Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Vali Baruş öğrencilerle iftar etti
Vali Baruş öğrencilerle iftar etti
Vali yardımcısı görevden uzaklaştırıldı
Vali yardımcısı görevden uzaklaştırıldı
Ahıska Türkleri iftar sofrasında bir araya geldi
Ahıska Türkleri iftar sofrasında bir araya geldi
KUDAKA Fizibilite Desteği programı açıklandı
KUDAKA Fizibilite Desteği programı açıklandı
ETSO’da Model Fabrika Projesi gündemi
ETSO’da Model Fabrika Projesi gündemi
HABERLER>EKONOMİ
11 Mart 2026 Çarşamba - 11:27

İş dünyası ASKON iftarında bir araya geldi

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Erzurum Şubesi tarafından düzenlenen iftar programında iş dünyasının temsilcileri bir araya geldi.

İş dünyası ASKON iftarında bir araya geldi

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Erzurum Şubesi tarafından düzenlenen iftar programında iş dünyasının temsilcileri bir araya geldi.
Geleneksel iftar buluşmasına ASKON Erzurum Şubesi üyesi iş insanları katıldı. Programda konuşan ASKON Erzurum Şube Başkanı Yavuz Selim Turan, ASKON’un yalnızca bir iş dünyası kuruluşu olmadığını, aynı zamanda üretim gücünü ortaya koyan bir vizyon hareketi olduğunu ifade etti.
Rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının açıldığı mübarek Ramazan ayının başta mazlum coğrafyalar olmak üzere tüm İslam âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini dileyen Başkan Turan, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Ramazan ayının kardeşlik, dayanışma ve paylaşma duygularının en güçlü şekilde hissedildiği özel bir zaman dilimi olduğunu belirten Turan, Müslüman toplumların yardımlaşma ve dayanışma bilincini en derinden yaşadığı bu ayda, ASKON Erzurum Şubesi olarak üyeleriyle birlikte bu hassasiyetle hareket etmeye gayret gösterdiklerini söyledi.
ASKON Erzurum Şubesi olarak birlik ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı bu anlamlı buluşmada yalnızca ekmeğin değil gönüllerin de paylaşıldığını ifade eden Turan, iş dünyasının temsilcileri olarak ticaretin yanında kardeşliği, bereketin yanında dayanışmayı büyütmenin sorumluluğunu bir kez daha hissettiklerini dile getirdi.
Genç iş insanlarıyla aynı sofrada buluşmanın hem gönül birlikteliğini pekiştirdiğini hem de şehrin ekonomik geleceğine katkı sağlayacak fikir alışverişine imkân sunduğunu belirten Turan, "Hedefimiz; üreten, istihdam sağlayan ve güçlü yarınlara yürüyen bir Erzurum için birlikte çalışmaktır. Bu doğrultuda geleceğe yönelik hedeflerimizi ve önceliklerimizi istişare ettik. İftar soframızı paylaşan kıymetli ASKON üyelerimize teşekkür ediyorum." dedi.

 
Büyükşehir'den Çat'ta Ramazan Neşesi etkinliği
 
Vali Baruş'a 112 Brifingi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sanayi üretimi yıllık yüzde 1,8 azaldı
Ocak ayında sanayi üretimi yıllık yüzde 1,8, aylık yüzde 2,8 azaldı.
İnşaat maliyet endeksi yıllık yüzde 25,38 arttı
Ocak ayında inşaat maliyet endeksi yıllık yüzde 25,38, aylık yüzde 9,87 arttı.
KUDAKA Fizibilite Desteği programı açıklandı
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından bölgedeki paydaşların ...
 
ETSO’da Model Fabrika Projesi gündemi
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) öncülüğünde yürütülen Model Fabrika ...
Erzurum MEM'den en yüksek promosyon anlaşması
Erzurum İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile ilgili banka arasında, Erzurum İl ...
Şubat ayında en çok borsa kazandırdı
Şubat ayında en yüksek reel getiri, tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile ...
 
KUDAKA 2026 Teknik Destek Programı açıklandı
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansının (KUDAKA) bölgedeki paydaşların yerel ...
Erzurum Şubat ayı ihracat verileri açıklandı
**ERZURUM GAZETESİ ÖZEL - Erzurum’da Şubat ayında 5.1 milyon dolar, bu ...
ETSO yönetimi toplandı
Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu, mart ayının ilk haftalık ...
 
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Vicdanın Aynasında Üç Gerçek: Darfur, İrade ve Adalet
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Erzurum'un Kredi Hikâyesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
DADAŞ GAZETESİ
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva