Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
ETÜ YÜTAM’da tarımsal Ar-Ge gündemi
ETÜ YÜTAM’da tarımsal Ar-Ge gündemi
Öğretmenlerden Bakan Tekin'e teşekkür
Öğretmenlerden Bakan Tekin'e teşekkür
Gazze'de can kaybı 37 bin 765'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 37 bin 765'e yükseldi
Fidan Gazze'yi gündeme taşıdı
Fidan Gazze'yi gündeme taşıdı
Aydın partisinden istifa etti
Aydın partisinden istifa etti
HABERLER>BÖLGE
20 Temmuz 2023 Perşembe - 17:03

Palandöken’de yatırım zincirine bir halka daha

Palandöken Belediyesi, kültürel ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapan bir mahalle konağını daha hizmete açtı.

Palandöken’de yatırım zincirine bir halka daha

Palandöken Belediyesi, kültürel ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapan bir mahalle konağını daha hizmete açtı.
Adnan Menderes Mahallesinde hizmete sunulan Yıldızkent Mahalle Konağının açılışına, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, MHP Palandöken İlçe Başkanı Abdullah Karaoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışta bir konuşma yapan Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Palandöken’i zirvelere taşıyan hizmet ve yatırımların yanı sıra, mahalle kültürünü ve komşuluk ilişkilerini güçlendiren projelere de imza attıklarını söyledi. Sunar, “Günübirlik ihtiyaç ve beklentilerin değil, Palandöken’in daha müreffeh geleceğini kurmak adına, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği ufukta, AK Belediyecilik anlayışı çerçevesinde, eser ve hizmet siyasetimizi hayata geçiriyoruz. Bu minvalde önemli yatırımları hayata geçirdik. Bugün açılışını yaptığımız bu mahalle konağından tam 22 adet yaptık. Bir bir açılışlarını yaparak, vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz.” dedi
Hizmete açtıkları mahalle konaklarının kültürel ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yaptığını belirten Sunar, “Acının ve sevincin paylaşıldığı bu mekanlarda, mahalle kültürünü ayakta tutuyor, komşuluk ilişkilerinin güçlenmesine vesile oluyoruz. Palandökenlilerin yoğun ilgi gösterdiği mahalle konaklarımızda, meşk geceleri, gazel esintileri, aşıklar atışması programı düzenleyerek, komşularımızla bir araya geliyor, sohbet ediyoruz. Bu vesileyle hem ilçemize yaptığımız çalışmaları paylaşıyor, hem de ilçemizin geleceği üzerine istişarelerde bulunuyoruz. Dolayısıyla bu mahalle konakları, vatandaşlarımızla kurduğumuz ilişkilerin güçlenmesine de vesile oluyor.” diye konuştu
Başkan Sunar’ın ilçeye taşıdıkları hizmet, yatırım ve projeleri paylaşımının ardından, protokol mensupları da birer konuşma yaptı.
İNCİ’DEN SUNAR’A TEBRİK VE TEŞEKKÜR
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Sakarya Milletvekili Ali İnci, Başkan Sunar’ı başarılı çalışmalarından ötürü tebrik ederek, teşekkürlerini dile getirdi. İnci, “Erzurum bizi, biz Erzurum’u çok seviyoruz. Bu güzide şehrimize, Palandöken’imize yapılan hizmetler için değerli Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Birazdan hizmete açacağımız bu mahalle konağının hayırlı olmasını diliyorum. Çok güzel bir mahalle konağı olmuş, Başkanımızı tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı
PROTOKOL MENSUPLARINDAN SUNAR’A ÖVGÜ
AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz’de, Palandöken’de yürütülen çalışmaların takdire şayan olduğuna vurgu yaptı. Palandöken’in belediye hizmetlerinden en üst düzeyde faydalandığını belirten Öz, Başkan Sunar’dan övgüyle bahsetti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’a ve Palandöken’e taşıdıkları hizmetleri paylaştı, Sunar’ı hizmetlerinden dolayı kutladı.
AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Başkan Sunar’ın ilçede hayata geçirdiği çalışmaların, seçim sonuçlarına yansıdığını ve İlçe Başkanlığının da özverili çalışmasıyla, Palandökenlilerin Cumhur İttifakı’na, AK Parti’ye rekor düzeyde oy verdiğini dile getirdi.
AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Palandökenlilerin belediye hizmetlerinden memnuniyetine vurgu yaparak, ilçede her hafta bir açılışa gittiklerini kayda geçti; Sunar’a hizmetleri için teşekkür etti.
MHP Palandöken İlçe Başkanı Abdullah Karaoğlu ise, Palandöken’de yürütülen çalışmalardan duyduğu mutluluğu paylaştı; Sunar ve ekibine müteşekkir olduklarını ifade etti.

 
Samsun Sekmen’i ağırladı
 
Dede Korkut anısına kültürel yatırım
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Samsun Sekmen’i ağırladı
Demir, Agricities (Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği) 2023 yılı Yönetim ...
Su ekip tuz topluyorlar
Kemah ilçesine 4 kilometre uzaklıkta bulunan Kömür köyünde yıllarca Tuz ...
Sunar Erzurum kültür değerlerini paylaştı
Palandöken Belediyesi Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 'Biz Anadoluyuz' ...
 
Orhan’dan Proje Belediyeciliği vurgusu
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ‘Aziziye’mizde AK Vizyon, ...
Dede Korkut’a rahmet, Türk Dünyasına selam
Bayburt Belediyesi tarafından bu yıl 27'ncisi düzenlenen Bayburt Dede ...
Sunar’dan AK Belediyecilik paylaşımı
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, ‘AK Belediyecilik modeli uygulamalarıyla ...
 
Ormanağzı’nda Karnavas dut pestili zamanı
Olur ilçesine bağlı Ormanağzı Mahallesi'nde yağmurlu havanın yerini güneşli ...
‘Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!’
Erzurum’dan Van’a, Elazığ’dan Hakkari’ye Doğu Anadolu Bölgesi illeri Demokrasi ...
Küçükoğlu’ndan Gezköy Konutları açıklaması
Aziziye ilçesine bağlı Saltuklu Mahallesi Gezköy’de yapılan bin 13 konutluk ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva