Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
MHP'nin Siyaset ve Liderlik Okulu'nda 20. dönem
MHP'nin Siyaset ve Liderlik Okulu'nda 20. dönem
Dal: 'Bizim için ahde vefa önemli'
Dal: 'Bizim için ahde vefa önemli'
ASHB’den yeni bir ilk
ASHB’den yeni bir ilk
Erdoğan: ‘TDT’yi güçlendirmeyi sürdüreceğiz’
Erdoğan: ‘TDT’yi güçlendirmeyi sürdüreceğiz’
Hacımüftüoğlu ATAUNİ'nin önceliklerini paylaştı
Hacımüftüoğlu ATAUNİ'nin önceliklerini paylaştı
HABERLER>GUNDEM
2 Mart 2012 Cuma - 11:47

BUZ SARKITLARI CAN ALDI

12 yaşındaki Muhammet Emin Yılmaz, çatıda oluşan buz kütlelerinin kurbanı oldu.

BUZ SARKITLARI CAN ALDI

Arkadaşlarıyla evinin bulunduğu çevrede oyun oynarken, bir apartmanın çatısında oluşan buz kütlesi, Muhammet Yılmaz’ın başına düştü. Hastaneye kaldırılan Muhammet Emin Yılmaz, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen, hayata gözlerini yumdu. Muhammet evin tek erkek çocuğuydu.

AİLE PERİŞAN

Dün defnedilen Osman Gazi İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Muhammet Emin Yılmaz’dan geriye ikizi Merve Yılmaz ve acısı kaldı. Gözyaşı ve hıçkırığın zirve yaptığı taziye evinde Yılmaz ailesi, evin tek erkek çocuğu olan Muhammet’e yanıyor.

TEPKİ VE ACI

Mahalle sakinleri olayın gerçekleşmesinin ardından belediye ekiplerinin buz kütlelerini kırma çalışmasına tepki gösterdi. “Yine her zaman ki gibi, iş işten geçtikten sonra aklımız başımıza geliyor” diyen mahalle sakinleri, “Canımız yandıktan sonra bu çalışmaları görmek sinir bozucu. Muhammet’in ölümüne sebebiyet vermeden önce neredeydi bu belediyeler. Neden buzları temizleme çalışmasını daha önce yapmadılar.” İfadeleriyle sert tepki gösterirken, “Hemen her yıl aynı manzarayla Erzurum karşı karşıya geliyor. Bunun bir önlemi olmalı ve alınmalı. Gerekirse Erzurum’da çatı sistemi kalksın. Artık Muhammetler, Ahmetler buz kütlelerine kurban gitmesin.” şeklinde haykırıştılar

SINIF ARKADAŞLARI HIÇKIRIKLARA BOĞULDU

Osman Gazi İlk Öğretim okulu 5. sınıf öğrencisi Muhammet Emin Yılmaz’ın acı haberini alan sınıf arkadaşları gözyaşlarına boğuldular. Okul Müdürü, Müdür yardımcıları ve öğretmenler tarafından teselli edilmeye çalışılan öğrenciler, hıçkırıklarla arkadaşlarına gözyaşı döktüler.

 

 
Ticari ilişkiler masaya yatırıldı
 
Tetik'ten istanbul'a sanat çıkarması
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Serap Durmazpinar 3 Mart 2012 Cumartesi 00:27

Sorumlular utansin! vicdanlari sizladi mi hiç? Ne ise yarar bu belediyeler? nafile degil her buz sarkiti gordugumde uyari yorumu yapmam. Kendim yazdim kendim okudum hep. Adam boyu sarkitlarin arasinda fotograf çekilip, sozum ona poz verenlere bile defalarca seslendim. Nasil oluyorda boyle kayitsiz kalabiliyorsunuz diye, neden sikâyetçi olmuyor, hepbirden sesinizi duyurmuyorsunuz dedim. Kendim soyledim kendim dinledim. Bir evlât kolay mi yetisiyor? Bu halkin hakki helâl midir size? Rahat koyabilliyor musunuz basinizi yastiga, rahat uyuyabiliyor musunuz gerçekten? Haram olsun aldiginiz para kurusuna kadar, geçmesin bogazinizdan.. Rab`bim sorsun bu yavrunun hesabini o sorumsuz sorumlulardan.. Affet bizleri yavrum, bizlerin hatasinin bedelini oduyor sen ve senin gibi yavrular. Buyuklerde hata yapar iste, gidisinle bunu anlattin ama anlayan kim? belediye ekipleri buz kütlelerini kırmak için ekip gondermis. Senin olumunu beklemis bunu yapmak için. Her zaman ki gibi is isten geçtikten sonra..! Erzurum bir kis memleketi efendiler!! Buz temizleme çalismalari araliksiz surmeli. Bunun için para aliyorsunuz, halka hizmet için varsiniz, oldurmek için degil! Bu olayin pesi birakilmamalidir, hesap sorulmalidir, bedeli odetilmelidir yoksa gelir arkasi. Duyarsiz davranmayin. çikarin sesinizi, hesap sorun, sorumsuzlari goreve çagirin artik. Odetin bu kayiplarin bedelini.. O annenin yuregi simdi yangin yeri. istirabini yuregimde hissettim. Koklamaya kiyamadigi gul'unu kopardilar dalindan.. Of yavrum off! gidisinle yuregimi kanattin.. Yavrumuza Allah`tan rahmet, ailesine bitmek tukenmek bilmeyen sabirlar diliyorum... Anlasilan o ki, tesadufen yasiyor millet! Yazik çok yazik! Serap Durmazpinar Kuruhasanoglu / France

Yorumu oyla      2      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kör fareyle mücadele
Erzurum Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü “Kör Fareyle Mücadele” başlatıyor.
8'inci Kar Film Festivali başladı
Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından 8'incisi düzenlenen ...
Gazeteciler gündemi tartıştı
Uluslararası Kayak Yapan Gazeteciler, Erzurum'da düzenlenen panele katıldı.
 
Erzurum Ganalı Bakanı Ağırladı
Erzurum'da Türkiye ile Gana arasında Karma Komite toplantısı düzenlenerek ...
Buz sarkıtları tehlike saçıyor
Erzurum’da uzun bir aradan sonra gündüzleri hava sıcaklığı sıfır derecenin ...
Erzurum, Tebriz'de yerini aldı
İran’ın Tebriz şehrine giden Erzurum’dan 44 kişilik heyet, bu şehirde ...
 
Dadaşlar ETÜ için buluştu
Erzurum Teknik Üniversitesi Vakfı’nın kuruluşu münasebetiyle İstanbul ...
Teşvik verileri açıklandı
Ekonomi Bakanlığı 2012 yılı ocak ayı dönemi teşvikli yatırım verilerini açıkladı.
Kış geri döndü
Erzurum'da kar ve tipi nedeniyle 375 köy yolu yeniden ulaşıma kapandı.
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Ateizm Kazanı Kaynıyor, Din Adamları Nerede?''
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva