha kenarına geçip bu şekilde futbolu yönetmek farklı bir göz ve bu gözü iyi kullanabilmek için belli bir bilgiye ihtiyacınız var. Fenerbahçe taraftarının beni ne kadar sevdiğini çok iyi biliyorum. Ben de onları çok seviyorum, camiamı çok seviyorum. Hiç ara vermeden bu şekilde futbolculuktan antrenörlüğe geçmek benim için çok güzel bir şans oldu. Bundan sonrası bana kalmış tabi ki. Bu şansı en iyi şekilde devam ettirip, Fenerbahçe’ye hizmet etmenin vermiş olduğu gururu antrenörlük safında da bir kademe daha ileri götürmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"HERKES KALECİ ANTRENÖRÜ OLMAMI BEKLİYOR"

Gelecek hedefleri hakkında da konuşan Demirel, "Kaleci olduğum için herkes benim kaleci antrenörü olmamı bekliyor ancak benim hedefim tamamen teknik direktörlüğe doğru gidecek. Kaleci arkadaşlarıma her zaman yardımım, desteğim olacaktır ama benim hedefim teknik direktörlüğe doğru, kendimi buna hazırlıyorum" şeklinde konuştu.

"HOCALIKTA 'VOLKAN DEMİREL KARAKTERİ' ÇIKARTMAK İSTİYORUM"

Hocalık konusunda kendi karakterini sahaya yansıtmak istediğini belirten Volkan Demirel, "Gördüğümüz, örnek aldığımız, çok şey öğrendiğimiz insanlar var. Herkesin kafasında belli bir idolü vardır. İnsanın kendini baştan oluşturması gerekiyor. Kaleciyken nasıl bir Volkan Demirel karakteri çıkarttıysam, hocalık tarafında da bir Volkan Demirel karakteri çıkartmak istiyorum. Örnek aldığım, saydığım, sevdiğim bir sürü hoca var. Çalışmalarından detaylar aldığım hocalar da var ama kendi çalışmalarımı yapmak istiyorum, idol olarak bir isim vermeyeyim" değerlendirmesini yaptı.

EGEMEN KORKMAZ: "ANTRENÖRLÜĞÜN TEMELİNİ ÖĞRENECEĞİZ"

Egemen Korkmaz ise antrenörlük eğitimine alışma süreci geçirdiklerinin altını çizerek, "Aktif olarak futbol yaşantımız sona erdi. Antrenörlük eğitimi için buraya geldik. Her gün tempolu bir şekilde kurslarımız devam edecek. Alışma sürecindeyiz, ilk dersimizi yaptık. Burada ne öğrenirsek, antrenörlük hayatımızda da onları uygulamaya geçireceğiz. İnşallah antrenörlük açısından iyi bir başlangıç yaparız. Ben Türkiye’de çok teknik direktörle çalıştım ve her birinden farklı şeyler öğrendim. Bu eğitimde antrenörlüğün temelini öğreneceğiz daha sonra tecrübelerimizle birleştirip başarılı olmaya çalışacağız" diye konuştu.

Doksanlı yıllarda Erzurumspor’u çalıştırdığını ve Erzurum’u çok sevdiğini dile getiren Ömer Kaner, 2 etaptan oluşan kurs hakkında şunları kaydetti: "12 gün sürecek olan birinci etabı yapacağız. Bu etabın sonunda futbolcular, UEFA B Diploması'nı almaya hak kazanacaklar. Çok elit bir grup var. Şu an hava şartları el verirse ikinci etabı da burada yapmayı düşünüyoruz."

 
Büyükşehir ile ATAUNİ arasında sınav protokolü
 
MSB: ‘775 terörist etkisiz hale getirildi’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kasapoğlu: ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Ombudsmanlık toplumsal ...
GSİM Buz ve Kış Sporları Standı ilgi odağı oldu
Bu yıl yedincisi düzenlenen Ankara Erzurum Tanıtım Günleri kapsamında ...
TFF 1. Lig: Keçiörengücü: 1 - Balıkesirspor: 0
TFF 1. Lig’in 8. haftasında Keçiörengücü, sahasında Balıkesirspor’u 1-0 mağlup etti.
 
TFF 1. Lig: Boluspor: 2 - Giresunspor: 0
TFF 1. Lig’in 8. haftasında Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan Boluspor-Giresunspor ...
TFF 1. Lig: Adanaspor: 2 - İstanbulspor: 2
TFF 1. Lig’in 8. haftasında Adanaspor, evinde İstanbulspor ile 2-2 berabere kaldı.
TFF 1. Lig: Altınordu: 0 – Altay: 3
TFF 1. Lig’in 8. haftasında İzmir derbisinde Altay, Altınordu’yu 3-0 mağlup etti.
 
Menemenspor’da Erzurumspor mesaisi
Menemenspor, yarın konuk edeceği Erzurumspor’u yenerek bu sezon iç sahadaki ...
Kasapoğlu’ndan selamın gücü vurgusu
Kasapoğlu, sporcuların gönderdiği asker selamının Mehmetçiğin kalbine ...
Kasapoğlu'ndan tepki
Kasapoğlu, 'Millet olarak bugünkü gibi, bundan sonraki süreçte hiçbir oyuna prim vermeyeceğiz” dedi.
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva