Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SPOR
26 Ekim 2019 Cumartesi - 12:24

"İkiyüzlüler rahatsız oldu”

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu: “Sporcularımızın Mehmetçiğe selam durmasından ikiyüzlüler rahatsız oldu” dedi

 İkiyüzlüler rahatsız oldu”

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Sporcularımız her başarıdan sonra Barış Pınarı Harekatı’nda bizler için mücadele eden kahraman Mehmetçiğimize güzel bir şekilde selam durdular. Mehmetçiğimize durulan bu selamdan birileri rahatsız oldu. Bunu başka yere çekmeye çalıştılar. Herkesi kendisi gibi görmeye alışmış ikiyüzlüler rahatsız oldu" dedi.
AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından Süleymanpaşa İsmet İnönü Spor Salonu’nda düzenlenen İl Danışma Toplantısı'nda konuşan Bakan Kasapoğlu, “Spor herkes için var. Sadece gençlerimiz için değil. Genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle özellikle kadınlarımıza sesleniyorum. Bundan sonra Tekirdağ’da kadın odaklı spor politikamızı konuşacağız. Bu doğrultuda kadınlarımızın öncelikli olarak faydalanabileceği, tüm halkımızın spora erişimini kolaylaştıracak projeleri bir bir icraata geçireceğiz” dedi.
"İçerisinde bulunduğumuz tesis miladını doldurmuş, bu tesisin yerine çok daha modernini Tekirdağ için inşa etme kararı aldık. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diyen Bakan Kasapoğlu, bir yüzme projeleri olduğunu da aktardı. Bakan Kasapoğlu, “Yüzme projemiz var. Yüzme bilmeyen kalmasın diyoruz. Bu çerçevede evinden yürüyerek gidebileceği havuzlar olsun vatandaşımızın, gece gündüz kullanılabilecek. Bu çerçevede havuz gereken yerlere havuzların şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Toplumumuzun, halkımızın tüm kesimini kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla havuzlarımıza şimdiden beklediğimizi ifade etmek istiyorum. Yine antrenman salonlarımızla, açık, kapalı kortlarımızla şimdiden bunun müjdesini veriyorum ilçelerimize. Basketbol kortlarımız, futbol alanları, voleybolun, basketbolun, badmintonun, pek çok branşın vatandaşımızın her daim erişimine açık olacak şekilde hepsini en kısa sürede inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.
Türk sporcuların uluslararası müsabakalarda verdiği asker selamına ve spor camiasından gelen tepkilere de değinen Bakan Kasapoğlu, son günlerde sporda elde edilen başarıları sıralayarak, “A Milli Futbol Takımımız önce Fransa’yı Konya’da yendik, sonra Arnavutluk’u yendik, en son Fransa ile berabere kaldık. İnşallah önümüzdeki günlerde burada İzlanda’yı güzelce yeneceğiz ve Euro 2020’ye hep birlikte yürüyeceğiz. Fakat son günlerde bir şey dikkatimizi çekti. Sporcularımız her başarıdan sonra Barış Pınarı Harekatı’nda bizler için mücadele eden kahraman Mehmetçiğimize güzel bir şekilde selam durdular. Mehmetçiğimize durulan bu selamdan birileri rahatsız oldu. Bunu başka yere çekmeye çalıştılar. Herkesi kendisi gibi görmeye alışmış ikiyüzlüler rahatsız oldu. Dünyada zulmü, dünyada karanlığı inşa edenler rahatsız oldu. Onlar bizim aydınlığın, adaletin temsilcisi olduğumuzu biliyorlar. Ama bilmezlikten geliyorlar, çünkü işlerine gelmiyor. Fakat milletçe şuna şahit olduk ki, ne onların bu ikiyüzlülüğü ne koydukları engeller hiçbir şekilde ne Mehmetçiğimizin güçlü ve kararlı bir şekilde oradaki terör yuvalarını temizlemesine ne de spordaki başarılarımıza mani olamayacak” dedi.
Tekirdağ İl Danışma Toplantısı'na Bakan Kasapoğlu’nun yanısıra AK Parti Genel Merkezi Teşkilatlanma Başkanlığı Marmara Bölge Koordinatörü Tülay Kaynarca, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül, Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, ilçe başkanları ve yöneticileri katıldı. Daha sonra basına kapalı olarak devam eden toplantıda Bakan Kasapoğlu, AK Parti teşkilatlarında emeği geçmiş olanlara başarılarından ötürü plaket takdim etti.

 
“Terörü kaynağından kurutma kararımız var”
 
TFF 1. Lig: Boluspor: 3 - Keçiörengücü: 1
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor için final gibi maç
Erzurumspor bu hafta ligdeki süreci odağında karar maçına çıkıyor. TFF ...
Palandöken’den Cıbıltepe’ye sezon seferberliği
Doğu Anadolu Bölgesinde bulunan Kış spor ve turizm merkezlerinde sezon ...
UEFA B Antrenör Kursu devam ediyor
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen UEFA B Antrenör Kursu Erzurum’da devam ediyor.
 
Adana Güreş camiasında Uzundere gündemi
Adana Büyükşehir Belediyesi güreşçisi Başpehlivanı Ali İhsan Ariç, Erzurum’un ...
Erzurumspor – Hatay maçını Numanoğlu yönetecek
Erzurumspor’un Pazar günü çıkacağı Hatayspor karşılaşmasını Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.
Erzurumspor’un averaj farkı
Keçiörengücü ligin tek namağlubu olurken, Bursaspor ise ligde beraberliği ...
 
Toysal Erzurumspor’u değerlendirdi
Erzurumspor’un henüz lige ayak uyduramadıklarını belirten Toysal, “Erzurumspor, ...
3 bin 200 rakımda, Olimpiyatlara hazırlanıyorlar
Palandöken'de 2020 Tokyo Olimpiyatları'na hazırlanan Görme Engelli Judo ...
TFF 1. Ligde dikkatler Erzurum’da toplanacak
TFF 1’inci Lig 9’uncu hafta karşılaşmaları 25 ekim Cuma, 26 ekim cumartesi, ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva