Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SÄ°YASET
27 Ağustos 2021 Cuma - 13:59

Aydemir’den Köprüköy’de AK Meşveret

Milletvekili Aydemir Sahada İlçe İstişareleri çalışmaları kapsamında Köprüköylü dadaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Aydemir, Köprüköy merkez ile Buğdaylı, Güzelhisar, Emreköy ve Yağan’da vatandaşlarla yüz yüze ve birebir görüşmeler gerçekleştirdi.

Aydemir’den Köprüköy’de AK Meşveret

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Sahada İlçe İstişareleri çalışmaları kapsamında Köprüköylü dadaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Aydemir, Köprüköy merkez ile Buğdaylı, Güzelhisar, Emreköy ve Yağan’da vatandaşlarla yüz yüze ve birebir görüşmeler gerçekleştirdi.

AYDEMİR TARIM ZİRVESİNE KATILDI

Milletvekili Aydemir, Erzurum’da İl ve ilçe Ziraat Odası Başkanlarının katıldığı Tarım Zirvesinde sahada belirlediği talep, beklenti ve öngörüleri aktardı, il tarım vizyonuna yönelik olarak TBMM düzeyinde gerçekleştirilen girişimler hakkında bilgi verdi. İl Çiftçi sorun ve beklentilerinin dillendirildiği toplantıya Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz da telefonla katıldı.

AK HEYETTEN KÖPRÜKÖY PROGRAMI

AK Parti Milletvekili Aydemir AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Samih Kavaz, Köprüköy İlçe Başkanı Rıdvan Akarsu, Köprüköy Belediye Başkan Vekili Serhat Akyüz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Kızıltaş ve AK Parti ilçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği alan çalışmasında Köprüköylü dadaşların nabzını tuttu.

KÖPRÜKÖY GÖNDEMİ

Köprüköy AK Parti ilçe Teşkilatında bir araya gelen heyet, ilçe gündemi hakkında görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda, İlçenin sosyal ve ekonomik boyutta öncelikleri, iktisadi hayata etki eden ulaşım altyapısı, tarımsal alanda kaydedilen üretim hacmi, salgının oluşturduğu kırılganlıklar, yeni eğitim dönemi hazırlıkları da ele alındı.

KÖPRÜKÖY’DE GENÇLERLE MEŞVERET

AK Parti Heyeti daha sonra, Köprüköy etabı çalışması düzeyinde Gençlikle Meşveret gerçekleştirdi. Gençlik Kolları Başkanı Emre Kızıltaş ve Yönetim Kurulu üyelerinin, ilçe gençliğinin istekleri, sosyal ve sportif etkinlikler alanındaki tesisleşmeye paralel beklentileri, ilçedeki okullaşma sürecine yönelik sunumunu paylaşan Milletvekili Aydemir, AK Davanın Gençlik yaklaşımını aktardı, gençliğin siyasetteki rolü ve önemi kaydında AK Parti vurgularını dile getirdi.

AYDEMİR GENÇLİĞE YÖNELİK REFORMLARI ANLATTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençliğe verdiği önemi anlatan Milletvekili Aydemir, AK Parti döneminde, gençlerin yerinde yüksek tahsil yapmalarını sağlamak amacıyla her ilde üniversite kurulması, sosyal etkinlik ve girişimciliğe dönük Gençlik Merkezlerinin hizmete sokulması, Yerel Yönetimler ekseninde Gençlik Meclisleri oluşumu odağında Gençlere değgin reformları paylaştı.

AYDEMİR’DAN ASIM NESLİ TAKDİMİ

 Gençlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderi olduğu davaya sadakatleri, ufkuna vefaları ve gösterdiği hedefte ilerleme kaydındaki sebat ve azimlerine minnettar olduklarını aktaran Milletvekili Aydemir, ‘Milli Şairimiz Mehmet Akifimizin çerçevesini çizdiği Asım’ın nesli, ülkenin, bölgenin, ilin ve bu ilçenin olduğu gibi dünyanın da hoşgörü, barış ve huzur temsilcileri olmayı sürdürecektir. Yüksek terbiye, edep ve ahlaklarıyla gençlerimiz Büyük ve Güçlü Türkiye’nin umududur. ‘ dedi.

KÖPRÜKÖY ESNAF VE EŞRAFINDAN COŞKULU KARŞILAMA

AK Parti Köprüköy ilçe Teşkilatında gerçekleştirilen Gençlik Buluşması sonrasında ilçe merkezinde bir dizi etkinliğe katılan heyet, esnaf ve eşrafı ziyaret etti, ilçe sakinlerini dinleyerek, genel ve yerel yönetime ilişkin taleplerini aldı. Esnafla görüşmelerde tarım alanında baş gösteren kuraklık ve salgınla mücadele sonrası oluşan olumsuzlukların giderilmesi amacıyla hükümet tarafından gerçekleştirilen sosyal koruma kalkanı destekleri, tarımsal hibeler aktarıldı.

YALAN VE İFTİRA KAMPANYALARINA TEPKİ

Son dönemde gündem oluşturan sel felaketleri ve orman yangınları sonrasında muhalefetin ve ülkede karamsarlığın hakim olmasını isteyen bazı çevrelerin sosyal medya üzerinden karalama kampanyaları yapmalarına tepki veren Köprüköy esnafı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olarak Cumhur ittifakı ve AK Partinin başarılarının devamını dileyerek, duacı olduklarını belirttiler.

BUĞDAYLI ZİYARETİ

İlçe merkezindeki çalışmalarını tamamlayan, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Kavaz, AK Parti Köprüköy İlçe Başkanı Akarsu, Köprüköy Belediye Başkan Vekili Akyüz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kızıltaş ve AK Parti ilçe Teşkilatı yönetim kurulu üyelerinin oluşturduğu heyet ilk kırsal alan buluşmasını Köprüköy Buğdaylı’da gerçekleştirdi.

BUĞDAYLI7DA DADAŞ GİRİŞİMCİLİĞİ

Coşkulu bir karşılama ile AK Heyeti konuk eden Buğdaylılarla görüş alışverişinde bulunan Milletvekili Aydemir, mahal sakinlerinin gündeme ait tespitlerini dinledi.  Buğdaylı köyünde eşraftan Melih Mindivanlı’nın tesis ettiği ve istihdam da sağlayan Bioyakıt yatırımında incelemelerde bulunan Aydemir, ‘10’u aşkın insana iş kapısı olan bu yatırım dadaşın müteşebbis ruhunu yansıtıyor. Hayırlı, uğurlu olsun inşaallah.’ Temennisini paylaştı.

EMREKÖY GÖRÜŞMELERİ

Milletvekili Aydemir ve beraberindeki AK Heyetin bir diğer istişare adresi Emreköy oldu. Emreköy’ün gündemi küresel boyutta da sari olan kuraklığın tarım ve hayvancılığa olan olumsuz etkisiydi. Tarımsal üretimde daralma yaşanmaması için sulama yatırım ve hizmetleri odağında gerçekleştirilen ve öngörülen hizmetleri aktaran Milletvekili Aydemir, Büyükşehir Belediyesi projesiyle kılıcı bir çözüm üretileceği müjdesini verdi.

YAĞAN BABA OTAĞINDA DUA ATMOSFERİ

AK Parti Heyeti Emreköy ziyareti sonrasında adını Horasan Erenlerinden alan Yağan’da mahal sakinleriyle bir araya geldi. Bölge ve il tarihinde müessir olan Yağan Baba’nın temsil ettiği maneviyat iklimi üzerinde yoğunlaşan sohbetlerde, devletin dirliği, milletin birlik ve beraberliği, Erzurum’un ufuk olduğu kardeşlik ruhunun ebediyen devamına yönelik dualar yükseldi.

GÜZELHİSAR İSTİŞARESİ

AK Heyetin Köprüköy’de son durağı Güzelhisar oldu. İlçenin en büyük köyü, Timur’a otağ olmuş, kalesiyle görkemli görüntüye sahip Güzelhisar’da sohbet ve görüşmelerde sosyal medya ve yalan, iftira siyasetine tepki vardı. Küresel ısınma ve iklim değişikliklerinin yol açtığı tarımsal üretim sorunlarının da ele alındığı sohbetlerde, il çiftçisine yönelik alternatif tarımsal üretim ve besicilere verilen destekler paylaşıldı.

 
Erzurum ulaşım ağında büyük açılım
 
Elazığspor Erzurum kampını tamamladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özhaseki: ‘Seçimler zamanında yapılacak’
Özhaseki, Malatya'da katıldığı programda yaptığı açıklamada, yerel ve ...
Karataş’tan esnaf buluşması
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş esnafla bir araya gelmeye devam ediyor.
Aydemir AK süreci anlattı, AK vizyonu paylaştı
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Palandökenlilerle buluştu.
 
Aydemir: ‘Horasan bizim gönül adreslerimizdendir’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Horasan ilçesinde dadaşlarla ...
Bahçeli: ‘Sakarya, imanın istilaya direnişidir’
Bahçeli, “Aziz Atatürk tarafından, büyük ve kanlı bir savaş manasına gelen ...
Aydemir’den Tortum’un 12 mahallesinde AK buluşma
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir saha çalışmaları hafta sonu ...
 
Milletvekili Aydemir Uzunahmetlilerle istişare etti
AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir yaz dönemi sahada istişare çalışmalarını ...
'Yeter ki birlik ve beraberliğimizi daim edelim'
AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde ...
Milletvekili Aydemir Narman’ın nabzını tuttu
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir yaz dönemi ikinci etap yasama ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva