Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Aydemir: 'Başbağlar katliamını unutmayacağız'
Aydemir: 'Başbağlar katliamını unutmayacağız'
Tanfer, güven tazeledi
Tanfer, güven tazeledi
Erdoğan küresel gündemi değerlendirdi
Erdoğan küresel gündemi değerlendirdi
Ulaştırma alanında AK vizyon
Ulaştırma alanında AK vizyon
Vali Çiftçi Hal esnafıyla istişare etti
Vali Çiftçi Hal esnafıyla istişare etti
HABERLER>TÜRKÄ°YE
1 Mart 2014 Cumartesi - 11:26

‘Erdoğan 100 yıllık reformlara imza attı’

Eski bakanlardan Hasan Celal Güzel, “Abdülhamit Han’dan sonra gelen en değerli ve önemli devlet adamı Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

‘Erdoğan 100 yıllık reformlara imza attı’

Eski bakanlardan Hasan Celal Güzel, “Abdülhamit Han’dan sonra gelen en değerli ve önemli devlet adamı Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

 Esi bakanlardan Hasan Celal Güzel, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şubesi tarafından Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda düzenlenen “28 Şubat” konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı. Güzel, yaptığı konuşmada, “Ben meseleyi günlük siyasetle ölçmüyorum. İstikamet o bakımdan önemli. Bazen şaşırıyorum. Mesela şuandaki CHP’nin Ankara Belediye Başkan Adayı, benim çok sevdiğim, takdir ettiğim, düzgün namuslu bir insan. Beypazarı’nın eski belediye başkanı. Bana da geldi sordu, ‘Arkadaş, politika için din değiştirilir mi? Kusura bakma benim gözümde siyasi parti yok, sen böylece hem bu dünyayı, hem yarınki dünyayı tehlikeye sokuyorsun. Belediye başkanlığı için bu değer mi?’ dedim. Ölçü bu” ifadelerini kaydetti.

“Bize birçok devlet adamı geldi” diyen Güzel şunları söyledi:

“Ama bana sorarsanız eğer, Turgut ağabeyi de babam gibi severdim, o da dahil olmak üzere, size samimi kanaatimi söyleyeyim Abdülhamit Han’dan sonra gelen en değerli ve önemli devlet adamı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Mustafa Kemal Atatürk bir milli liderdi, bir milli mücadele kahramanı ve Cumhuriyetin kurucusuydu, elbette ona olan saygımız var, o ayrı bir mesele. İnönü’de arkasında fazla laf etmek fazla hoşumuza gitmez, ama politikada çok zulmü olmuştur. Adnan Menderes benim gençliğimin, çocukluğumun kahramanıydı. Halen onu anıca içim sızlar. Rahmetli Turgut bey, hele şehit edildiğine, zehirlendiğine emin olduktan sonra içimde hem tatlı, hem acı hatıralar yaşayan bir lider. Zaten Süleyman Demirel, aslında bir şeydir, değişik bir kişidir, bir yaratıktır. Harçtan, demirden, çimentodan yapılmış bir büst görürsünüz karşınızda.”

Güzel, “Başbakan Erdoğan, son 100 senelik reformlarına, devrimlerine imza atmıştır. Bürokratik vesayeti tasfiye etmiştir. Katibim şarkısındaki Osmanlı’nın son dönemindeki, o beyaz yakalıklı, imtiyazlı sınıf, bürokrasi ilk defa tasfiye edilmiştir. Yüksek yargının hakimiyet hükümetini tasfiye etmiştir. Yargıyı demiyorum, hukukun üstünlüğüne, hukuk devletine, demokrasiye hepiniz gibi bende inanıyorum. Ama hukukun üstünlüğü hukukçunun üstünlüğü değildir, yargının üstünlüğü yargıcın üstünlüğü değildir, savcının, hakimin üstünlüğü değildir” şeklinde konuştu.

 Kendisinin ilk kez 15 yaşında darbe ile karşılaştığını belirten Güzel, “Malatya Lisesi’nde okurken, babam Demokrat Partili olduğu için okuldan arkadaşlarım bana kuyruk diyorlardı. O zaman Demokrat Partililere gerici ya da kuyruk derlerdi. O zaman ne kadar hakarete uğradığımı unutmuyorum. Babamı alıp götürdüler, İmam Hatip Yaptırma Derneği başkanıydı, Cami Yaptırma Derneği başkanıydı, çeşitli zulümler yaptılar. Şimdi aradan kaç sene geçti bakın, 1960, 2014. Ben darbelerin çocuğuyum. Hani acıların kadını filan var ya onun gibi bende darbelerin çocuğuyum” dedi.

 AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı ise, “Ne yazık ki bugün yaşadığımız ortamda bizim gibi insanlar bile bu vesayet sistemine iştahla destek vermektedirler. Velev ki bizden birileri olsun, velev ki bizim gibiler olsun, milletin üzerinde her kim ki vesayet kurmak istiyorsa, hepimiz, hepiniz birer Hazreti Hüseyin olmalısınız” dedi.

 
Erzurum dış ticaret verileri açıklandı
 
“Sekmen İş Dünyasına güven veriyor”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bizim Ustaya Güvenimiz Tam
17 Aralık sürecinden beri oynanan oyunlar tutmadı. Vatandaşın Başbakan ...
TRT montaj olduğunu ıspatladı!
TRT tarafından yapılan teknik incelemeye göre, görüşme kayıtları "kes, ...
İnternet Düzenlemesi Yasalaştı
"Torba Kanun" teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı. ...
 
‘Hiç kimse milletten bu iradeyi alamaz’
Erdoğan, ‘Türkiye’yi sadece millet yönetir’ dedik. Türkiye’yi yönetme ...
Başbakan Erdoğan'dan Ses Kaydı Açıklaması
Başbakan Erdoğan, hakkındaki skandal ses kaydının alçakça hazırlanmış bir montaj olduğunu söyledi.
Ahlaksızca bir montaj ürünü, tümüyle gerçek dışı
Youtube'a yüklenen Başbakan Erdoğan ve oğlu arasında geçtiği iddia edilen ...
 
Aydınlık Köşe Yazarı Bile 'Montaj' Dedi
Daha önce AK Parti'ye tazminat veren Mehmet Faraç da Başbakan Erdoğan ...
''Montajı Yapanlar Dinlemeye Takıldı'' İddiası
Başbakan Erdoğan ile Bilal Erdoğan arasında farklı zamanlarda geçtiği ...
Başbakan Erdoğan'ın o sözlerini öyle bir çarpıttılarki
Paralel Yapı’nın yayın organları, Başbakan Erdoğan’ın Bediüzzaman Said ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva