Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
‘Oyunları birer birer bozduk’
‘Oyunları birer birer bozduk’
HABERLER>SPOR
24 Şubat 2020 Pazartesi - 15:26

Üzülmez: "Erzurum zor deplasman"

Büyükşehir Belediye Erzurumspor mağlubiyetini yorumlayan tecrübeli teknik adam, "İlk 45 dakikada istediklerimizi ortaya koyamadık. Biraz daha düşük bir profil çizdik. İkinci devrede oyuncularım kendine yakışan bir futbol ortaya koydu. Erzurum zor bir deplasman.' dedi.

Üzülmez:  Erzurum zor deplasman

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını cevapladıı. İlk olarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor mağlubiyetini yorumlayan tecrübeli teknik adam, "İlk 45 dakikada istediklerimizi ortaya koyamadık. Biraz daha düşük bir profil çizdik. İkinci devrede oyuncularım kendine yakışan bir futbol ortaya koydu. Erzurum zor bir deplasman. Hava şartları, saha şartları, gelen takımları etkiliyor. Ama bu, bizim açımızdan bir mazeret değil. Rakibimiz iyi oynadı. Belki de sezonun en önemli futbolunu oynadılar. Ama maçın kırılma anları da vardı. Kontra ataklarla girdiğimiz 2-3 pozisyon var. Recep veya Traore'nin girdiği pozisyonları değerlendirsek çok daha farklı sonuçla dönebilirdik. Rakibimize kaybettik. Bu 5 haftalık periyottan kârlı çıkan takımlar çok avantaj yakalayacak. İkinci yarıdaki futboldan dolayı oyuncularımızı tebrik ettim. Bu tür puan kayıpları olacaktır. Buradan en kârlı şekilde nasıl çıkabiliriz anlayışı içerisinde antrenmanlara başladık" diye konuştu.

"Altay maçı zor bir maç"

TFF 1. Lig'in 24. haftasında perşembe günü oynanacak Altay maçına da temas eden Üzülmez, "Bu ligde takımların birbirlerine çok fazla üstünlükleri yok. Altay maçı zor bir maç. Yeni bir teknik adamları var. Bursaspor'u iyi tanıyan bir teknik adam. Paixao, Kappel, Tatos, Putsila gibi önemli oyuncuları var. Biz kendi saha ve seyirci avantajını iyi kullanan takımlardan biriyiz. İnanıyorum ki perşembe akşamı taraftarlarımız, nasıl ki Adana Demirspor maçında bizlere destek çıktılar, bundan sonraki süreçte de buna devam edeceklerini düşünüyorum. Perşembe günü onlara ihtiyacımız var. Kazanmak istiyoruz. Zirveden kopmamak adına kesinlikle kaybetmememiz gereken bir maç. Oyuncularıma güveniyorum. Saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde değerlendirip bu maçtan istediğimiz sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

"Yaşayabileceğim en büyük şanssızlıkları yaşıyorum"

Hafta içi fikstürünün getireceği yorgunlukla ilgili sorulan soruyu da cevaplayan 45 yaşındaki teknik direktör, "Kadro kalitesi, derin kadro dediğimiz yapılanmalar, sezon başında bu haftalar için yapılıyor. 3 günde bir maç oynamak takımları yoracaktır. Bizim en büyük sıkıntımız, ne hikmetse her hafta eksik olmamız. Her hafta eksik, cezalı var. Bu hafta da Tayfur Bingöl yok. Haftaya Tayfur gelir, başka oyuncularımız gelmez. Bize mi denk geldi anlamadım. Bir teknik adam olarak yaşayabileceğim en büyük şanssızlıkları yaşıyorum. Burak Kapacak sakatlandı, arkasından Özer Hurmacı'nın cezalı olması, sizler de takdir edersiniz ki 3 tane sağ kanatta oynayan oyuncunun üçü de yok. Özer cezalı, Burak sakat, Tayfur cezalı. Mazeret yok, elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bizi kimse yalnız bırakmasın. Kendimize güveniyoruz, inanarak geldik. Taraftar üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getiriyor. Zorlu deplasmanda geldiler, bize destek verdiler. Kalan 11 haftada moral ve motivasyonu üst seviyede olan takımların bir adım öne geçeceğini düşünüyorum" dedi.

"Perşembe günü Kubilay'a şans vermeyi düşünüyorum"

Gol yollarında son haftalarda sıkıntı yaşandığını kabul eden Üzülmez, Yevhen Seleznov ve Serdar Özkan'ın performanslarından memnun olmadığını da ifade etti. Üzülmez, sözlerini şöyle tamamladı:

"2-3 haftalık süre içerisinde Seleznov'un da performansı düştü. Onunla bugün bu konuda konuşmak istiyorum. Göreve geldiğimiz ilk haftalardaki performans seviyesinde değil. Taraftarla güzel bir diyaloğu var. Ama saha içerisinde disiplinden uzaklaşıp ortaya coşku koymazsanız yarın onlar tepki olarak döner. Bunları fazlasıyla yaşadık. Bugün herkes alkışlar, yarın kötü olduğu zaman tepki gösterir. Seleznov'un da bunlara dikkat etmesi gerekiyor. Serdar Özkan'ın beklentimin altında olduğunu söyleyebilirim. Benim inandığım, güvendiğim ve transfer edilmesiyle ilgili çok çaba gösterdiğim oyuncu. Ligin kolay olmadığını kendisi de gördü. Daha fazla çalışması ve üretmesi lazım. Kubilay çok beğendiğim bir oyuncu. Ama Kubilay'a bir ağabey olarak vereceğim tavsiyelerden birisi; beden dili daha pozitif olabilir. Bireysel anlamda ortaya koyduğu kaliteye baktığımızda potansiyel taşıyan oyunculardan birisi. Ama futbol, duygusallığı kaldırmıyor. Hırçın olacaksınız, isteyeceksiniz, gayretli olmanız gerekiyor. Kendisinin de yapması gerekenler var. Perşembe günkü maçta ona görev vermeyi düşünüyorum. Taraftarlarla bütünleşmesi anlamında, o olumsuz tabloyu lehimize çevirmesi anlamında da herkesin Kubilay'a destek vermesi gerekiyor. Bursaspor kalıcıdır, bizler gelip geçiciyiz. Bu 11 haftalık süreçte oyunculara herkesin maksimum desteği vermesi gerekiyor. Bu camiayı sağlıklı bir şekilde limana yanaştıralım. Buna Bursa'nın, camianın ihtiyacı var. Bursaspor'un geleceği anlamında da bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum."

 
ATAUNİ STK Buluşmaları devam ediyor
 
Evlat nöbetindeki aile sayısı 100’e yükseldi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek
Erzurum Özel Bilge Koleji 10. Sınıf öğrencilerinden başarılı sporcu Emir ...
Erzurum – Altınordu maçını Özütoprak yönetecek
Erzurumspor Çarşamba günü 16:30’da deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak. ...
Bursaspor'da dikkat çeken istatistik
Yeşil-beyazlılar, Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında Teknik Direktör ...
 
Atletizmde Erzurum Spor Lisesi damgası
Erzurum Spor Lisesi Osmaniye’de yapılan Okullar arası Türkiye Atletizm ...
GS’lı taraftarlar, galibiyeti kutladı
Süper Lig’in 23. haftasındaki dev derbide Galatasaray'ın deplasmanda Fenerbahçe’yi ...
TFF 1. Lig: Giresunspor: 0 - EH Balıkesirspor: 3
TFF 1. Lig'in 23. haftasında Giresunspor, sahasında konuk ettiği EH Balıkesirspor’a 3-0 mağlup oldu.
 
TFF 1.Lig: Altay: 3 - Adanaspor: 1
TFF 1. Lig’in 23. haftasında Altay sahasında Adanaspor’u 3-1 mağlup etti.
TFF 1. Lig: İstanbulspor: 0 - Boluspor: 0
TFF 1. Lig’in 23. haftasında İstanbulspor, sahasında karşı karşıya geldiği ...
TFF 1. Lig: Ümraniyespor: 2 - Keçiörengücü: 0
TFF 1. Lig’in 23. haftasında Ümraniyespor, sahasında karşılaştığı Keçiörengücü’nü 2-0 mağlup etti.
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva