Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Şimşek tarih verdi
Şimşek tarih verdi
Özhaseki: 'Seçim biter geçim başlar'
Özhaseki: 'Seçim biter geçim başlar'
Destici: 'Devlet gereğini yapar'
Destici: 'Devlet gereğini yapar'
Bahçeli'den milli şuur vurgusu
Bahçeli'den milli şuur vurgusu
Erdoğan: ‘İsrail’le ticarette kapıyı kapattık’
Erdoğan: ‘İsrail’le ticarette kapıyı kapattık’
HABERLER>BÖLGE
12 Aralık 2020 Cumartesi - 14:06

Şehit Ailelerinden sert tepki

Dünyanın hiç bir demokratik ülkesinde teröristlere, teröristlerin savunucularına asla müsamaha gösterilmediğini ifade eden Sözen ve Gündüz, aydın, gazeteci ve siyasetçi geçinen bazılarının Demirtaş’ın serbest bırakılması için çırpınmalarının beyhude ve boş çırpınmalar olduğunu belirtti.

Şehit Ailelerinden sert tepki

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen ile 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz yaptıkları ortak basın açıklaması ile 6-8 ekim olaylarından sorumlu tutulan Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını talep edenlere sert tepki gösterdi.
Dünyanın hiç bir demokratik ülkesinde teröristlere, teröristlerin savunucularına asla müsamaha gösterilmediğini ifade eden Sözen ve Gündüz, aydın, gazeteci ve siyasetçi geçinen bazı şahsiyetlerin Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılması için çırpınmalarının beyhude ve boş çırpınmalar olduğunu belirtti. Sözen ve Gündüz yaptıkları ortak basın açıklamasında, “Son günlerde kendilerine aydın, gazeteci ve siyasetçi diyen bazı beyni çürümüşler, 6-8 Ekim olaylarının baş sorumlusu, Yasin Börü ve arkadaşlarının şehit edilmesinin emrini veren, Kandil’in siyasi sözcüsü Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılması gerektiğini ifade etme alçaklığını ve küstahlığını göstermişlerdir. Bu ifadeyi kullananların beyni çürümüş, olmayan akılları tutulmuş, bütün hücrelerini ihanet sarmıştır. Bunlar ülke düşmanı, bayrak düşmanı, devlet ve millet düşmanıdırlar. Dünyanın hiç bir demokratik ülkesinde teröristlere, teröristlerin savunucularına asla müsamaha gösterilmemektedir. Dünyanın hiç bir ülkesinde terör savunucuları o ülkenin meclisinde siyaset yapma olanağı bulmamışlardır. Dünyanın hiç bir ülkesinde milletin verdiği vergilerle terör sözcülerine milletvekili maaşı ödenmemektedir. Yıllardır farklı partiler adı altında mecliste boy gösteren bu terör sevicilerinin sürdürmüş olduğu bu saltanata dur denilmelidir. HDP, bu tutum ve davranışları ile asla bir siyasi parti değildir ve olamaz. HDP, Kandil’in sözcüsü, Kürtleri PKK’ya ezdiren, öldürten, Kürt ve Müslüman olmayan, Kürtlerin düşmanı bir taşeron örgüttür. HDP, PKK’dır, HDP, YPG’dir, HDP, PYD’dir, HDP Kandil’dir, HDP insanlık düşmanıdır. Kendilerine tanınan bütün iyi niyetli şansları elinin tersi ile itmiş, gücünü milletten alması gerekirken, sırtını PKK’ya, PYD’ye , YPG’ye dayamış, gücünü bu terör örgütlerinden almıştır. HDP hiç bir zaman mecliste veya başka yerde Kürt halkının hakkını hukukunu savunmamıştır. HDP, Kürtlerin canı ve kanı üzerinden siyasi rant devşiren bir menfaat çetesidir. HDP mütedeyyin Kürtleri de kötü göstererek Kürtlerin imajını sarsmış ve Kürtlere hakaret etmiştir. HDP PKK’nın insan kaçakçılığına, kara para aklamasına , kadın tüccarlığı yapmasına, kaçakçılık ticareti yapmasına, uyuşturucu satmasına aracılık etmiş bir siyasi büro görevini görmüştür. Böyle bir sözde partinin ne ülkeye, ne millete, ne devlete, ne de temsil ettiğini ifade ettiği Kürtlere hiç bir faydası yoktur, bundan sonrada olmayacaktır. Bu sayfa bir daha açılmamak üzere kapatılmalıdır. Bir daha terör örgütleri ile arasına mesafe koymayan hiç bir sözde siyasi oluşuma izin verilmemelidir. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi HDP ve benzeri oluşumlar bir daha açılmamak üzere derhal kapatılmalıdır” ifadelerini kullandı.
Sözen ve Gündüz açıklamalarında bölgenin kanaat önderleri , ileri gelenleri, devletine milletine bağlı hiç bir kimsenin HDP’yi Kürtlerin partisi olarak görmediğini ve görmeyeceğini belirterek şöyle devam etti:
“Bahçeli’nin sarf ettiği sözler mütedeyyin Kürtleri, PKK’dan zarar görmüş, muzdarip olmuş Kürtleri sevindirmiştir. Çığırtkanlık yapanlar Kürt de değildirler, Müslüman da değillerdir. Bunlar akıllarını beyinlerini terör örgütlerine ve şer güçlere kiraya vermiş taşerondurlar. Devlet Bahçeli’nin bu sözlerini destekliyor, bu hassasiyetinden dolayı şehit ailelerimiz, gazilerimiz, güvenlik korucularımız ve bölgenin insanları olarak teşekkür ediyoruz. Bahçeli’nin bu sözleri PKK’dan kurtulmanın ve Türkiye’nin kurtuluş reçetesidir”.

 
Nöbetlerini otelde devam ettiriyorlar
 
Erzurum’da mesai saatleri yeniden düzenlendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kızıldağ ve Sakaltutan’da kar ulaşımı zorlaştırdı
Doğu Anadolu’nun yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olurken karayolları ...
Tekman Erence’de ot yangını
Tekman ilçesinde çıkan yangında 500 balya ot kül oldu.
Evlat nöbetine bir aile daha katıldı
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
 
Şehitemin Korucu Gündüz’e ağladı
Kars’ta meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı ...
Kahraman Paşabayoğlu’na vefa
Ermeni işgalinden kurtarılan Karabağ Laçın’dan getirilen toprak Soltan ...
Mahallebaşılı esnaftan ilgi çeken yaklaşım
Erzurum’da kahvehane sahibi vatandaş sokağa kurduğu dev semaverle müşterilere ...
 
Erzincan’da iki ayrı deprem
Erzincan’da 2.1 ve 2.7 büyüklüğünde iki ayrı deprem meydana geldi.
Horasan Belediyesinden hijyen mesaisi
Horasan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, korona virüsü bahane ederek ...
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e vefa
Keçiören Belediyesi, Ankara Üniversitesi Tarım, Hayvancılık ve Gıda Teknokenti’nin ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva