Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Duran:'Terörün tamamen biteceği bir sürece girdik'
Duran:'Terörün tamamen biteceği bir sürece girdik'
Gazze'de can kaybı 33 bini geride bıraktı
Gazze'de can kaybı 33 bini geride bıraktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan gündemi değerlendirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan gündemi değerlendirdi
Büyükşehir İhtisas komisyonları belirlendi
Büyükşehir İhtisas komisyonları belirlendi
‘Sözü dinlenen bir Türkiye olmak mecburiyetindeyiz’
‘Sözü dinlenen bir Türkiye olmak mecburiyetindeyiz’
HABERLER>TÜRKÄ°YE
23 Şubat 2019 Cumartesi - 13:52

‘Erdoğan: ‘Gereken dersi vermemiz lazım’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerde CHP’nin, İzmir’de HDP ile omuz omuza ve beraber yürüdüğünü söyleyerek, "Buna artık gereken dersi vermemiz lazım. ' dedi

‘Erdoğan: ‘Gereken dersi vermemiz lazım’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerde CHP’nin, İzmir’de HDP ile omuz omuza ve beraber yürüdüğünü söyleyerek, "Buna artık gereken dersi vermemiz lazım. Bu teröristlerle yan yana. Onlarla omuz omuza. İşte şimdi de HDP ile omuz omuza ve beraber yürüyorlar. İşte İzmir de onlarla beraberler. Körfez ne hale geldi ya. Körfez şu anda aynı İstanbul’un Haliç’i gibi pislikten geçilmiyor. Belediyecilik bizim işimiz. Bunlar o işten anlamaz. Bunların işi 3 şey. Yolsuzluk, yasak ve yokluk" dedi.

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Denizli’ye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim Bulvarı’nda gerçekleştirdiği mitingde vatandaşlara seslendi. Konuşmasında yerel seçimlerde CHP’nin, İzmir'de HDP ile işbirliğini yaptığına vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir’in özellikle ‘Körfezi’nin pislik içerisinde olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu yalan ve iftiradan başka bir şey tanımaz. Buna artık gereken dersi vermemiz lazım. Bu teröristlerle yan yana. Onlarla omuz omuza. İşte şimdi de HDP ile omuz omuza ve beraber yürüyorlar. İşte İzmir’de onlarla beraberler. İzmir’de biz bunların karşısına Denizli’de 2 dönem belediye başkanlığı yapmış daha sonra benim ekonomi Bakanlığımı yapmış olan Nihat Zeybekci İzmir’e niye gönderdik. İzmir’i bütün bu tahribattan ve pislikten kurtaralım diyor. Körfez ne hale geldi ya. Körfez şu anda aynı İstanbul’un Haliç’i gibi pislikten geçilmiyor. Aynen Kocaeli’yi devraldığımız gibi Kocaeli’nin Körfezi böyleydi. Şimdi İzmir ya İzmir gibi bir şehrimize bu yakışır mı? Demiryolları çalışmıyordu İZBAN, İZBAN’a da Ulaştırma Bakanlığı yüzde 50, 50 orada da yine biz yaptık. Bunu özellikle CHP’ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum bak hakikat olan, doğru olan budur. Sizlerin içinden aslan gibi birini Nihat Zeybekci’yi gönderiyoruz ve inşallah Denizli’yi nasıl devraldığımızda berbattı daha sonra pırıl pırıl bir şehir haline geldi. Şimdi İzmir’i de süratle layık olduğu şehir olmaya dönüştürelim. Bunu biz yaparız, belediyecilik bizim işimiz. Bunlar o işten anlamaz. Bunların işi 3 şey. Yolsuzluk, yasak ve yokluk" diye konuştu.

"ŞİMDİKİ KUYRUK BEREKET VE VARLIK KUYRUĞU"

CHP başta olmak üzere tanzim satışları eleştirenlere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, tanzim çadırlarda oluşan kuyrukların bereket kuyruğu olduğunu söyledi. Kuyruğun fırsatçılara ders verme kuyruğu olduğunu aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Diyorlar ki ‘AK Parti kuyruk getirdi.’ 2 kuyruk var. Bir kuyruk yokluklar kuyruğudur. Bu CHP’nin dönemlerine rastlar. Yağ kuyrukları bilinir, benzin kuyrukları bilinir. Ekmek kuyrukları bilinir. İktidarda CHP vardı, SHP vardı. Şimdiki kuyruk bereket ve varlık kuyruğu. Nedir? Fırsatçılara ders verme kuyruğudur. Ne oluyor? Vatandaşımız elhamdülillah geliyor sebzesini ve meyvesini yüzde 50 daha ucuz alıyor. Kazanan kim? Biz, üreten ve tüketen. Biz haksızlığa ve fırsatçılığa ne diyoruz? ‘Dur.’ Bundan sonrada böyle devam edeceğiz" dedi.

"SURİYE VE IRAK İLE İLGİLİ ATTIĞIMIZ ADIMLAR KENDİ HESAPLARI OLANLARI ÇOK CİDDİ RAHATSIZ EDİYOR"

Suriye ve Irak ile ilgili Türkiye’nin attığı adımlar nedeniyle kendi hesapları olanların ciddi rahatsızlık duyduğunu ve farklı terör örgütlerinin Türkiye’nin üzerine salındığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

"Bizler son 17 senede aramıza ayrılığın, aramıza fitnenin ve aramıza fesatçıların girmesine asla müsaade etmedik, sırt sırta vererek hem ülkemizin bekasına yönelen tehditleri bertaraf ettik hem de Türkiye’ye tarihinin en büyük başarılarını yaşattık. Türkiye’nin son 17 yılda kat ettiği mesafeden ve gerçekleştirdiği reformlardan eski Türkiye sevdalıları hasımsız duyuyor. Bu ülkeyi kendi tapulu mülkü gibi gören, çalışıp üretmek yerine ranttan para kazanmaya alışmış lobiler para musluklarının kesilmesinden rahatsız. Bizim dik duruşumuzdan hazımsızlık duyuyorlar. Uzun yıllar Türkiye’ye emir veren, direktif veren bizim bağımsız hareket etmemizden rahatsızlık duyuyor. Suriye ve Irak ile ilgili attığımız adımlar, özellikle bu ülkeler ile ilgili planları, kendi hesapları olanları çok ciddi rahatsız ediyor. Gezi olayları, 17-25 Aralık girişimi, 15 Temmuz darbe girişimi, DEAŞ’tan, PKK’sına kadar farklı terör örgütlerinin üzerimize salınması bu rahatsızlığın dışa vurumudur."

 
Erdoğan’dan Seçmene Çağrı : Gelin bu oyunu bozun
 
Erdoğan: ‘Hala peşlerindeyiz’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan’dan Seçmene Çağrı : Gelin bu oyunu bozun
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gerek HDP, gerek CHP, gerek İYİ Parti, ...
'Tepelerine balyoz gibi iniyoruz'
Oktay, 'Kahraman ecdadımızın torunları olarak İHA'larımızla SİHA'larımızla ...
‘Vatandaşın emanetine ihanet ettirmeyiz’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, fiyat yükselişi ile ilgili 31 Mart’a kadar süre ...
 
Erdoğan: ‘Yolumuza devam edeceğiz’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , ‘Ben milletime, halkıma inanıyorum. ...
Erdoğan: “Cezayir, Ruanda katliamını unutamayız”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ülkemiz elini taşın altına fazlasıyla ...
‘Kader, gayrete aşıktır’
Kaderin gayrete aşık olduğunu söyleyen Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: ...
 
‘Mesele beka meselesidir’
Erdoğan, ‘Biz bu terör oluşumuna bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa ertesi ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan esnafa seslendi
Erdoğan, “Biz esnafımızın, sanatkarımızın ekmeğiyle oynamıyoruz, milletimizin ...
‘Türk aynı Türk’tür, hasımları aynıdır’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Türkiye üzerindeki hesaplar dün neyse bugün de ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva