Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Işıkhan tarih verdi
Işıkhan tarih verdi
'Daima minnettarız, ilelebet de minnettar kalacağız'
'Daima minnettarız, ilelebet de minnettar kalacağız'
Fidan: 'Ayrımcılığın hiçbir türü kabul edilemez'
Fidan: 'Ayrımcılığın hiçbir türü kabul edilemez'
Erdoğan’dan kardeşlik ruhu mesajı
Erdoğan’dan kardeşlik ruhu mesajı
Bahçeli: 'MHP sözünün arkasındadır'
Bahçeli: 'MHP sözünün arkasındadır'
HABERLER>BÖLGE
12 Mart 2020 Perşembe - 15:26

Doğu’da Akif’e vefa, İstiklal Marşına sadakat

Doğu Anadolu Bölgesinin tüm illerinde, ülke genelinde olduğu istiklal Marşının kabulünün 99’uncu yıldönümü milli idrak ve coşku içinde kutlandı.

Doğu’da Akif’e vefa, İstiklal Marşına sadakat

Doğu Anadolu Bölgesinin tüm illerinde, ülke genelinde olduğu istiklal Marşının kabulünün 99’uncu yıldönümü milli idrak ve coşku içinde kutlandı.

AĞRI’DA AKİF’İ ANMA PROGRAMI

Ağrı’da, İstiklal Marşı’nın kabulünün 99. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi. Şerife Bacı Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen program, İstiklal Marşı’nın Kabulünü anlatan sinevizyon gösterimi ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini anlatan konuşmayla devam etti. Program ‘İstiklal Marşımız’ adlı şiirin okunmasının ardından ‘Zulmü Alkışlayamam’ adlı şiiri Şerife Bacı Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından koro halinde seslendirildi. ‘Atiyi Karanlık Görerek Azmi Bırakmak’ aslı şiirin okunduğu anma programında öğrenciler tarafından sergilenen ‘İstiklal Marşı’nın Kabulü’ ile ilgili piyes, seyirciler tarafından ilgiyle izlendi.

İstiklal Marşı’nın kabulünün 99. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen anma programında sergilenen etkinliklerin ardından Milli Eğitim Müdürlüğü’nce il genelinde çeşitli alanlarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edildi. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

BİNGÖL’DE İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜNÜN 99. YILI KUTLANDI

 Bingöl’de "İstiklal Marşı’nın kabulü ve İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü" programı yapıldı.

İMKB Bingöl Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı İstiklal Marşı'nın kabulünün 99. yılı programı İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından şiirler okundu. Daha sonra günün önemine binaen düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.

Milletlerin hayatında geleceklerine yön veren önemli olaylar, kilometre taşı niteliğinde abidevi şahsiyetler olduğuna değinen Okul Müdürü Doğan Çimen, “Genç nesillerin iyi yetişmeleri, geleceğe güvenle bakabilmeleri, millet hayatında yeni değerlerin otaya çıkabilmesi ve milli şuurun ayakta tutulabilmesi için bu günleri ve şahsiyetleri hatırlamak gerekir. Ne mutlu bizlere ki İstiklal Marşı’mızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından “Milli Marş” olarak kabul edilişinin 99. yıldönümünü kutlamak ve bağımsızlığımızın simgesi olan “İstiklal Marşı”mızın şairi, Cumhuriyet dönemi fikir ve sanat öncülerinden Mehmet Akif Ersoy gibi büyük bir şahsiyeti yâd ediyor ve onun yüksek ideallerini davasını aşkını paylaşıyoruz. Büyük şair Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan İstiklal Marşı, dünyadaki en haklı, en kutsal savaşlardan birini, sömürgeciliğe karşı verilmiş ilk kurtuluş savaşını, milli haykırışı, direnişi, heyecanı anlatan eşsiz bir yapıttır. Mehmet Akif, güçlü anlatımıyla seçkin bir eser oluşturmuş, özlü dizeleriyle milletimizin, ülkesine yönelen tehditlere kararlılıkla direneceğini, bağımsızlığını koşullar ne olursa olsun koruyacağını dünyaya duyurmuştur. İmkansızlıklar içindeki halkımıza o çetin koşullarda umut, güven, inanç aşılayan bu dizeler, aynı zamanda Türk Milletinin tarihinden getirdiği yüce kişilik özelliklerini, yüksek ruhunu, saygın ve soylu duygularını, düşüncelerini betimleyen edebi bir anıttır” dedi.

BİTLİS’TE 12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ

Bitlis’te 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir program düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kuruluş mücadelesinden kurtuluş mücadelesine kadar bu vatanı bizlere emanet eden şehitleri rahmet ve minnetle andığını ifade etti. Korkmaz, “Tarih sahnesinde esareti kendisine zulüm bilen bu millet, 16’ncı devletini Türkiye Cumhuriyeti ile kurmuştur. Yani tarih sahnesinde her zaman devlet olarak var olan bir milletin çocuklarıyız. Son devletimiz Osmanlı İmparatorluğu 600 yıl dünyanın muhtelif kıtalarında medeniyetin, insanlığın, paylaşmanın ve imanın timsalidir. Bugün ülkemizde 4 milyon Suriyeli kardeşimiz bize vatansızlığın ne demek olduğunu çok net ifade ediyor. Bir insanın vatanı olmazsa; haysiyeti, şerefi, malı ve mevkisi olmuyor. Hepsi vatana bağlıdır. Onun için gerisi teferruattır. Çünkü vatanınız yoksa hiçbir şeyiniz yoktur” dedi.

İstiklal Marşı’nın kabulü ile ilgili sinevizyon gösterisi ve şiirlerin okunmasının ardından, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Öte yandan; Ahlat, Güroymak, Tatvan, Hizan ve Adilcevaz ilçelerinde de 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi.

LİSE ÖĞRENCİLERİ, ‘MİLLİ MÜCADELE VE İSTİKLAL MARŞI’ ORATORYOSU SAHNELEDİ

Erzincan’da 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 99. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü münasebetiyle program düzenlendi. Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sahnelenen “Milli Mücadele ve İstiklal Marşı” oratoryosu beğeniyle izlendi.

Erzincan’da İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 99. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla program düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program protokol konuşmaları ile devam etti. Mehmet Akif Ersoy’un hayatıyla ilgili video gösteriminin ardından bestelenen şiiri ‘Zulmü alkışlayamam’ şarkısı seslendirildi. Daha sonra Mehmet Akif Ersoy’un torunu Selma Argun ile yapılan röportaj katılımcılara izletildi. Programın kapanış bölümünde ise Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan “Milli Mücadele ve İstiklal Marşı” isimli oratoryo sahnelendi. Katılımcılar sahnelenen oratoryoyu büyük bir beğeni ile izledi.

Programın açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, “İstiklal mücadelemizin ruhunu en mümtaz bir şekilde ifade eden İstiklal Marşımız, ecdadımızın vatan ve millet sevgisini anlatan bir abidedir. Aynı zamanda İstiklal Marşımız aziz milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini yani istiklal ve istikbal meselesini ölümsüzleştiren bir şaheserdir” diye konuştu.

ELAZIĞ'DA İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜNÜN 99. YILI KUTLANDI

Elazığ’da, ’İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma’ programı düzenledi.

Cemil Meriç Fen Lisesi tarafından İstiklal Marşı'nın kabulünün 99. yıl dönümü nedeniyle Bünyamin Eroğlu Belediye Kültür Merkezinde program düzenlendi.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda slayt gösteriminin ardından şiirler okundu. Daha sonra Mehmet Akif Ersoy anısına düzenlenen şiir, resim yarışmasında dereceye girenlere hediye verildi.

Günün anlam ve önemine binaen konuşan Okul Müdür Yardımcısı Akan Cevher, “Bugün burada o muhteşem günü yine yat ederek, dünya var olduğu sürece yat etmeye devam edeceğiz. Milletler ulusal kimliklerini yansıtan ve kendi kimliklerini ortaya koyan gelecek kuşaklara ilhan olması için marşlara ihtiyaç duymuşlardır. Milli şairimizin o günler milletçe herşeyini ortaya koyduğu büyük bir Kurtuluş Savaşı başladı. Milletimizin var olamaya verdiği zamanlarda tüm değerlerimizi yansıtan ulusal bir marşa ihtiyaç olması gerekçesi ile marif vekaleti 1920 yılların başlarında bir şiir yarışması düzenlemiş, kazanacak şaire para ödülü vereceğini söylemiştir. Para ödülünü kabul etmeyen Akif yakın bir arkadaşının ısrarı ile kahraman ordumuza başlığını taşıyan şiiri ile yarışmaya başvurmuştur. Bu eşsiz şiiri için koyulan para ödülünü ordumuza bağışlayan milli şairimiz bu tavrı ile ne denli yüce bir ruha sahip olduğunu ortaya koymuştur” ifadelerini kullandı.

HAKKARİ’DE 12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

Hakkari’de 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Hakkari Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün konferans salonunda düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından sinevizyon gösterisi yapılarak tiyatro oyunu sahnelendi. Daha önce düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllerini alırken, her birinin İstiklal Marşı’nın birer kıtasını okuması ise büyük alkış aldı. Dereceye giren öğrencilere değişik hediyeler veren Vali İdris Akbıyık, bu güzel programdan dolayı öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Hakkari’nin ilçelerinde de 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenledi.

MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY SAYGIYLA ANILDI

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla Kars’ta da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Milli Eğitim Müdürlüğü’nce, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Salonu’nda düzenlenen anma etkinliğinde, öğrencilerin performansları göz doldurdu.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasın ardından başlayan etkinlikte, ‘Hakk’ın Sesi Mehmet Akif’in’biyografisi slayt gösterisi, Akif’in edebi yönü, Akif’in hayatı konulu tiyatro oyunu sahneye kondu.

İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü etkinliği İstiklal Marşı’nı okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin protokol tarafından verilmesi ile son buldu.

Anma programına Vali Türker Öksüz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Başsavcı Soner Aygün, Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay, Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı.

AKİF’E VEFA

Sarıkamış’ta “İstiklal Marşı’nın Kabulünün 95. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” dolayısıyla program düzenlendi. Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda düzenlenen programa, Sarıkamış Kaymakamı Recep Koşal, Tugay Komutan Yardımcısı Piyade Albay Ahmet İşler, Sarıkamış Belediye Başkan vekili Serdar Kılıç, İl Genel Meclis Üyeleri, Siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Programda, Mehmet Akif Ersoy’un hayatı, Milli mücadelenin başarılı olması için yaptığı mücadele ve İstiklal Marşının kabulü, slayt gösterimi eşliğinde anlatıldı. Daha sonra Öğretmen ve öğrencilerin şiir okunmasının ardından sonra okullar arasında düzenlenen resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

IĞDIR’DA İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

Iğdır’da 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü programı düzenlendi.

Iğdır Kültür Merkezinde gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Ayrıca İstiklal Marşının yazılış öyküsünün canlandırıldığı programda; şiirler okundu, oratoryo sunumu yapıldı.

Program sonunda çeşitli dallarda yapılan yarışmada dereceye girenlere ödüller verildi.

Programa, Iğdır Valisi Enver Ünlü, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, resmi kurum amirleri, öğretmen, öğrenci, veli ve davetliler katıldı.

MUŞ’TA 12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

Muş’un Malazgirt ve Bulanık ilçelerinde 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle program düzenlendi. Malazgirt Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Malazgirt Şehit Arslan Kulaksız Fen Lisesi öğretmeni Hande Kara Ünsal tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından öğrencilerin hazırladığı tiyatro oyunu sahnelenerek şiirler okundu.

Daha önce düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verildiği programa; İlçe Kaymakamı Emre Yalçın, Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Fatih Yiğit, Malazgirt Belediye Başkan Vekili Cezayir Bozkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Dilek Otay, Cumhuriyet Savcısı Duran Turgut Borçaktape, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Harun Nazlı, Emniyet Müdürü İlker Ekşi, Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Bulanık Süleymanpaşa İlk ve Ortaokulunca, Bulanık Halk Kütüphanesi konferans salonunda düzenlenen tören de, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törende, Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve İstiklal Marşı'nın yazılışı hakkında bilgilendirme yapılmasının ardından, Süleymanpaşa İlk ve Ortaokulu Rehberlik Öğretmeni Merve Kocabaş, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Şiirlerin okunması, slayt ve oratoryo gösterisinin ardından dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verildiği programa Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet İlidi, Garnizon Komutanı Binbaşı İsmail Horzum, Milli Eğitim Müdür Vekili Metin Aral, Emniyet Müdürü Mesut Irmak, İlçe Müftüsü Murat Karanci, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

VAN'DA İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

Van'da, İstiklal Marşı'nın kabulünün 99’uncu yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle program düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy konulu sinevizyon gösteriminin ardından günün anlam ve önemine dair bir konuşma yapan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, 100 yıl önce Türk milletinin genci, yaşlısı, kadını, erkeği, doğulusu ve batılısının el ele vererek dünya tarihinde örnek olabilecek bir Kurtuluş Savaşı’nın verildiğini ifade ederek, Mehmet Akif Ersoy’un da o Kurtuluş Savaşı’nın en ön cephesinde insanları motive eden, insanları cepheden cepheye koşturan, inancını, umudunu diri tutmaya çalışan en öndeki insanlarından biri olduğunu söyledi. Birinci Dünya Savaşı’nın devamının hala bölgede yürütüldüğünü vurgulayan Bilmez, “Suriye’de, Irak’ta, Yemen’de, Tunus’ta, Akdeniz’de yürütüldüğünü unutmamamız gerekiyor. Bugün ‘Türk askeri İdlip’te, Katar’da, Aden Körfezi’nde, Sudan’da ne geziyor’ diyenlerin 100 yıl öncesine bakması gerektiğine inanıyorum. O gün bu bölgeyi paramparça etmeye, ülkemizi kendi aralarında pay etmeye çalışanların o emellerinden vazgeçmediğini görmekteyiz. Onun için yüzyıl önce olduğu gibi yine birbirimize sımsıkı sarılmalıyız. ‘Irak’a, Suriye’ye demokrasi, özgürlük getireceğiz’ diyenlerin Suriye ve Irak’ı ne hale getirdiğinin hepimiz şahidiyiz. Onun için birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize her zamankinden daha çok sahip çıkacağız” dedi.

Turgut Özal Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Şeyda Çakır Orbayı’nın günün anlam ve önemine dair konuşması ile süren program, şiirlerin okunması, daha önce düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ve tiyatro gösterimi ile sona erdi.

Öte yandan, Van’ın ilçelerinde de İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle program düzenlendi.

ÇALDIRAN’DA 12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ

Van’ın Çaldıran ilçesinde 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle program düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Çaldıran Kaymakamı Adem Can, Mehmet Akif Ersoy’un, Kurtuluş Savaşı’nda Türk milletinin verdiği mücadele ve tarihe geçen inanılmaz başarısını ortaya koyarak vatanına milletine sahip çıktığını belirterek, “Mehmet Akif Ersoy, eşsiz mısralarla tarihimizi ölümsüzleştirmiştir. Mehmet Akif, Türk milletinin vatan sevgisini ve bağımsızlığa olan tutkusunu en güzel biçimde yazdığı marşla belirtmiştir. Milletimizin kahraman destanı olan İstiklal Marşı, bugün de bizlere vatanın ne kadar kutsal bir emanet olduğunu göstermektedir. Mehmet Akif Ersoy’u anma gününde ve İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabulünün 99. Yıl dönümünü kutluyor, Kurtuluş Savaşı ve 15 Temmuz ve ülke sınırları ötesindeki şehitlerimizle birlikte istiklal kahramanlarımızı minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari ise “İstiklal Marşı; ifade ettiği derin anlamları, şiir kalitesi, bayrağımızla ve tarihimizle olan ahengi bakımından yeryüzündeki diğer milli marşlardan üstün bir konumda olduğunu görmekteyiz. Yokluk ve sıkıntılar içerisinde elde ettiği bu üstünlüğü, yüreği vatan ve istiklal sevgisiyle dopdolu bir şairin, milletin ruhunda derin ıstırabın tercümanı olmasından ileri gelmektedir. Bu nedenledir ki İstiklal Marşı, milli mücadelenin bütün heybetini ve canlılığını başarıyla yansıtan yegâne örnektir. İstiklal Marşımız, yurdumuzun düşman işgaline uğradığı felaket günlerinde hazırlandı. Mehmet Akif tarafından yazılıp milletimize armağan edilen İstiklal Marşı, 12 Mart 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilmiştir” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler tarafından sahnelenen skecin izlenmesi, şiirlerin okunması ve koro halinde şarkıların seslendirilmesinin ardından şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile son buldu.

 
Oral’dan, 12 Mart mesajı
 
TBMM’de 12 Mart gündemi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İstiklal Marşı’nın 41 mısrasını 41 kişiyle okudular
Tortum ilçesinde İstiklal Marşı'nın kabulünün 99. yıl dönümü etkinlikleri ...
Ilıca’da Şehitler mevlidle anıldı
Ilıca’nın 102. kurtuluş etkinlikleri kapsamında Ilıca Çarşı Camii’nde ...
Uçar: Milletimiz kahramanlarını asla unutmaz’
Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, 12 Mart Erzurum’un kurtuluşu ...
 
Sunar: “12 Mart milli azim ve kararlılığın ifadesidir”
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, "12 Mart 1918 milli azim ve ...
“Esaretten hürriyete çok bedeller ödendi”
12 Mart Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yıldönümü ve İstiklal ...
AZO’dan Kadın çiftçilere eğitim desteği
Aziziye Ziraat Odasının düzenlediği programda Erzurumlu kadın çiftçilere, ...
 
İdlib şehitlerini hatimle andılar
Erzurum’un Horasan ilçesinde, Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının ...
Yaptırmış’tan esnaf buluşması
Yaptırmış Çarşı ve İstanbul Caddesi üzerinde bulunan esnafla bir araya ...
Ala: 'Ülkemizi yem ettirmeyiz'
Önceki dönem İçişleri Bakanı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, “Biz müzakere ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Adalet adalet adalet; illa adalet!
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Ateizm Kazanı Kaynıyor, Din Adamları Nerede?''
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva