Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Hacımüftüoğlu: 'Gurur duyuyoruz'
Hacımüftüoğlu: 'Gurur duyuyoruz'
Kurtulmuş: ‘Dün Hitler vardı, bugün Netanyahu var’
Kurtulmuş: ‘Dün Hitler vardı, bugün Netanyahu var’
Erdoğan: ‘Emin adımlarla ilerliyoruz’
Erdoğan: ‘Emin adımlarla ilerliyoruz’
Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
Hakan Kutlu: ‘İnşallah daha güzel olacak’
Hakan Kutlu: ‘İnşallah daha güzel olacak’
HABERLER>ASAYÄ°Ş
9 Eylül 2013 Pazartesi - 14:46

Milli boksör Uçar'ın ölümü soruşturuluyor

Erzurum’da, 10 Temmuz 2013 tarihinde kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybettiği tahmin edilen Milli Boksör Mehmet Ali Uçar'ın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için soruşturma başlatılarak otopsi örnekleri İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda incelenecek.

Milli boksör Uçar ın ölümü soruşturuluyor

Erzurum’da, 10 Temmuz 2013 tarihinde kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybettiği tahmin edilen Milli Boksör Mehmet Ali Uçar'ın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için soruşturma başlatılarak otopsi örnekleri İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda incelenecek. 
Türkiye Şampiyonu olan Milli Boksör Mehmet Ali Uçar, uzun süredir tedavi gördüğü hastalığa yenik düşerek 10 Temmuz günü vefat etti. 15 yıl önce yakalandığı kanser hastalığını, ringlerdeki rakipleri gibi nakavt etmeyi başaran doktorların 'Altı ay yaşarsın' dediği evli ve 3 çocuk babası Uçar, vefat etti.
Milli boksörün ani ölümü şüpheli bulununca otopsi yapıldı. Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Uçar'dan alınan örnekler kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Trabzon Adli Tıp Kurumu, boksör Uçar'ın kesin ölüm nedeni hakkında görüş bildiremeyince örnekler, bu kez İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda incelenecek örneklerle Mehmet Ali Uçar'ın kesin ölüm nedeni belirlenmeye çalışılacak.
Erzurum’un Çat ilçesine bağlı Şeyhhasan köyünde dünyaya gelen Mehmet Ali Uçar’ın çocukluğu, ailesine tarlada yardım ederek ve çobanlık yaparak geçti. 15 yaşında iken Erzurum merkezinde oturan ağabeyi Binali Uçar’ın yanına yerleşen Mehmet Ali Uçar, çok sevdiği boksa Yolspor’da başladı. Antrenör Adnan Kul ve Cahit Himoğlu’nun gözetiminde antrenmanlara başlayan Mehmet Ali Uçar, ilk resmi maçına, 1986 yılında 16 yaşında iken Rize’de yapılan grup maçlarında 71 kiloda çıktı ve üçüncü oldu. Boksa başladıktan 2 yıl sonra milli formayı giydi. Mehmet Ali Uçar, 71 kiloda başladığı boksu ağır siklette bıraktı. Yurt içi ve dışında birçok altın madalya kazandı. Mehmet Ali Uçar, 5 Türkiye Şampiyonluğu, 7 Türkiye ikinciliğinin yanı sıra Yugoslaya'da Belgrad Boks Turnuvası’nda ikinci, Romanya Altın Kemer Boks Turnuvası’nda üçüncü, Uluslararası Atatürk Kupası birincisi, Uluslararası Ahmet Çömert Boks Turnuvası’nda 3 kez üçüncü, bir kez de ikinci, Rusya’da yapılan uluslararası Sivas Topan Turnuvası'nda finalde kaybederek ikinci oldu. 
Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü’nde memur olarak çalışan Mehmet Ali Uçar, 1999 yılında Türkiye Şampiyonluğu'nun ardından kulak, burun ve boğaz kısmında ‘Nazofarenks SA’ hastalığına yakalandığını öğrendi. Erzurum Cemal Gürsel Spor Salonu’nda Sinan Şamil Sam ile çıktığı jübile maçında çok sevdiği boksu bırakarak ringlere veda etti.
Erzurum'da kanser hastalığı tahminiyle 10 Temmuz günü hayatını kaybeden milli boksörün 43 yaşındaki ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

 
Erzurum'da 2 bin kişiye iş
 
Erzurum'da tren otomobile çarptı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
erzurumlu ayhan 12 Eylül 2013 Perşembe 13:46

jübilesini izlemiştim şehrimizin gurur kaynaklarından biriydi Allah rahmet etsin makamı cennet olsun erzurumun böyle insanlara her zaman ihtiyacı var

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum'da aile kavgası: 4 yaralı
Erzurum’da ailevi meseleden dolayı çıkan kavgada 4 kişi yaralandı.
Hasımlar birbirine girdi
1 yaralı var
Erzurum'da bu semt şer kokuyor
Erzurum’da yol kapatma meselesinden dolayı çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.
 
Şenkaya'da feci kaza: 1 ölü 11 yaralı
Erzurum’un Şenkaya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını ...
Eşini ölümle tehdit etti
Erzurum'da bir genç boşanma davası devam eden eşini ölümle tehdit etti.
Altınları misafirler çaldı
Olay Tortum'da meydana geldi
 
Karayazı'da feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı
Erzurum'un Karayazı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Bayanların üzerinden eroin çıktı
Erzurum’da iki kadın üzerinden vücutlarına sarılı halde gizlenmeye çalışılan ...
Kavgasız günümüz yok!
İnşaat işçileri birbirine girdi, çok sayıda yaralı var...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Ateizm Kazanı Kaynıyor, Din Adamları Nerede?''
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva