Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SÄ°YASET
29 Kasım 2022 Salı - 14:02

Aydemir: 'Eylem orta yerde, söylem orta yerde'

Altılı masanın Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Anayasa Değişikliği Önerisi tanıtım toplantısını değerlendiren Milletvekili Aydemir, ‘Şimdi bu anlayış hangi değişikliği teklif ederse etsin, bu millet inanmaz. Eylem orta yerde, söylem orta yerde’ vurgusunu paylaştı.

Aydemir:  Eylem orta yerde, söylem orta yerde

Altılı masanın Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Anayasa Değişikliği Önerisi tanıtım toplantısını değerlendiren Milletvekili Aydemir, ‘Şimdi bu anlayış hangi değişikliği teklif ederse etsin, bu millet inanmaz. Eylem orta yerde, söylem orta yerde.’ vurgusunu paylaştı

AYDEMİR TESPİTLERİNİ PAYLAŞTI

TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin tespitlerini paylaşan AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, altı muhalefet partisince hazırlanan Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Anayasa Değişikliği Önerisi Tanıtım Toplantısı'nın malumun ilanı olduğunu belirterek, "8 ay önceki söylediklerinden bir farkı yoktur. 8 ay önceki toplantının neredeyse aynısıdır." dedi.

‘HALE BAKIN’

Altı muhalefet partisinin gündeminde, bakanlıkları nasıl bölüşeceklerinin olduğunu söyleyen Milletvekili Aydemir, "Bunlar sadece paylaşımı yapabilmek için, paylaşımda diğerlerini küstürmemek için bakanlık sayısını artıracaklarını söylüyorlar. Hale bakın." ifadesini kullandı.

‘8 AY ÖNCEKİ SÖYLEDİKLERİNDEN BİR FARKI YOK’

Altılı masanın toplantısını eleştiren Milletvekili Aydemir, "Süslü süslü dosyalarla milletin huzuruna çıkmak... Üstelik bunu yaparken de öyle bir halleri var ki şahsen ben siyasetçi olarak sıkılıyorum, utanıyorum. Bugünkü toplantı da malumun ilanı olmuştur. 8 ay önceki söylediklerinden bir farkı yoktur. 8 ay önceki toplantının neredeyse aynısıdır." diye konuştu.

Milletvekili Aydemir, ‘Parlamenter sistem ne dedikleri belli olmayan bir yapı, ne istedikleri belli olmayan bir yapı. Resmen milleti devre dışı bırakmak gibi bir yaklaşımları var. Ne yapmışız biz cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle, bütünüyle her şeyi milletin emrine vermişiz. Bunlar eskiye dönmenin peşindeler. Millet bu hali takip ediyor, görüyor ve bu garabetten dolayı her geçen gün daha itimatlar çok daha aşağıya iniyor. ‘ dedi

‘BUNLARIN DEMOKRASİ ANLAYIŞI BU’

Milletvekili Aydemir, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın, İYİ Parti'li Yavuz Ağıralioğlu için "Akşener kulağını çekmeli." dediğini ifade ederek, "Bunların demokrasi anlayışı bu. Bunlar yönetime gelmeleri halinde, sadece milletvekillerinin değil, milletin kulağını çekerler. Milletin kulağını çekmenin de ötesinde, kulağını keserler." dedi.

‘BUNLARDAN MİLLETE HAYIR GELİR Mİ?’

Milletvekili Aydemir, ‘Sırf görüşünü açıkladığından İYİP milletvekilinin “Kulağı çekilmeli” diyen CHP anlayışının demokrasiden nasibi olabilir mi? Milletvekilinin kulağını çektirmek milletin kulağını kestirme yaklaşımıdır. Bunların demokrasiden anladıkları budur; ellerine fırsat geçse milletin kulağını keserler ‘ vurgusunu paylaştı

İYİ Partinin Altındağ Kongresinde yaşanan kavgayı da değerlendiren Milletvekili Aydemir,  “Birbirlerini öldüresiye dövenlerden millete hayır gelir mi?” dedi.

AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR

Milletvekili Aydemir, ‘AK Parti 20 yıllık serencamında hangi adım attıysa, millet neyi istemişse onu yapmıştır. Milletin beklenti ve talepleri hilafına tek bir attığımız adım yoktur. Çünkü AK Dava milletin davası, AK Parti Milletin partisidir. ‘ dedi.

‘2023’TE DE AK PARTİ KAZANACAK, HİÇ KİMSE KAYBETMEYECEK’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı, ‘İstanbul’un Sözü: Birlik, İrade, Zafer Programı’ndaki coşku ve halkın ilgi ve teveccühüne işaret eden Milletvekili Aydemir,  ‘2023’te de AK Parti kazanacak ve elbette milli irade kazanacak. ‘ diye konuştu. Aydemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘Kazandığımız her zaferin gerisinde milletimizle aramızda tuttuğumuz o güçlü bağ, paylaştığımız muhabbet, yöneldiğimiz ortak istikamet vardır. ‘ tespitini paylaştı.

ESER VE HİZMET SİYASETİ

Aydemir, ‘Işık nerede var, AK Parti de var, cumhur ittifakında var ve biz bunu çok özel bir biçimde eser ve hizmet siyasetiyle hayata yansıtıyoruz. Yani bu yüce millet ne derse o yapılıyor. ‘ dedi

Milletvekili Aydemir, ‘ Milleti kucaklayan, sahiplenen bir yapımız var. Allah'ın izni, inayeti; milletin desteği ve teveccühüyle 2023’ten sonra da bu serencam devam edecek, iktidar yürüyüşümüz, milletimizin zirvelere taşıma yürüyüşümüz devam edecek Allah'ın izniyle.’  kaydını düştü.

 
İller 10 aylık şirket sermaye sıralaması açıklandı
 
Sunar’dan Palandöken’de yatırım zirvesi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TBMM'de yoğun mesai
Haftalık çalışmasına 29 Kasım Salı günü başlayacak Genel Kurulda, Tütün, ...
Aydemir’den Erzurum’a Ağız ve Diş Hastanesi talebi
Erzurum’un bir sağlık kenti olma özelliği taşıdığına işaret, Şehir Hastanesi ...
Aydemir’den Şehit Önkuzu’ya vefa
Aydemir, "Hakikat budur Allah'ın izniyle bu bayrağı hiç düşürmeyeceğiz. ...
 
AK Parti Teşkilat Akademisi’nde Türkiye Yüzyılı konsepti
AK Parti'de Teşkilat Akademisi “Türkiye Yüzyılı” Eğitim Programı 4. haftasıyla ...
Aydemir: ‘Eski Türkiye yok artık’
Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında ülke gündemine ...
Kurtulmuş: 'Kimler olduklarının farkındayız'
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Yeni Azerbaycan Partisi’nin ...
 
Destici, 'Siz hangi devletin siyasi partisisiniz?'
BBP Genel Başkanı Destici altılı masaya değinerek, altılı masanın harekatla ...
‘Tarihi bir hesaplaşmanın içindeyiz’
Devlet Bahçeli, tek bir teröristin yaşamasına dahi artık göz yumamayacaklarını ...
Aydemir Ulaştırma yatırımlarını değerlendirdi
Milletvekili Aydemir, ‘Ulaştırma ve Altyapı alanında Türkiye’nin abide ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva