Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>BÖLGE
20 Mart 2019 Çarşamba - 09:58

Şenkaya’da Cumhur ittifakı buluşması

Öz, AK Parti’nin, yılın 365 günü zaten sahalarda olan bir siyasi hareket olduğuna vurgu yaparak, “Milletimizin gönlünde yer bulmaktan başka bir gayesi olmayan bizlere sahip çıkacak olan da, yine kadirşinas hemşehrilerimiz olacaktır” dedi.

Şenkaya’da Cumhur ittifakı buluşması

Yerel seçimler yaklaşırken, AK Parti’deki çalışmalar da aralıksız devam ediyor. AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, seçim çalışmaları kapsamında Şenkaya ilçesinde seçmenlerle buluştu.

İlçe merkezindeki temaslarının dışında ilçeye bağlı birçok mahalleyi de ziyaret eden Başkan Öz, AK Parti’nin, yılın 365 günü zaten sahalarda olan bir siyasi hareket olduğuna vurgu yaparak, “Milletimizin gönlünde yer bulmaktan başka bir gayesi olmayan bizlere sahip çıkacak olan da, yine kadirşinas hemşehrilerimiz olacaktır” dedi.

“HALKA HİZMET, HAKK’A HİZMETTİR”

İlçe merkezinde esnaf ve işyeri ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Öz, kamu kurum ve kuruluşlarının kapısını da çaldı. Şenkaya Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarını da ziyaret eden Başkan Öz, “Bugün esnafımızla, tüccarımızla, kamu çalışanlarımız ve tüm vatandaşlarımızla gönül rahatlığı içerisinde bir araya gelebiliyorsak; bunun sebebi partimize gösterilen teveccühü halkımıza hizmet olarak yansıtabilmiş olmamızdır. Bizde temel felsefe budur; halka hizmet etmek, Hakk’a hizmet etmek demektir. Ne mutlu bizlere ki; sizlerden aldığımız destekle işte bu ayrıcalığı yaşıyoruz” diye konuştu.

HER YERDE AK PARTİ’NİN İMZASI VAR

Beraberinde partisinin Şenkaya Belediye Başkan Adayı Yavuz Bedir’le birlikte çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmayan AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Şenkayalı seçmenlerle yerel yönetimlerdeki AK vizyonu paylaştı. Erzurum’da yerel yöneticiliğin AK Parti sayesinde gerçek kimliğine büründüğünün altını çizen Başkan Öz, “Erzurum’da bugün nereye gitseniz, partimizin yerel yönetim vizyonundan bir parça görürsünüz. Altyapıdan içme suyuna, tarımdan hayvancılığa, ulaşımdan çevre düzenlemesine varıncaya kadar aklınıza gelebilecek her alanda AK Parti’nin imzasına rastlarsınız. Çünkü bizim yerel yöneticilik anlayışımızın temelini üretkenlik, hizmette eşitlik, süreklilik ve kamu faydası teşkil etmektedir. Bu bağlamda Şenkaya ilçemiz AK Parti’den önceki Şenkaya değildir. Kuşkusuz yarınların Şenkaya’sı da bugünkü gibi olmayacaktır. Bizim gelişim hedeflerimiz süreklidir, yolumuzda durak yoktur, durmak yoktur. 31 Mart’tan sonra da Allah’ın izniyle bu yolda yine hep birlikte yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

ÖZ: “BİZ VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETKÂRIYIZ”

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, ilçe merkezindeki temaslarının ardından Şenkaya’ya bağlı Özyurt, Söğütler, Yoğurtçular, Penek ve Akşar mahallelerini de ziyaret etti. Seçmenlerle bir araya geldiği köy konaklarında, AK Parti’nin Şenkaya ilçesine yönelik plan ve projeleri paylaşan İl Başkanı Mehmet Emin Öz, vatandaşlara şöyle hitap etti: “Belediyelerimiz, şehir merkezindeki ivmeyi ilçelerde de kaydettiler. AK kadrolar tarafından yönetilen her ilçemizin dünüyle bugünü arasında dağlar kadar fark var. Çünkü biz hizmet kadrolarıyız; halkın beklenti ve ihtiyaçlarını bilen, yol haritasını ona göre çizen ve bütün sorunları büyük bir hızla çözüme kavuşturan bir anlayışız. Sürdürdüğümüz bu hizmet seferberliğinin kesintiye uğramaması için, Şenkaya’nın, Oltu’nun ya da Narman’ın, Pazaryolu’nun, İspir’in ve yahut Horasan’ın, kısacası Erzurum’un kaderiyle yeniden baş başa kalmaması için desteklerinize ihtiyacımız var.”

 
Aydemir: ‘Cumhur ittifakının paydası Rabia’dır’
 
Sekmen’den seçmenlere mektup
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şenkaya’da eğitime destek kermesi
Şenkaya Kaymakamlığı, Şenkaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim ...
‘Çanakkale Zaferi eşsiz bir diriliş destanıdır’
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Çanakkale Zaferi, şanlı tarihimize ...
‘Ecdadımızın emanetlerine sahip çıkmakla mükellefiz’
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini ...
 
Oltu’da Çanakkale Şehitlerine vefa
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü ve Şehitler Günü münasebetiyle ...
Meteorolojiden buzlanma ve çığ uyarısı
Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 7 il için buzlanma ve çığ uyarısında bulunulurken, ...
Horasanlı Dadaşlardan Başkan Aktaş’a şiir sürprizi
Bursa’daki hemşeri dernekleri ve sivil toplum örgütlerini tek tek ziyaret ...
 
Karayazı’da eğitime kar tatili
Erzurum’un Karayazı ilçesinde kar ve tipi dolayısıyla eğitime gün süreyle ara verildi.
Geçmişten günümüze Oltu Sergisi açıldı
Oltu ve Yöresi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tarafından düzenlenen ...
Pasinler TSO ve TANAP’tan ortak proje
Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı (TANAP) ile Pasinler Ticaret ve Sanayi ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva