Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
YSK itirazları karara bağladı
YSK itirazları karara bağladı
TBMM'de yoğun gündem
TBMM'de yoğun gündem
MHP'de Başkanlık Divanı açıklandı
MHP'de Başkanlık Divanı açıklandı
SSB’den 'BAYKAR' açıklaması
SSB’den 'BAYKAR' açıklaması
'Dikkatlerin Gazze'ye yoğunlaşmasını diliyoruz'
'Dikkatlerin Gazze'ye yoğunlaşmasını diliyoruz'
HABERLER>SÄ°YASET
31 Ağustos 2021 Salı - 11:53

Aydemir: ‘Önemli olan halkın duası, Hakkın rızasıdır’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Erzurum ilçeler saha istişaresi programı Ağustos ayı etabının son çalışmasını Aziziye ilçesinde gerçekleştirdi.

Aydemir: ‘Önemli olan halkın duası, Hakkın rızasıdır’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Erzurum ilçeler saha istişaresi programı Ağustos ayı etabının son çalışmasını Aziziye ilçesinde gerçekleştirdi. Aziziye ilk etap istişarelerinde Kahramanlar, Özbilen, Kumluyazı’da Dadaşlarla buluşan Milletvekili Aydemir, Aziziye 2’inci etap programı kapsamında Yarımca, Tınazlı, Söğütlü, Ağören, Ömertepe ve Adaçay’da dadaşlarla bir araya geldi.

AK HEYET YİNE SAHADA

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Turan, AK Parti İl Teşkilatı Yönetim Kurulu üyesi Rıza Altunayar ve AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun ve yönetim Kurulu üyelerinin oluşturduğu heyetle birlikte Aziziye’de Dadaşların nabzını tutan Milletvekili Aydemir, AK Parti Kırsal alan yaklaşımını paylaştı, siyaset ve ekonomi gündemine dair tespitleri aktardı, Dadaşların salgınla mücadele, tarımsal destekler, sosyal koruma kalkanı ekseninde memnuniyetlerini değerlendirdi.

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR’İN DEĞERLENDİRMESİ

Vatandaş memnuniyetinin esas olduğu, siyasette karneyi milli iradenin verdiğini belirten Milletvekili Aydemir, çalışma gerçekleştirdiği ilin diğer ilçelerinde olduğu gibi Aziziye’de de vatandaşın yerel ve genel yönetim hizmetlerine ilişkin memnuniyetinin üst düzeyde olduğunu belirtti. Milletvekili Aydemir, ‘Dadaşlar eser siyasetinden memnun. Dadaşlar meselelere çözüm odaklı AK Yaklaşımı minnettarlıkla karşılamaya devam ediyor. ‘ dedi.

YARIMCA’DA AK GÜNDEM

AK Parti Heyeti Aziziye 2’inci etap Saha Çalışması kapsamında Yarımca Mahallesinin konuğu oldu. Mahalle sakinlerini ziyaret ederek bire bir görüşme imkanı bulan Milletvekili Aydemir, tarımsal destekler, sulama yatırımları hakkında bilgi verdi, Yarımca çiftçisinin görüşlerini aldı.

Erzurum’da ata sporu ciritin özel bir önem bulduğu, küçük çocukların bile at üstünde ata sporu yaptığı Yarımca’da sohbetlerin odağı At yetiştiriciliği oldu. Milletvekili Aydemir, Erzurum’da Hara kurulması ve Hipodrom tesisi projelerini anlatarak, Plan ve Bütçe Komisyonunda bu konuyu gündeme taşıdığını hatırlattı.

AYDEMİR TINAZLI’NIN NABZINI TUTTU

Milletvekili Aydemir ve AK Parti Heyetinin 2’inci ziyaret adresi Aziziye Tınazlı’ydı. Muhtar Şahin Köse ve köy heyetinin ağırladığı Milletvekili Aydemir ve AK Parti temsilcileri Tınazlı sakinleriyle hasbıhalde bulundu. Tınazlı’da gündem siyasetteki son gelişmeler ve ekonomideki gidişat üzerineydi.

Milletvekili Aydemir Cumhur İttifakı kaydında salgının olumsuz etkisine rağmen sürdürülen yatırım siyaseti, çiftçi, besici ve esnaf odaklı destekleme proje ve programları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Tınazlı adına görüşlerini paylaşan Muhtar Köse, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güven ve saygılarının zirvede olduğunu, AK Parti kadrolarına şükran duyduklarını kaydetti.

AK HEYETTEN ADAÇAY BULUŞMASI

AK Parti Heyeti Tınazlı sonrası Adaçay Mahallinde Dadaşlarla buluştu. Kuraklığın etkisine rağmen yapılan tarımsal hasatı şükürle karşıladıklarını belirten Adaçaylılar, mahallede AK Parti kadrolarınca yapılan hizmet ve vücut bulan eserlere müteşekkir olduklarını belirttiler.  Adaçaylılara kalbi yaklaşımlarından ötürü teşekkürlerini sunan Milletvekili Aydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı duyulan sevgi ve hürmete, 19 yıllık AK sürece dualarıyla destek veren Adaçay halkına teşekkür etti.

SÖĞÜTLÜ’DE GÜNDEM ORGANİK TARIMD

Milletvekili Aydemir ve AK Parti Delegasyonu, Doğu Anadolu Bölgesi geneli ve Erzurum özelinde sebze üretim adresi olan ve bu alanda markalaşan Söğütlü’de dadaşlarla bir araya geldi. Mahalledeki gündem sebze pazarlama ağı üzerindeki beklentiler ve organik tarım oldu. Balıklıgöl’ü ile doğa turizminde de şöhret bulan Söğütlü’de dadaşlar verilen tarımsal destekler, kırsaldaki yaşama düzeyinin artışını hedefleyen alt ve üst yapı hizmetleri, Büyükşehir’in yaklaşımından ötürü minnettar olduklarını kaydederek, Milletvekili Aydemir’e Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletilmek üzere kalbi şükran ve selamlarını emanet ettiler.

AĞÖREN’DE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A DUALAR YÜKSELDİ

AK Parti Heyetinin bir diğer ziyaret adresi olan Ağören’de muhalefetin yalan, iftira siyasetine karşı ortak bir Dadaş Tepkisi vardı. Muhalefetin başını çektiği karalama ve yalan siyasetinin ülkeye, bölgeye ve ile hiçbir kazanım sağlayamayacağını belirten Dadaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ufkunda, 19 yıllık süreç içinde hayal edilemeyecek yatırımların hayata geçirildiğini, reformların yapıldığını belirterek, ‘Biz razıyız, Allah da razı olsun’ niyazını paylaştılar.

ÖMERTEPE İSTİŞARESİ

Milletvekili Aydemir ile Aziziye Belediye Başkanı Orhan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Turan, AK Parti İl Teşkilatı Yönetim Kurulu üyesi Altunayar, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Coşkun ve yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyetin Aziziye ilçesindeki altıncı ve son ziyaret mekanı Ömertepe Mahallesi oldu. Milletvekili Aydemir, Ömertepelilere tarımda AK yaklaşımı anlattı, Erzurum’da açılan Tarım Meslek Lisesi hakkında bilgi verdi. Tarım Kampüsü projesi kapsamında öngörülerini aktardı, mahalle sakinlerinin beklentilerini de tespit etti. Milletvekili Aydemir ziyaret sonrasında yaptığı paylaşımında, ‘Çelebice yaklaşımlarından dolayı başta muhtarımız olmak üzere bütün hemşehrilerimize sonsuz şükranımız var. Talepleri baştacı. “ ifadesini kullandı.

 
Erzincan yolunda feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı
 
Karlıova yolunda takla atan otomobil yandı: 1 yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Kabil emniyetli değilse Ankara güvende olamaz’
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anadolu’nun savunmasının Anadolu’da ...
Aydın: ‘Türkiye artık daha güçlü’
MHP Genel Başkan Yardımcı Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydın ve ...
Sekmen’den Büyük ve Güçlü Türkiye mesajı
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ...
 
'30 Ağustos Hakka tapan milletimizin zaferidir’
Milletvekili Aydemir, ‘30 Ağustos yüce milletimizi asırlara hakim kılan ...
Öz: ‘30 Ağustos bir destandır’
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, “26 Ağustos 1922’de başlayan ...
Karataş: ‘30 Ağustos milli diriliştir’
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle ...
 
Jandarma Komutanı Gemalmaz’dan veda mesajı
Erzurum İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz bir veda mesajı yayınladı. ...
Vali Memiş'ten Başkan Sunar'a övgü
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Yakutiye-Palandöken bağlantı ...
Aydemir’den Köprüköy’de AK Meşveret
Milletvekili Aydemir Sahada İlçe İstişareleri çalışmaları kapsamında Köprüköylü ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva