Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Öğretmenlik Meslek yasa teklifi Komisyonunda
Öğretmenlik Meslek yasa teklifi Komisyonunda
Yılmaz’dan TÜFE değerlendirmesi
Yılmaz’dan TÜFE değerlendirmesi
ASHB’den bir ilk
ASHB’den bir ilk
Erzurum pilot iller arasında
Erzurum pilot iller arasında
Rabiaana Mahallesinde bıçaklı kavga: 1 yaralı
Rabiaana Mahallesinde bıçaklı kavga: 1 yaralı
HABERLER>SPOR
10 Aralık 2013 Salı - 10:04

Her şey bu maça bağlı

Batman Petrolspor’u yenerek liderlik potasına yeniden giren Büyükşehir Belediyespor bu hafta Çorum deplasmanında gurubun iddialı takımlarından Çorum Belediyespor ile karşılaşacak.

Her şey bu maça bağlı

Batman Petrolspor’u yenerek liderlik potasına yeniden giren Büyükşehir Belediyespor bu hafta Çorum deplasmanında gurubun iddialı takımlarından Çorum Belediyespor ile karşılaşacak. Sarı kart cezalısı Güner Okay dışında eksiği bulunmayan mavi beyazlı ekip puan ya da puanlar alarak zirvede kalmak peşinde.

GÖZLER BU MAÇTA OLACAK

Spor toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta, 16’ıncı hafta maçlarında, zirvede yer alan takımların sürpriz şekilde puan kayıpları, Büyükşehir Belediyespor’un ise Batman Petrolspor galibiyeti, 2’inci gurupta zirvedeki heyecanı doruğa taşıdı.  Gurupta 29 puanla 2’inci sırada yer alan Çorum Belediyespor ile 26 puanla üçüncü durumda bulunan Büyükşehir Belediyespor maçının sonucu 2’inci gurupta ilk yarı sıralamasını belirginleştirecek.

GEÇEN SEZON İKİ MAÇI DA KAZANMIŞTIK

2012-213 sezonunda da aynı gurupta yer alan Büyükşehir Belediyespor ve Çorum Belediyespor’un geçen sezonki maçlarında karlı çıkan takım mavi beyazlı ekip olmuştu. 23 Eylül 2012’de Erzurum’da oynanan maçı Büyükşehir Belediyespor 2-0 kazanmış,  3 şubat 2013’te Çorum’da oynanan maçtan ise Büyükşehir Belediyespor 3-0’lık net bir galibiyetle ayrılmıştı.

KENDİ EVİNDE 17 PUAN TOPLADI

2’inci gurupta genel, iç ha ve deplasman maçları puan sıralamasında 2’inci durumda olan Çorum Belediyespor kendi evinde oynadığı 8 maçın 5’ini kazanırken, 2 beraberlik elde etti, bir maçtan da mağlup ayrıldı. İç saha maçlarında 13 gol kaydeden ekip, 5 golü de filelerinde buldu. Kendi evindeki maçlarda 17 puan toplayan Çorum Belediyespor, iz saha maçları gol sayısı bakımından mavi beyazlıların gerisinde kaldı.

ÇORUMSPOR İDDİALI

Son altı haftadaki çıkışıyla zirvedeki sıralamayı alt üst eden, şampiyonlukta favori gösterilmemesine rağmen, çıkışıyla zirve yarışında iddialı hale gelen Çorum Belediyespor deplasmanda oynadığı 8 maçın 3’ünü kazanırken, 3 maçta berabere kaldı, 2 maçı ise kaybetti. Deplasman maçlarında 11 gol atan ekep, kalesinde 5 gol gördü ve 12 puan topladı. Çorum BBelediyespor toplamda ise oynadığı 16  maçın 8’inden üç puan alırken, 5 maçtan bir puan kazandı, 3 maçını ise yenik tamamladı.  Toplamda 24 gol atan ekip, 13 gol yedi.

ÇORUM BELEDİYESPOR İÇ SAHA PERFORMANSI

Çorum Belediyespor evinde yalnızca Elibol Sandıklıspor’a yenildi. Maçı 2-1 kaybeden Çorum Belediyespor Sancaktepe Belediyespor, Balçova Belediyespor, Sakaryaspor, 68 Yeni Aksarayspor, Düzyurtspor maçlarını kazandı, Bursa Nilüferspor ve Çıksalınspor ile de berabere kaldı.  Ekip kendi evinde en farklı skorlu galibiyeti 4-1 biten Balçova Belediyespor maçında elde etti.

ÇORUM BELEDİYESPOR DEPLASMAN KARNESİ

Kendi evinde oldukça başarılı bir performansa sahip olan Çorum Belediyespor, deplasmanda ise aynı başarıyı sergileyemedi. Erzurum Büyükşehir Belediyespor gibi deplasmanda Evrensekispor ve Elazığ Belediyespor’u yenen ekip, mavibeyazlıların yenildiği Ünyespor’u da deplasmanda mağlup etme başarısını gösterdi. Çorum Belediyespor deplasmanda en farklı galibiyetini 4-1 biten Evrensekispor maçında aldı.

MAVİBEYAZLILAR İÇ SAHADA BİRİNCİ SIRADA

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 16’ıncı hafta sonunda toplamda 26 puanla üçüncü sıraya yerleşirken, iç saha maçları puan sıralamasında gurup birincisi, dış saha maçları puan sıralamasında ise 8’inci oldu. Mavibeyazlı ekip kendi evinde 8 maçtan 5’ini kazandı, 2’sinde berabere kaldı, Düzyurtspor’a ise yenildi. İç sahada 14 gol atan mavibeyazlılar ağlarından 4 gol çıkardı ve 17 puan topladı.

BÜYÜKŞEHİR DEPLASMAN PERFORMANSI

Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasmanda oynadığı 8 maçın ikisini kazanabilirken, 3 maçtan beraberlik aldı, üç maçtan ise puansız ayrıldı. Deplasman karşılaşmalarında 8 gol atabilen mavibeyazlı ekip, kalesinde 9 gol gördü ve 9 puan topladı. Büyükşehir Belediyespor en farklı deplasman yenilgisini Balçova Belediyespor karşısında aldı.

 

Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Elazığ Belediyespor ve Manavgat Evrenseki maçlarını galibiyetle bitirirken, Ünyespor, Maltepespor ve Balçova Belediyespor maçlarını puansız bitirdi. Mavibeyazlı ekip Darıca Gençlerbirliği, Sakaryaspor  ve Sancaktepe maçlarını ise bir puanla geçti. Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un deplasmanda kaybettiği maçların, gurupta iddiasız takımlar olması dikkatleri çekti.

BÜYÜKŞEHİR İÇ SAHA PERFORMANSI

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kazım Karabekir Stadyumunda oynadığı Elibol Sandıklıspor, Bursa Nilüferspor, Çıksalınspor, Orhangazispor ve Batman Petrolspor maçlarından üç puan aldı. 68 Yeni Aksarayspor ve Hacettepespor maçlarında bir puana razı olan mavibeyazlı ekip, lider Düzyurtspor maçını ise haksız şekilde, hakem hatasıyla kaybetti. Büyükşehir kendi evinde en farklı galibiyeti 4-0 .iten Nilüferspor maçında elde etti.

23 EYLÜL 2012’DEKİ MAÇ

Bu hafta deplasmanda final gibi bir maça çıkacak olan erzurum Büyükşehir Belediyespor 23 eylül 2012’deki Çorum Belediyespor maçını 2-0 kazanmıştı.Müsabaka boyunca etkili bir futbol ortaya koyan ev sahibi Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçta çok sayıda gol fırsatını da kullanamamıştı.

Büyükşehir Belediyespor maçıİlker, Mehmet, Dede Çelik, Fatih Gültekin, Emrah İnanç (Güner Okay), Cabir Coşar, Musa Ballı (dk. 65 Oktay Gümüş), Muhammet Emin Bakan, Fatih Arat (Ahmet ), Ekrem Sütçü , Zafer Doğan’lı kadrosuyla tamamlamıştı. Konuk takım ise Emrah , Mehmet, Haydar ( İbrahim Selen ), İsmail, Volkan, Oğuzhan Yalçın(Ender ), Yiğitcan, İbrahim Ethem Sevinç, Kaan (Eray ), Oğuzhan Saraçoğlu ve Okan’lı kadrosuyla maçı bitirmişti. Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un gollerini ise 39’uncu dakikada Fatih Arat, 52’inci dakikada Fatih Fültekin kaydetmişti.

3 ŞUBAT 2013’TEKİ ÇORUM BELEDİYESPOR MAÇI

Erzurum Büyükşehir Belediyespor geçen sezon 3 şubat 2013’te deplasmanda oynadığı maçta Çorum Belediyespor’u 3-0 yenmişti. Ev sahibi ekip maçta, Osman, Halil, Murathan(Serdar), Volkan, Yiğitcan, İbrahim Ethem, Kaan, İbrahim (Oğuzhan Savaş), Eray , Ender (Oğuzhan Yalçın), İmam’lı kadrosuyla yer alırken, Büyükşehir Belediyespor karşılaşmayı Erhan, Fatih, Muhammed Emin, Muhammed Fettahoğlu, Ahmet, Ekrem(Cabir), Kemal Akbaba (Fatih Arat), Zafer, Cihan (Emrah), Samet , Erdinç’ten oluşan kadrosuyla tamamlamıştı. Büyükşehir Belediyespor’un gollerini Kemal akbaba ve Ahmet Baykal(2) atmıştı.

 

ÇORUM BELEDİYE İÇSAHA

Çorum Belediyespor  1-0  Sancaktepe Belediye Spor

Çorum Belediyespor  4-1  Balçova Belediye Spor

Çorum Belediyespor  1-0  Sakaryaspor A.Ş.

Çorum Belediyespor  1-2  Elibol Sandıklıspor

Çorum Belediyespor  1-1  Bursa Nilüferspor A.Ş.

Çorum Belediyespor  3-1  68 Yeni Aksaray Spor

Çorum Belediyespor  2-0  Düzyurtspor

Çorum Belediyespor  0-0  Çıksalın Spor

 

ÇORUMSPOR DIŞSAHA

Orhangazispor  2-1  Çorum Belediyespor 

Hacettepe Spor  0-0  Çorum Belediyespor

Batman Petrolspor  2-1  Çorum Belediyespor 

Ünyespor  0-1  Çorum Belediyespor

 Maltepespor  1-1  Çorum Belediyespor

Elazığ Belediyespor  0-3  Çorum Belediyespor

Manavgat Evrenseki Spor  1-4  Çorum Belediyespor

Darıca G.Birliği  0-0  Çorum Belediyespor 

 

 

BÜYÜKŞEHİR DIŞ SAHA

Ünyespor  1-0  Büyükşehir Belediyesi Spor

Maltepespor  2-1  Büyükşehir Belediyesi Spor

Elazığ Belediyespor  0-2  Büyükşehir Belediyesi Spor

Manavgat Evrenseki Spor  1-2  Büyükşehir Belediyesi Spor

Darıca G.Birliği  0-0  Büyükşehir Belediyesi Spor

Sakaryaspor A.Ş.  1-1  Büyükşehir Belediyesi Spor

Sancaktepe Belediye Spor  0-0  Büyükşehir Belediyesi Spor

Balçova Belediye Spor  4-2  Ebüyükşehir Belediyesi Spor

 

BÜYÜKŞEHİR İÇ SAHA

Büyükşehir Belediyesi Spor  1-0  Elibol Sandıklıspor

Büyükşehir Belediyesi Spor  4-0  Bursa Nilüferspor A.Ş.

Büyükşehir Belediyesi Spor  0-0  68 Yeni Aksaray Spor

Büyükşehir Belediyesi Spor  1-2  Düzyurtspor

 Büyükşehir Belediyesi Spor  2-0  Çıksalın Spor

Büyükşehir Belediyesi Spor  3-1  Orhangazispor

Büyükşehir Belediyesi Spor  1-1  Hacettepe Spor

Büyükşehir Belediyesi Spor  2-0  Batman Petrolspor 

 
Tarımda KUDAKA konsepti
 
Türk Kızılay’ı imdatlarına yetişti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Palandöken BS Gaziantep’ten mağlup döndü
Şahinbey Belediye Spor Voleybol Takımı, Erzurum Palandöken Belediye Spor’u ...
Yakutiyespor Trabzon deplasmanında
Bölgesel Amatör Lig 1’inci gurupta yer alan ve bu sezon çıktığı on maç ...
İnşallah geçen yıl ki gibi olmaz..!
Yaklaşık 27 bin kişilik kapasitesi bulunan Kazım Karabekir Stadyum zemini ...
 
Konaklı’da pist çalışmaları tamamlandı
Erzurum Konaklı Kayak Merkezi’ndeki pist çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.
Altıparmak’tan Olimpiyat teklifi
Altın madalyayı Türkiye kazandığı için Dünya Liseler Olimpiyatları'nın ...
Balçova’ya ‘Erzurum cezası’
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Balçova Belediyespor’a ceza verdi. ...
 
Batman Petrolspor maçını İleri yönetecek
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un bu hafta Kazım Karabekir Stadyumunda ...
Batman Petrolspor maçını İleri yönetecek
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un bu hafta Kazım Karabekir Stadyumunda ...
Erzurumspor tarih yazmıştı….
2001-2002 sezonunda, 27 Kasım 2001’de Galatasaray, Erzurumspor’a konuk ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva