Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Bak: 'Gereken cevabı sahada vereceğiz’
Bak: 'Gereken cevabı sahada vereceğiz’
Tekin eğitimcilerle istişare etti
Tekin eğitimcilerle istişare etti
Erdoğan’dan kararlılık vurgusu
Erdoğan’dan kararlılık vurgusu
Erzurum’da dolandırıcılık operasyonu; 6 tutuklama
Erzurum’da dolandırıcılık operasyonu; 6 tutuklama
Prof.Dr. Yazıcoğlu’ndan çarpıcı değerlendirme
Prof.Dr. Yazıcoğlu’ndan çarpıcı değerlendirme
HABERLER>SPOR
13 Ocak 2014 Pazartesi - 10:46

Lig heyecanı başlıyor

Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta lig heyecanı bu hafta sonu başlıyor. Gurupta zirve yarışına katılan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Elibol Sandıklıspor karşısında puan mücadelesi verecek.

Lig heyecanı başlıyor

Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta lig heyecanı bu hafta sonu başlıyor. Gurupta zirve yarışına katılan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Elibol Sandıklıspor karşısında puan mücadelesi verecek. Gurup sıralamasında 4 ve beşinci sırayı paylaşan iki takımın mücadelesi guruptaki zirve yarışını şekillendirecek.
5 FUTBOLCUMUZ CEZA SINIRINDA
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da gerçekleştiren mavibeyazlı ekipte sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Fatih Gültekin, Ekrem Sütçü, Haluk Zeybek, Hakan Çakır ve Kerem Kaya ise kart sınırında bulunuyor. İkinci yarınının ikinci maçında kendi evinde Ünyespor maçına çıkacak olan Büyükşehir Belediyespor’un bu maça eksiksiksiz çıkması için, kart sınırında bulunan 5 futbolcunun Elibol Sandıklıspor maçında sarı kart görmemesi gerekiyor.
HAFTANIN EN ZORLU MAÇLARI
Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 18’inci haftanın  en zorlu ve önemli maçları Elibol Sandıklıspor-Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Çorum Belediyespor-Orhangazispor ve 68 Yeni Aksarayspor-Düzyurtspor maçları. 32 puanla Lider durumda bulunan Düzyurtspor Aksaray’da oynarken, 2’nci sırada bulunan Çorum Belediyespor kendi evinde 8’inci sırada bulunan Orhangazispor’u ağırlayacak. 3’üncü sırada bulunan Hacettepespor ise deplasmanda Balçova Belediyespor karşısına çıkacak.
DUKKATLER AFYON’DA OLACAK
Erzurumlu futbolseverlerin dikkati bu hafta Afyon’da oynanacak olan Elibol Sandıklıspor-Büyükşehir Belediyespor maçına yoğunlaşacak. İç saha açları gurup sıralamasında ikinci durumda bulunan elibol Sandıklıspor’un olduğu gibi, dış saha maçları sıralamasında 7’inciliğe yerleşen Büyükşehir Belediyespor’un da tek amacı galibiyet.
İKİ TAKIM PUAN PUANA
17 maçlık periyotta 27 puanla Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un bır sıra altında yer alan Elibol Sandıklıspor’un 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgisi bulunuyor. 17 maçta rakip filelere 16 gol gönderebilen Sandıklıspor, 12 golü de kalesinde gördü. Gol kaydetme performansı oldukça düşük olan ev sahibi ekip, deplasmanda sadece 6 gol atabildi.
ATTIKLARI İKİ GOLE KARŞILIK BİR GOL YEDİLER
Kendi evinde oynadığı 9 maçın 5’ini kazanan, 3’ünden beraberlik ve birinden de yenilgi ile ayrılan Sandıklıspor, attığı 10 gole karşılık kalesinden de 5 gol çıkardı. İstatistik açıdan Elibol Sandıklıspor kendi evinde attığı her iki gole karşılık kalesinde bir gol gördü. İç sahadaki galibiyet ayısı Büyükşehir Belediyespor’la aynı olan ev sahibi takımın dış saha galibiyet sayısı da mavibeyazlı ekiple aynı. Deplasmanda sadece iki maçını kazanabilen Elibol Sandıklıspor dış saha maçlarından 3’ünü beraberlikle kapattı, 3’ünden de yenilgiyle ayrıldı.
ELİBOL’UN İÇ SAHA KARNESİ BÜYÜKŞEHİR’LE AYNI
Evinde oynadığı 9 maçta, Batman Petrolspor, Ünyespor, Maltepespor, Elazığ Belediyespor, Manavgat Evrensekispor maçlarını kazanan Elibol Sandıklıspor, orhangazispor, Hacettepespor ve Darıca Gençlerbirliği maçlarını beraberlikle bitirdi. Sandıklıspor kendi evinde tek yenilgisini ise 2-0’lık sonuçla Sakaryaspor karşısında aldı.
DEPLASMAN SEYRİ
Elibol Sandıklıspor ligin ilk yarısında çıktığı 8 maçta Balçova Belediyespor ve Çorum Belediyespor’u yenme başarısı gösterdi. Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Sancaktepe Belediyespor, Çıksalınspor maçlarını kaybeden Elibol Sandıklıspor, Bursa Nilüferspor, 68 Yeni Aksarayspor ve Düzyurtspor maçlarını ise bir puanla geçti.
FİKSTÜR TERSİNE DÖNDÜ
Büyükşehir Belediyespor’un ikinci yarı fikstürüyle Elibol Sandıklıspor’un fikstürü üç maç dışında zıtlık oluşturuyor. Erzurum Büyükşehir Belediyespor gibi, Hacettepe, Batmanpetrolspor ve Orhangazi maçlarını mavibeyazlı ekip gibi evinde oynayan elibol Sandıklıspor, Büyükşehir Belediyespor’un ilk yarıda deplasmanda oynadığı Sakaryaspor, Ünyespor, Maltepespor, Elazığ Belediyespor, Manavgat Evrensekispor ve Darıca Gençlerbirliği maçlarını ikinci yarıda deplasmanda oynayacak. Büyükşehir’in ilk yarıda Erzurum’da karşılaştığı Bursa Nilüferspor, 68 Yeni Aksarayspor, Çıksalınsporla ise evinde oynayacak.
BÜYÜKŞEHİR’İN DEPLASMAN SEYRİ
Erzurum Büyükşehir Belediyespor ligin ilk yarısında deplasmanda Ünyespor, Maltepespor, Balçova Belediyespor maçlarından eli boş döndü. Darıca Gençlerbirliği, Sakaryaspor ve Çorum Belediyespor maçlarını bir puanla kapatan mavibeyazlı ekip, Manavgat Evrensekispor ve Elazığ Belediyespor maçlarını ise kazandı. Büyükşehir Belediyespor deplasmanda en sürpris sonuçları 1-0 yenildiği Ünyespor ve 4-2 kaybettiği Balçova Belediyespor maçlarında aldı.
1 EYLÜL 2013’TEKİ MAÇ
Erzurum Büyükşehir Belediyespor 1 Eylül 2013’te Kazım Karaekir Stadyumunda oynadığı Elibol Sandıklıspor maçını 22’İnci Dakikada Fatih Arat’ın kaydettiği golle 1-0 kazanmış, lige üç puanla başlamıştı.  Kadir Sağlam, Mert Türk ve Mustafa Çavuş’un yönettiği maçı Büyükşehir Belediyespor
İlker , Güneş Can  (Dak. 46 Ekrem ), Haluk Zeybek, Mustafa (Erdinç Pekgöz), Hakan Çakır, Fatih Gültekin, Emrah, Güner Okay, Onur, Fatih Arat(Kemal ) ve İsmail Arslan’lı kadrosuyla tamamlamıştı. Elibol Sandıklıspor ise 90 dakikada Büyükşehir karşısında Oğuzhan, Yücel, Yusuf, Mustafa Aydoğdu, Furkan, Umut, Mustafa Akpulat, Resul, Taner(Semih ), Fatih(Emircan), Gökhan(Kemal)’li kadrosuyla yer almıştı.
GURUP SIRALAMASI
Bu hafta başlayacak olan Spor Toto “7inci Lig 2’inci gurup ikinci yarı maçları öncesinde Düzyurtspor 32 puanla lider durumda yer alıyor. 30 puanla Çorum Belediyespor ikinci sırada yer alırken bu takımı 28 puanla Hacettepespor, 27 puanla Erzurum Büyükşehir Belediyespor, 27 puanla Elibol Sandıklıspor, 26 puanla Darıca Gençlerbirliği ve Manavgat Evrensekispor izliyor. 24 puanlı Orhangazispor’un 8’inci sırada yer aldığı gurupta, Batman Petrolspor 9’uncu durumda bulunuyor. 23 puanlı Sancaktepe Belediyespor 10, 22 puanlı Bursa Nilüferspor 11, 21 puanlı 68 Yeni Aksarayspor ise 12’inci.
ANEKDOT
2’inci gurupta ilk yarı maçları sonrası en dikkat çeken unsur,  son beş sıra dışında takımların birbiriyle olan puan farkının düşüklüğü oldu.  3’üncü sıradaki Hacettepespor’la 11’inci sıradaki Bursa Nilüferspor arasında sadece 6 puan fark var.  Guruptaki takımların alacağı her galibiyet veya yenilgi, takımları sıralamada zirveye taşıdığı gibi, ligin altına da sürükleyebilecek.
ELİBOL İÇ SAHA
Elibol Sandıklıspor  0-0  Orhangazispor 
Elibol Sandıklıspor  1-1  Hacettepe Spor 
Elibol Sandıklıspor  1-0  Batman Petrolspor 
Elibol Sandıklıspor  0-2  Sakaryaspor A.Ş. 
Elibol Sandıklıspor  2-1  Ünyespor 
Elibol Sandıklıspor  2-0  Maltepespor 
Elibol Sandıklıspor  1-0  Elazığ Belediyespor 
Elibol Sandıklıspor  3-1  Manavgat Evrenseki Spor 
Elibol Sandıklıspor  0-0  Darıca G.Birliği 
ELİBOL DIŞ SAHA
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor  1-0  Elibol Sandıklıspor 
Sancaktepe Belediye Spor  1-0  Elibol Sandıklıspor 
Balçova Belediye Spor  1-2  Elibol Sandıklıspor 
Çorum Belediyespor  1-2  Elibol Sandıklıspor 
Bursa Nilüferspor A.Ş.  1-1  Elibol Sandıklıspor 
68 Yeni Aksaray Spor  0-0  Elibol Sandıklıspor 
Düzyurtspor  0-0  Elibol Sandıklıspor 
Çıksalın Spor  2-1  Elibol Sandıklıspor 
BÜYÜKŞEHİR İÇ SAHA
Büyükşehir Belediyesi Spor  1-0  Elibol Sandıklıspor
Büyükşehir Belediyesi Spor  4-0  Bursa Nilüferspor A.Ş.
Büyükşehir Belediyesi Spor  0-0  68 Yeni Aksaray Spor
Büyükşehir Belediyesi Spor  1-2  Düzyurtspor
Büyükşehir Belediyesi Spor  2-0  Çıksalın Spor
Büyükşehir Belediyesi Spor  3-1  Orhangazispor
Büyükşehir Belediyesi Spor  1-1  Hacettepe Spor
Büyükşehir Belediyesi Spor  2-0  Batman Petrolspor
BÜYÜKŞEHİR DEPLASMAN
Ünyespor  1-0  Büyükşehir Belediyesi Spor
Maltepespor  2-1  Büyükşehir Belediyesi Spor
Elazığ Belediyespor  0-2  Büyükşehir Belediyesi Spor
Manavgat Evrenseki Spor  1-2  Büyükşehir Belediyesi Spor
Darıca G.Birliği  0-0  Büyükşehir Belediyesi Spor
Sakaryaspor A.Ş.  1-1  Büyükşehir Belediyesi Spor
Sancaktepe Belediye Spor  0-0  Büyükşehir Belediyesi Spor
Balçova Belediye Spor  4-2  Büyükşehir Belediyesi Spor
Çorum Belediyespor  1-1  Büyükşehir Belediyespor
18.HAFTA MAÇ PROGRAMI
19 Ocak 2014 13:30   Balçova Belediye Spor - Hacettepe Spor  13-3
19 Ocak 2014 13:30   Çorum Belediyespor - Orhangazispor  2-8
19 Ocak 2014 13:30   Elibol Sandıklıspor-Büyükşehir Belediyesi Spor 5-4
19 Ocak 2014 13:30   Batman Petrolspor - Sancaktepe Belediye Spor  9-10
19 Ocak 2014 13:30   Ünyespor - Darıca G.Birliği  16-6
19 Ocak 2014 13:30   Bursa Nilüferspor A.Ş. - Çıksalın Spor  11-17
19 Ocak 2014 13:30   Maltepespor - Manavgat Evrenseki Spor   14-7
19 Ocak 2014 13:30   68 Yeni Aksaray Spor - Düzyurtspor  12-1
19 Ocak 2014 13:30   Elazığ Belediyespor - Sakaryaspor A.Ş.  18-15

 
Derelerde kızak keyfi
 
Önce kar, sonra sis
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fatih Terim'den Erzurum'un tanıtımına katkı
Erzurum Valiliği tarafından hazırlanan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi konulu ...
2014'ün İlk Madalyası Palandöken Belediyesi Sporcusundan
İtalya Völs kentin de yapılan Paralel Dünya Kupasında National Cup' ta ...
Tokat minderinde Palandöken rüzgarı
Uluslararası Hüseyin Akbaş Büyükler Serbest Güreş Turnuvası Tokat’ta yapıldı.
 
File'de Palandöken Rüzgarı
Türkiye Erkek Voleybol 2. Ligi B Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren ...
Erzurum Büyükşehir için bir fırsat daha
Gurupta zirve yarışında tüm dikkatler 2’inci sıradaki Çorum Belediyespor’la ...
Taekwondo’da atılım dönemi başlıyor
GHSİM-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, taekwondo ...
 
Arısoy’dan ‘heyecan’ çağrısı
GHSİM-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, kurumda ...
Geleneksel spor dalları için işbirliği
GHSİM-Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Alpaslan Ceylan, ...
Her şey bu maça bağlı
Batman Petrolspor’u yenerek liderlik potasına yeniden giren Büyükşehir ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva