Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SÄ°YASET
25 Kasım 2022 Cuma - 01:21

Aydemir’den Şehit Önkuzu’ya vefa

Aydemir, "Hakikat budur Allah'ın izniyle bu bayrağı hiç düşürmeyeceğiz. Bütün insanlığa ışık saçan bir bayrak, aleme nizam veren bir bayrak Türk Bayrağı. Şimdi o bayrak, Sayın Cumhurbaşkanımızın elinde ve biz de onun arkasında yürüyoruz. Daha da ilerilere götüreceğiz" dedi.

Aydemir’den Şehit Önkuzu’ya vefa

TBMM’de Basın toplantısı düzenleyen AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, 22 Yaşında katledilen Dursun Önkuzu ‘yu anarak, “Aleme nizam veren Bayrak Cumhurbaşkanımız’ın elinde daha yükseklere taşınıyor” dedi. Milletvekili Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin terörü tamamen gündeminden çıkaracağını ifade etti.

AYDEMİR BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Milletvekili Aydemir, Basın toplantısında İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in pespaye diline işaretle, “Bu tarz imkan bulsa devlet ne hale gelir, milletin hali nice olur” kaydını düştü

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhur İttifakı için kullandığı "kumar masası" benzetmesine, "Ağzını açtığında hakaret eden bir insana, siyasette mesafe aldırmak, bu milletin kalitesiyle örtüşmüyor." diye tepki gösterdi.

AKŞENER’E TEPKİ

AK Parti çalışıp üretirken muhalefetin yerinde saydığını söyleyen Milletvekili Aydemir, muhalefetin aynı zamanda iftira attığını ve dedikodu yaptığını savundu. Akşener'in sarf ettiği "kumar masası" sözünü eleştiren Aydemir, "Bugün Meral Akşener denilen Genel Başkan, öyle bir dil kullandı ki en ücra köşede bile pespaye, ağza yakışmayacak bir dil. Hiç yakışmadı. Böyle şey olur mu? Bu nasıl bir dildir? Bu bir Genel Başkan'a yakışır mı? Bu dile devlet teslim edilir mi? Devlet teslim edilirse bir kaos çıkmaz mı?" sorularını yöneltti.

‘BU MİLLETİN KALİTESİYLE ÖRTÜŞMÜYOR’

Milletvekili Aydemir, bir cenahtaki insanların bu şekilde karalanamayacağını, bu durumdan millet adına üzüntü yaşadığını dile getirerek şöyle devam etti: "Şöylesine lügati dar ve ağzını açtığında hakaret eden bir insana, siyasette mesafe aldırmak bu milletin kalitesiyle örtüşmüyor. Bir de bu, hanımefendi, kadın. Daha önce de çok daha ucuz söylemlerde bulunmuştu. Sokakta konuşulmayacak derecede düşük ifadeler bunlar. Kendisini kınıyoruz. Bu tür bir dil kullanan kişi millete ne verebilir. Kınamaya bile değmez bu kadın. Hakikaten ayıp. Bir siyasetçi olarak, siyaseti düşürdükleri şu çukur hal yüreğimizi acıtıyor."

SANAYİ VE TEKNOLOJİ YATIRIMLARI

Basın toplantısında Türkiye’de gerçekleştirilen Sanayi ve Teknoloji yatırımlarına değinen Milletvekili Aydemir, ‘Bu alanda aldığımız mesafeyi herkes biliyor, dünya şapka çıkarıyor. Yerli milli bir otomobilimiz oldu. Uzun yıllara sarih hayal edilen özlem hakikat buldu. Bundan dolayı sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Bakanlığımızın çalışanlarına. Ve mühendislerimizle herkese ama herkese minnettarız.’ dedi

Milletvekili Aydemir, ‘ bu başarı özveri ve üstün gayretin sonucudur. Bu sadece e otomotiv sahasında mı Hayır. Birçok alanda sanayi bakanlığımız, teknoloji bakanlığımız emsali olmayacak adımlar attılar. Bunu herkes de biliyor, takdir ediyor. ‘ diye konuştu.

TERÖRLE MÜCADELEDE KARARLILIK

Türkiye’nin terörle mücadeledeki kararlılığına değinen Milletvekili Aydemir, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız grup toplantımızda vurguladı. Her zaman olduğu gibi yine çok çok özel notlar düştü. Terörle mücadelede yapılanları, yapılacakları özel olarak kayda geçti ve kara harekatına dönük de vurgusu vardı. ‘Biz yeri zamanı geldiğinde terörü bütün bütün püskürtüp atmak için ne lazım geliyorsa onu yaparız. Kara harekatını da bu bağlamda düşünürüz, yaparız ülkemiz için. Ne lazım geliyorsa, Ülkemizin menfaati neyi gerektiriyorsa ona dönük adımları atarız’ dedi. Elhak öyledir, bugüne kadar 20 yıllık iktidar sürecimizde sayın Cumhurbaşkanımız bir zerre ödün vermedi bu anlayıştan. Allah'ın izniyle inşallah terör bütün bütün gündemden çıkacak. Türkiye'nin gündeminden. ‘ dedi.

‘HAZIRLIKLI OLMALIYIZ’

Düzce’de yaşanan depremle ilgili olarak devletin özel hassasiyet ve dikkatini paylaşan Milletvekili Aydemir, ‘Türkiye'ye geçmiş olsun. Düzcemize geçmiş olsun. 6 şiddetinde bir deprem oldu. Bakın buradan ders çıkaralım. Hepimiz hazırlıklı olmalıyız. 20 yıldır öylesine özel mesafeleri aldık ki. Kentsel dönüşümler, yapı güçlendirmelerini gerçekleştirdik. Bakın 6 şiddetindeki depreme rağmen yıkıntı çöküntü son derecede az.’ dedi.

ALLAH CUMHURBAŞKANIMIZDAN RAZI OLSUN

Türkiye’de son 20 yılda ciddi bir değişim ve dönüşüm süreci yaşandığı, devletin her vesile ve sebeple vatandaşın yanında olduğu, devlet – Millet dayanışmasının zirve noktaya taşındığını kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘Muhalif bir kamera vatandaşa sesleniyor, ‘ne düşünüyorsunuz depremle ilgili’ olarak soruyor gazeteci. Aldığı cevap şu: ‘Allah cumhurbaşkanımızdan razı olsun, Allah Süleyman Soylu'dan razı olsun. Depremden hemen sonra bu oradaydılar’ diyor bakın. Devlet böyle. Bizim devlet anlayışımız bu. 1999 daki depremi hatırlayın. Adeta devlet enkazın altında kalmıştı Devletimiz elbette ayakta, biz devlete bir nakısa da gelsin istemeyiz ama kıyas yapmamız da önemli. Ama bir kıyas da koymak lazım. Bakın anında gece saat dörtte deprem oluyor. dört buçukta içişleri bakanımız orada. Hemen anında AFAD kapsamında bütün ekipler orada, ne yapılması gerekiyorsa onları yapıyoruz. Devleti böyle yönetiyoruz çünkü biz insanımızı seviyoruz, insanımıza duyduğumuz saygının sınırı yok.’ diye konuştu.

ŞEHİT ÖNKUZU’YA VEFA

23 Kasım 1970’de Ankara Erkek Teknik Yüksek Öğretmen Okulu'nda eğitim görürken vatan hainlerince pencereden atılarak şehit edilen Dursun Önkuzu’yu rahmet niyazıyla anan Milletvekili Aydemir, Destan Şairi Gençosmanoğlu’nun: ‘Önkuzu hey Önkuzu/ Önde gider Önkuzu/ Bu bayrak yere düşmez/Ölmedikçe son kuzu. ‘ dizelerini paylaştı. Aydemir, ‘Hakikat budur Allah'ın izniyle bu bayrağı hiç düşürmeyeceğiz. Bütün insanlığa ışık saçan bir bayrak, aleme nizam veren bir bayrak Türk Bayrağı. Şimdi o bayrak, Sayın Cumhurbaşkanımızın elinde ve biz de onun arkasında yürüyoruz. Daha da ilerilere götüreceğiz.’ dedi.

 
Koca’dan istihdam müjdesi
 
ETÜ’den Promosyon anlaşması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Teşkilat Akademisi’nde Türkiye Yüzyılı konsepti
AK Parti'de Teşkilat Akademisi “Türkiye Yüzyılı” Eğitim Programı 4. haftasıyla ...
Aydemir: ‘Eski Türkiye yok artık’
Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında ülke gündemine ...
Kurtulmuş: 'Kimler olduklarının farkındayız'
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Yeni Azerbaycan Partisi’nin ...
 
Destici, 'Siz hangi devletin siyasi partisisiniz?'
BBP Genel Başkanı Destici altılı masaya değinerek, altılı masanın harekatla ...
‘Tarihi bir hesaplaşmanın içindeyiz’
Devlet Bahçeli, tek bir teröristin yaşamasına dahi artık göz yumamayacaklarını ...
Aydemir Ulaştırma yatırımlarını değerlendirdi
Milletvekili Aydemir, ‘Ulaştırma ve Altyapı alanında Türkiye’nin abide ...
 
Aydemir: ‘Türkiye, dünyada bir güç merkezidir’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, İYİ Parti Genel Başkanı ...
Bahçeli: 'Zillet ittifakı karanlık bir projedir'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Kılıçdaroğlu ...
Aydemir’den Soylu’ya Erzurum teşekkürü
Milletvekili Aydemir, sunumunda Erzurum’la ilgili iki talebi paylaştı. ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva