Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Aydemir: 'Başbağlar katliamını unutmayacağız'
Aydemir: 'Başbağlar katliamını unutmayacağız'
Tanfer, güven tazeledi
Tanfer, güven tazeledi
Erdoğan küresel gündemi değerlendirdi
Erdoğan küresel gündemi değerlendirdi
Ulaştırma alanında AK vizyon
Ulaştırma alanında AK vizyon
Vali Çiftçi Hal esnafıyla istişare etti
Vali Çiftçi Hal esnafıyla istişare etti
HABERLER>EĞÄ°TÄ°M
8 Ocak 2014 Çarşamba - 21:17

Öğretmenevi’nden 3 proje

Erzurum Öğretmenevi 2014 yılına üç büyük projeyle girdi. Turizm, Eğitim ve Otopark projelerini basınla paylaşan Erzurum Öğretmenevi Müdürü Nehir, “Hedefimiz il eğitim ve hizmetler sektörüne katkı sunmaktır’ dedi.

Öğretmenevi’nden 3 proje

YELPİZ’DE ÖĞRETMENEVİ İLKOKULU

Eğitime yüzde 100 Destek Kampanyası çerçevesinde, Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile  Hınıs Yelpiz köyünde Erzurum Öğretmenevi ilkokulu’nun hizmete sokulduğunu kaydeden Nehir, Eğitim Şehri Erzurum’a öğretmenevi olarak önemli bir eser kazandırıldığını söyledi.

OTOPARK PROJESİ

Öğretmenevi’nin kurumsal işlevinin yanı sıra il turizm vizyonuna da hitap ettiğini belirten Nehir, kent merkezinde bulunan kurumda en büyük eksiğin otopark olduğunu aktardı. 112 odası, 237 yataklı bir işletme olan Öğretmenevi’nin oto parka kavuşturulmasıyla, kentin ulaşım sorununa katkı verileceğini söyleyen Nehir, otopark projeleri için destek çağrısı yaptı.

EĞİTİM İŞLEVİ

Kurumun öğretmenevi olması yanında aynı zamanda bir turizm işletmesi kimliği taşıdığını ifade eden Nehir, bu kapsamda işletme çalışanlarına yönelik pratik eğitim verileceğini kaydetti. Bölge öğretmenleri mesleki gelişmesine katkı sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Nehir eğitimcilere yönelik seminer hizmetlerinin artırılarak sürdürüleceğini söyledi.

NEHİR’İN KONUŞMASI

Erzurum Öğretmenevi Müdürü Abdullah Nehir, öğretmenevinin geçmiş dönemdeki çalışmalarını ve 2014 yılındaki hedeflerini açıkladı. Erzurum Öğretmenevi Müdürü Abdullah Nehir, “Kurumumuz adında Okul kelimesi olmakla birlikte Erzurum Ticaret Odasının 14113 sicil nu-maralı üyesi olup aynı zamanda bir ticari işletmedir. Her ticari işletme gibi yeni yıldaki hedeflerimizi belirledik ve bu hedeflerimizi sizlerle paylaşmak için bir aradayız. Bizler kurumları canlı organizmalar olarak kabul etmekteyiz. Bu kurumlar hayal ettikçe ve hedefledikçe yaşarlar. 2012 yılında Eğitim Kurumu olarak eğitime katkımız nasıl olur diye düşünür iken "Eğitime yüzde 100 Destek Kampanyasına" katılarak bir okul yapımına katkımız olur mu? diye başladığımız yolculuğunuz Valiliğimizin ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün destekleri ile Hınıs İlçemizin Yelpiz Köyünde yaptırılan "Erzurum Öğretmenevi ilkokulu” ile hedefine ulaşmıştır” dedi.

ÖĞRETMENEVİNİN 2014 YILI İÇİNDEKİ HEDEFLERİ

Otopark yapımı öğretmenevinin kendi imkanları ile çözebileceği sınırlarında değildir. Önceki yıllarda başlamış olduğumuz ancak hedefine ulaşamamış otopark projemiz mevcuttur. Bu çalışmanın ete kemiğe bürünmesi için Valiliğimiz, Büyükşehir Belediye Başkanlığımı İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün desteklerine ihtiyacımız vardır. Otopark 112 odası olan 237 yataklı bir işletme için olmazsa olmaz haline gelmiştir.

Öğretmenevlerinin kuruluş ve işletim amacı Eğitim Çalışanlarının konaklama ihtiyaçlarının karşılanmasıdır. Kurumumuz konaklama ünitesinde doluluk oranını yüzde 60 üstünde tutmak hedeflemektedir. Konaklama biriminde 2012 ve 2013 yıllarında bütün mobilya ve koridor halıları değiştirilmiş, televizyon ve buzdolapları yenilenmiştir. 2014 senesinde yatakların değiştirilmesi planlanmaktadır.

Kurumumuz Hizmet sektöründe faaliyet gösteren bir işletme olması ve devamlılığını sürdürebilmesi için Müşteri Memnuniyetinin üst düzeyde olması gerekmektedir. Müşteri Memnuni-yetini ölçen anketler uygulanmaya devam edilecektir.

Kurum personelimize bu yaz sezonunda fasılalı olarak Turistik işletmelerde pratik eğitimine tabi tutulması hedeflenmektedir. Bu çalışma için ülkemizin büyük turizm merkezleri düşünülmektedir. Bu çalışma ilk defa yapılacaktır.

Öğretmenevimizin 2013 yılında olduğu gibi bu senede ulusal bayramlarımızdan birinde öğrencilerimizin katılımını sağlayacak bir etkinlik planlanmaktadır. Öğretmenlerimizin Mesleki Gelişimlerine katkıda bulunmak amacı ile yine 2013 yılında hazırlanan iki adet seminer gibi seminerler düzenlenecek. Burada beklentimiz öğretmenlerimizin İl Milli Eğitim müdürlüğü veya kurumumuza eğitimlerin konu başlıklarını belirtmeleridir. Yine öğretmenlerimizden talep gelmesi halinde Halk Eğt. Merkezi vasıtası ile hazırlanacak kurslar için her türlü destek verilecektir.

Kurumumuz 2013 yılında olduğu gibi 2014 yılında da İlçe Öğretmenevlerine, imkânlarımız ölçüsünde ve Valiliğimizin olurları ile maddi yardımlara devam edilecektir.

Kurumumuz personel istihdam politikası; kurum imkânları ölçüsünde mümkün oldukça istihdamı artırmaya yönelik çalışmalarla devam edecektir.

Kurumumuzda yine imkânlarımız ölçüsünde 3308 sayılı Kanun çerçevesinde öğrencilerimizin işyeri eğitimleri için olanak sağlanacaktır.

Tabldot yemek uygulamasına devam edilerek başta Bakanlığımız Personeli olmak üzere memurlarımızın daha ucuza ve daha kaliteli yemek imkanı sunmaktır.

 
Danıştay 'devam' dedi
 
Berat hayata gözlerini yumdu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Koçak, Rektör Büyükalaca’yı ağırladı
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Orhan Büyükalaca, Atatürk ...
Üniversiteli gençlerden eğitim eli
“Kardeşlik Eli” etkinlikleri bu defa Erzurum’un Çat İlçesi Değirmenli ...
ETÜ Adana Yükseköğretim Günleri’ne Katıldı
Erzurum Teknik Üniversitesi Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve ...
 
Erzurum'da 'Dini Öğretmenin Geleceği konferansı
Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nurullah ...
ETÜ'de 'Türkiye'de Deprem Gerçeği' semineri
Erzurum Teknik Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği ...
ETÜ İstanbul EDUCATURK'te…
Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) İstanbul Kongre Merkezi fuar alanında ...
 
ATAÜNİ'ye AB'den ödül
Avrupa Komisyonu tarafından 2013-2016 dönemi için Atatürk Üniversitesine ...
LDV Pasinler AİHL’yi Avrupaya uçurdu
"Farklı Dinlere Mensup Kişilerin Evlilikleri Ve Çocuklarının Din Seçiminin ...
Vali'den Jandarma'ya ödül
Şenkaya İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı askeri personellerin Değirmenlidere ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva