Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
ETSO Meclisi toplandı
ETSO Meclisi toplandı
Şehit öğretmenlere vefa etkinliği
Şehit öğretmenlere vefa etkinliği
Valilikten ormanlarda piknik yasağı
Valilikten ormanlarda piknik yasağı
Aydemir'den Bakan Yusuf Tekin'e destek
Aydemir'den Bakan Yusuf Tekin'e destek
Rizespor sezona Erzurum’da hazırlanıyor
Rizespor sezona Erzurum’da hazırlanıyor
HABERLER>BÖLGE
20 Temmuz 2023 Perşembe - 15:47

Samsun Sekmen’i ağırladı

Demir, Agricities (Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği) 2023 yılı Yönetim Kurulu Toplantısı ve 2. Küresel Tarım Forumu için kente gelen Konya, Ordu, Sakarya, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlarına hayata geçirilen yatırımları düzenlenen teknik gezide yerinde anlattı.

Samsun Sekmen’i ağırladı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği Toplantısı için şehre gelen belediye başkanlarına Samsun’daki yatırımları yerinde gösterdi.
Başkan Mustafa Demir, Agricities (Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği) 2023 yılı Yönetim Kurulu Toplantısı ve 2. Küresel Tarım Forumu için kente gelen Konya, Ordu, Sakarya, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlarına hayata geçirilen yatırımları düzenlenen teknik gezide yerinde anlattı. 4 ilin Büyükşehir Belediye Başkanları başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Demir’i tebrik etti. Başkan Demir ise büyük yatırımlar, dev bütçeli alt ve üstyapı çalışmaları ile Samsun’da büyük bir dönüşüm yaşandığını ifade etti.
Agricities 2023 yılı Yönetim Kurulu Toplantısı ve 2'inci Küresel Tarım Forumu’na katılmak izin kente gelen Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği Başkanı olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Ardından Başkan Demir, hediye takdiminde bulundu.
Daha sonra gerçekleştirilen teknik gezide Başkan Demir, Konya, Ordu, Sakarya, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlarıyla ilk olarak Alo 153 Kent Yönetim Merkezi’ne gitti. Başkan Demir burada, ‘Alo 153 Kent Yönetim Merkezi’nin önemini ve ‘Akıllı Şehir Trafik Güvenliği Projesi' kapsamında uygulanan yeni sistemi anlattı. Ardından heyet, Osmanlı mimarisinin önemli eserlerini bünyesinde bulunduran ve büyük bir dönüşüm projesinin hayata geçirildiği Saathane Meydanı’na geçti. Burada gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. Kentte vizyon projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirten Başkan Demir, “Saathane Meydanı’nın dönüşümü devam ediyor, hayata geçirdiğimiz proje ile tarihi dokusunu koruduğumuz alan kentin en önemli cazibe merkezlerinden biri haline geliyor. Mevcut durumda belediye hizmet binamızın yıkımı tamamlandı hafriyat temizleme çalışmaları sürüyor. Yine bu alana da Saathane Meydanı’na yakışan çok şık ve estetik ticaret merkezinin inşaatına başlayacağız. Altına da otopark yaparak bölgedeki parklanma sıkıntısını da gideceğiz” dedi.

Karadeniz Bölgesi'nde ilk
Başkan Demir, daha sonra Başkan Altay, Başkan Güler, Başkan Yüce, Başkan Sekmen ile birlikte Karadeniz Bölgesi’nin ilk Kilit Parke Bordur ve Beton Boru Fabrikası’nı ziyaret etti. Buradaki inceleme gezisine Eski Ticaret Bakanı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş da katıldı. Fabrikadaki üretimin önemini anlatan Başkan Demir, “Üretilen ürünler yine Büyükşehir Belediyesi'nin alt ve üstyapı çalışmalarında kullanılıyor. Kendi fabrikalarımız ile Samsun'umuzun ihtiyaçlarını çok daha çabuk çözüme kavuşturuyoruz ve kendi tesislerimizde çok daha uygun maliyetle imal etmiş oluyoruz. Bu fabrika ile kendi ürettiğimiz ürünleri yaptığımız çalışmalarımızda kullanmamız sayesinde büyük tasarruf sağlıyoruz. Hayata geçirdiğimiz büyük yatırımlar ve dev bütçeli, alt ve üst yapı çalışmaları ile Samsun’da büyük bir dönüşüm yaşanıyor” diye konuştu.
Konya, Ordu, Sakarya, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanları başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Demir’i tebrik etti. Başkan Demir ise Büyükşehir Belediye Başkanlarını Samsun’da ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 
Kutlu’dan Dadaş taraftara övgü
 
Palandöken’de yatırım zincirine bir halka daha
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Su ekip tuz topluyorlar
Kemah ilçesine 4 kilometre uzaklıkta bulunan Kömür köyünde yıllarca Tuz ...
Sunar Erzurum kültür değerlerini paylaştı
Palandöken Belediyesi Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 'Biz Anadoluyuz' ...
Orhan’dan Proje Belediyeciliği vurgusu
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ‘Aziziye’mizde AK Vizyon, ...
 
Dede Korkut’a rahmet, Türk Dünyasına selam
Bayburt Belediyesi tarafından bu yıl 27'ncisi düzenlenen Bayburt Dede ...
Sunar’dan AK Belediyecilik paylaşımı
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, ‘AK Belediyecilik modeli uygulamalarıyla ...
Ormanağzı’nda Karnavas dut pestili zamanı
Olur ilçesine bağlı Ormanağzı Mahallesi'nde yağmurlu havanın yerini güneşli ...
 
‘Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!’
Erzurum’dan Van’a, Elazığ’dan Hakkari’ye Doğu Anadolu Bölgesi illeri Demokrasi ...
Küçükoğlu’ndan Gezköy Konutları açıklaması
Aziziye ilçesine bağlı Saltuklu Mahallesi Gezköy’de yapılan bin 13 konutluk ...
Bakan Tekin’den Aksukapı yolu açıklaması
Erzurum’un Oltu ve Tortum ilçeleri arasında onlarca kaza ile birlikte ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva