Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erzurumspor’da sessiz bekleyiş
Erzurumspor’da sessiz bekleyiş
KUDAKA’dan proje teklif çağrısı
KUDAKA’dan proje teklif çağrısı
Son gün 29 Ağustos
Son gün 29 Ağustos
Şimşek’ten asgari ücret açıklaması
Şimşek’ten asgari ücret açıklaması
Erdoğan Belediye başkanlarına seslendi
Erdoğan Belediye başkanlarına seslendi
HABERLER>SÄ°YASET
24 Ocak 2012 Salı - 10:02

İşte en başarılı ilçe belediye başkanı

ANDY-ar Sosyal Araştırmalar Merkezi, Yerel Yönetim Performans araştırması sonuçlarına göre Erzurum’un en başarılı ilçe belediye başkanı...

İşte en başarılı ilçe belediye başkanı

ANDY-ar Sosyal Araştırmalar Merkezi, Yerel Yönetim Performans araştırması sonuçlarına göre Erzurum’un en başarılı ilçe belediye başkanı seçilen Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek’i Ak Parti Oltu İlçe Teşkilatı da unutmadı.
Ziyrek’i makamında ziyaret eden Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir ve yönetimi, Ziyrek’e üzerinde “İlçemize yapmış olduğunuz yeri doldurulamaz üstün hizmetler anısına” yazılı bir plaket verdi.
Ak Parti Oltu İlçe yönetiminin bu incelik ve nezaketine teşekkür eden Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, “Biz belediye başkanları ellerinde çubuk birer orkestra şefiyiz. Asıl ahengi sağlayan eseri icra edenler parti teşkilatı, meclis üyelerimiz ve belediye personelimizdir. Onlar perdenin arkasındaki görünmeyen kahramanlardır. Hepsine teşekkür ediyorum.” dedi.
Alınan başarıların ve ilçeye yönelik getirilen hizmetlerin bir ekip ruhu ile hayat bulduğunu dile getiren Başkan Ziyrek, “Teşkilatımız ve belediyemiz bünyesinde işinin hakkını veren ve can-ı gönülden bir hizmet eri gibi çalışan arkadaşlarımızın bu başarıda payı çok büyüktür. İlçe halkımızda bunun bilinciyle yapılanları ve getirilen hizmetleri yakından görüyor. İmkânlarımız dahilinde yapabileceğimizin en iyisini güzel ilçemize getirme gayesiyle çalışıyoruz. Getirilen her türlü hizmet ve elde edilen her türlü başarı bir ekip ruhuyla ve uyum içerisinde çalışmanın ürünüdür.” şeklinde konuştu.
Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir ise, ilçeye hizmetlerin gelmesi hususunda Belediye Başkanı Ziyrek ile her zaman fikir birliği yaparak birlik ve beraberlik içerisinde ciddi bir koordinasyonla sonuca ulaşıldığını ifade etti.
Hizmetin er geç karşılığını bulduğunu aktaran Demir, Oltu’nun çalışma ortamı ve birliktelik açısından birçok yere örnek olabilecek bir yapıya sahip olduğuna da vurgu yaptı.
ANKET SONUÇLARI BÜYÜK YANKI UYANDIRDI
Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta 8 aydır Türkiye genelinde ANDY-ar Sosyal Araştırmalar Merkezi tarafından yapılan 'Yerel Yönetim Performansı' araştırmasının sonuçları açıklanmıştı.
Türkiye'nin 16 büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarının performansına yönelik halkın düşüncelerini tespit etmek amacıyla gerçekleştirilen araştırmada yüzyüze görüşme yöntemi kullanılmıştı.
16 ilde toplam 351 noktada gerçekleştirilen çalışmada, farklı sosyo-ekonomik ve sosyo-demografik gruba mensup kişilerden, yaş, cinsiyet eğitim, mahalle-semt kotalarına göre tesadüfî yöntemle seçilmiş denekler ile görüşme yapılmıştı.
Bu kapsamda Erzurum'da da bin 52 kişiyle yüzyüze görüşülmüş ve Türkiye'nin 16 büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarının performanslarının değerlendirildiği anket sonuçlarına göre; Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, merkez ilçelerden sonra en fazla oyu alarak birinci, Aşkale Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış da ikinci sırada yer almıştı.

 
Erzurum festivale hazır
 
Oto tamircisi bıçaklanarak öldürüldü
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
11eylul 25 Ocak 2012 Çarşamba 10:17

körler ve sagırlar secıyo

Yorumu oyla      1      0  
misafir 24 Ocak 2012 Salı 12:21

oltuda yerlerimiz var. Belediye senelerdir uygulama yapıp yerlerimizi temizlemiyor. hepsi ya hisseli, ya imarda bi kısmından yol geçiyor, ya başkası bizim yerimize girmiş. belediye kendine hayrı olmayan hiçbişeye girmiyor. kaç kez yanına gitiik başkanın. hatta ilçe başkanı bile araya girdi. oltuda hiç bir imar kadastro altyapısı yok. kim seçiyor bunları anlamıyorum.

Yorumu oyla      3      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başbakan Erdoğan rest çekti
"Daha da Fransa'ya gitmem"
Yılmaz sorun dinliyor
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Pasinler’e bağlı Alvar Beldesinde ...
ÖZAL'IN SON KONUŞMASI (VİDEO)
VASİYET GİBİ SÖZLER
 
Şahin'den BDP'ye: On para etmezsiniz
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, TBMM Genel Kurulu'nda BDP Genel Başkanı ...
BDP'ye ne demediki!
Başbakan Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'ndaki konuşmasında BDP'ye ...
ERZURUM’A YANGIN SÖNDÜRME HELİKOPTERİ
Erzurum hava ambulansından sonra birde yangın söndürme ambulansına sahip oluyor.
 
Ilıca Şubat'ta şenlenecek
“ILICA İÇİN BÜYÜK YATIRIM OLAN YURT, 13 ŞUBAT’TA HİZMETTE OLACAK”
Başbakan konuşuyor, alkış tufanı kopuyor
"SAHİBİNİZ İZİN VERMEZSE TUVALETE BİLE GİDEMEZSİNİZ"
DANIŞMANI AYRILDI
Yalnız adam olarak bilinen Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler’e sürpriz istifa.
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva