Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
‘Oyunları birer birer bozduk’
‘Oyunları birer birer bozduk’
HABERLER>SÄ°YASET
14 Haziran 2022 Salı - 13:35

‘Dadaşlar Cumhurbaşkanımıza güvende tek yürek’

Aydemir, ‘Dadaşlar Sayın Cumhurbaşkanımıza, Cumhur İttifakı’na ve AK Parti’ye güven odağında tek yürek. ‘Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ufkundayız’ kararlılığını bir kez daha yineleyen Dadaşlar, vefaları ve kadirşinaslıklarıyla ülkeye birlik kardeşlik ve dirlik mesajı veriyor' dedi.

‘Dadaşlar Cumhurbaşkanımıza güvende tek yürek’

AK Parti Milletvekili Aydemir, ‘Dadaşlar Sayın Cumhurbaşkanımıza, Cumhur İttifakı’na ve AK Parti’ye güven odağında tek yürek. ‘Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ufkundayız’ kararlılığını bir kez daha yineleyen Dadaşlar, vefaları ve kadirşinaslıklarıyla ülkeye birlik kardeşlik ve dirlik mesajı veriyor. ‘ dedi

AYDEMİR SAHADAYDI

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir TBMM Genel Kurul ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu çalışmaları sonrasında Erzurum Yaz dönemi saha çalışmalarına devam etti. Erzurum merkezde Kazım Karabekir ve Sanayi semtlerinde esnafın nabzını tutan Milletvekili Aydemir, İspir ve Pazaryolu ilçelerinde istişare ziyaretlerinde bulundu.

KAZIMKARABEKİR VE İSMETPAŞA CADDESİ ESNAFINI ZİYARET

AK Parti Yakutiye ilçe Başkanı Recep Aydın, başkan yardımcısı Dinçer Yavuz, AK Parti Palandöken ilçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, AK Parti yöneticileri ve danışmanlarıyla birlikte Kazım Karabekir ve İsmetpaşa caddesi esnafıyla buluşan Milletvekili Aydemir, ülke ve ildeki ekonomik gelişmeler, beklentiler odağında görüş alışverişinde bulundu, esnaf ve vatandaşların tespitlerini kaydetti.

AYDEMİR ESNAFI DİNLEDİ

Dünyada baş gösteren küresel ekonomik kriz, tedarik zincirindeki bozulma, kur üzerinde dış kaynaklı olarak yapılan spekülasyonlar, TÜFE trendini esnaf ile değerlendiren Milletvekili Aydemir, hükümet tarafından alınan tedbirler, verilen destekler ve planlanan ekonomik düzenlemeler bazında bilgi aktardı.

AYDEMİR’İN DEĞERLENDİRMESİ

Esnaf istişaresi sonrasında bir açıklama yapan Milletvekili Aydemir, ‘AK Dava, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Cumhur ittifakından emin olan ve güvenen; vefa ve sadakat yoğunluğuyla sahiplenen dadaşlara ve esnafımıza şükran borcumuz var. Ekonomik alandaki gelişmelerin pozitif sürece gireceğini vurgulayan esnafımızın, ‘Yaparsa Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti kadroları yapar’ tespiti ile “Çözüm sizde” diyen hemşehrilerimizle iftihar ediyoruz.’ dedi.

İSPİR VE PAZARYOLU SAHA ÇALIŞMASI

Hafta Sonunda Erzurum alan çalışması ilçeler etabı programını yürüten Milletvekili Aydemir İspir ve Pazaryolu’nun konuğu oldu. İspir odaklı ziyarette AK Parti ilçe Teşkilatıyla bir araya gelen Milletvekili Aydemir, son sosyo-ekonomik ve siyasi gelişmeleri ele aldı, İspir 2022 ve 2023 programlı yatırım sürecine ilişkin aktarımlarda bulundu.

AYDEMİR ESNAFIN KONUĞU OLDU

AK Parti İspir İlçe Başkanı Fatih Efeoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçe esnafının işyerlerine konuk olan Milletvekili Aydemir, ekonomik gündeme dair esnaf tespitlerini dinledi, beklentilerini aldı, siyasi gelişmeler kaydında görüşleri kaydetti. Aydemir, ‘İspir’imizdeki esnaf ziyaretinde içinde bulundukları hali izah bağlamında kardeşlerimizin tuttukları aynaya şükran duyduk.’ değerlendirmesinde ulundu.

COŞKUN İSPİR 2023 ÖNGÖRÜLERİNİ PAYLAŞTI

Milletvekili Aydemir ve beraberindeki heyetin ilçedeki diğer bir ziyaret adresi İspir Belediye Başkanlığı oldu. Belediye Başkanı Ahmet Çoşkun Belediye Meclisi üyelerinin de katıldığı toplantıda, ilçede yürütülen Belediye çalışmaları, yatırımları hakkında bilgi verdi, sosyal belediyecilik alanında kaydedilen hizmetleri paylaştı, gönül belediyeciliği ekseninde vatandaş – belediye işbirliği ve ilişkilerini ele aldı.

Milletvekili Aydemir, ‘İspir ilçe belediyesini teşkilatımız ve belediye meclis üyelerimizle birlikte ziyaret ettik. Sayın Başkan Ahmet Çoşkun’un çalışmalara dönük aktarımları ve Cumhur İttifakına ilişkin karşılıklı hassasiyet açıklamaları çok değerliydi. Teşekkür ediyoruz. ‘ açıklamasını yaptı.

İSPİR’DE AK GÜNDEM

İspir istişare programı sonrasında AK Heyet Pazaryolu ilçesi buluşmasını gerçekleştirdi. AK Parti Pazaryolu İlçe Başkanı Ahmet Kaplan ve yönetim kurulu üyeleriyle meşverette bulunan Milletvekili Aydemir, Pazaryolu Vizyon 2023 kaydında öngörüleri paylaştı, hedeflenen yatırımlar hakkında bilgi paylaşımında bulundu, Pazaryolu sakinlerinin gündeme ilişkin duruş ve düşünceleri kaydında tespitleri kaydetti.

PAZARYOLUNDA MUHTARLARLA İSTİŞARE

İlçe Teşkilatında Pazaryolu muhtarlarıyla bir araya gelen Milletvekili Aydemir ve AK Parti heyeti, özellikle kırsal alanda gerçekleştirilen yatırımları ve programlı çalışmaları anlattı, muhtarların beklentilerini aldı, 2022 tarımsal üretim sürecinde çiftçi ve besicilerin özel dikkat ve hassasiyetleri kaydında üretime yoğunlaşmalarını takdirle karşıladıklarını beyan etti.

AYDEMİR BAŞKAN ŞAHİN’DEN BİLGİ ALDI

AK Parti Heyetiyle birlikte Pazaryolu Belediyesini ziyaret eden Milletvekili Aydemir, Belediye Başkanı İbrahim Şahin’in konuğu oldu. Başkan Şahin yürütmekte oldukları belediye çalışmalarını ve yaz döneminde hayata geçirecekleri hizmet programını aktardı.

Belediye ziyareti sonrasında, Pazaryolu Kaymakamı Mustafa Berk Çelik’i ziyaret eden AK Parti İl Teşkilatı Yönetim Kurulu üyesi Emrah Öztürk’ün de katıldığı AK Parti ve Cumhur ittifakı heyeti İlçe sosyoekonomik panoraması ve öngörülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

PAZARYOLU ESNAFIYLA BULUŞMA

Milletvekili Aydemir ve AK Parti Heyeti kurumsal görüşmeler sonrasında ilçe sakinleri ve esnafıyla buluştu. Pazaryolu halkı ve ekonomiye can veren esnafın ekonomik ve bu alanda da özellikle tarımsal alandaki gelişmeleri içeren tespit ve beklentilerini dinleyen Milletvekili aydemir, ilçe halkının AK Kararlılığına teşekkür ederek, Pazaryolulu dadaşların yürek ısıtan yaklaşımlarına minnettarız.’ dedi.

 
GSF Resim Bölümünden yıl sonu sergisi
 
Körfez’de Erzurum gündemi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP’den Narman buluşması
Narman ilçesinde MHP rüzgarları esti. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum ...
Kurtulmuş, 'Türkiye asla izin vermeyecek'
Kurtulmuş, "Türkiye, terör örgütlerin bölge halklarına zarar vermesine ...
Aydemir’in yasa teklifi Plan ve Bütçe Komisyonda
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu toplandı.
 
Aydemir: ‘AK Dava eser ve değerler davasıdır’
Milletvekili Aydemir, ‘AK Dava milletin müştereği, AK Parti ve Cumhur ...
Bahçeli: 'Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir'
Bahçeli, "2023 yılında müstesna bir demokrasi şöleni, muhteşem bir cumhur ...
Seçimler zamanında yapılacak
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30. İstişare ...
 
Aydemir: ‘Sonuçlar Kazakistanımıza hayırlı olsun’
TÜRKPA Heyeti üyesi Milletvekili Aydemir, TURKPA heyeti olarak oy sayımına ...
Sekmen Gürcükapı Projesini değerlendirdi
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Gürcükapı Meydan Projesi’nin ...
AK Zirve başlıyor
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva