Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
‘Oyunları birer birer bozduk’
‘Oyunları birer birer bozduk’
HABERLER>SÄ°YASET
4 Ağustos 2021 Çarşamba - 12:09

Öz: ‘Deprem konutlarının yapımı devam ediyor’

Milletvekili Altınok ile birlikte Çat ilçesine bir ziyarette bulunan AK Parti İl Başkanı Öz, Tuzluca Mahallesinde yapılan deprem konutlarını inceledi.

Öz: ‘Deprem konutlarının yapımı devam ediyor’

AK Parti Erzurum Milletvekili ve Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı Selami Altınok ile birlikte Çat ilçesine bir ziyarette bulunan AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Tuzluca Mahallesinde yapılan deprem konutlarını inceledi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok ile birlikte Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Çat İlçe Başkanı Mehmet Emin Işık ve AK Parti Çat İlçe Koordinatörü Salih Yeşilkent’in de katıldığı ziyarette Yapılan çalışmaları inceleyen AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, vatandaşların sorunlarını dinleyerek güncel meseleleri değerlendirdi.

ÖZ: “DOĞA DOSTU KONUTLAR YAPILIYOR”

Karlıova depreminden etkilenen bölgelerde yapılan deprem konutlarının devam ettiğini belirten Başkan Öz, “Bingöl'ün Karlıova ilçesinde geçen yıl haziran ayında meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki depremden etkilenen Çat ilçemizde depremzedeler için inşa edilecek 575 konut ve 443 ahırın temelini atarak haziran ayında çalışmalara başlamıştık. Şu anda Tuzluca Mahallemizde yapılan deprem konutlarını inceliyoruz. Gördüğümüz kadarıyla herhangi bir problem yaşanmadan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Tamamen çelik konstrüksiyondan yapılan konut ve ahırlar doğa dostu olarak biliniyor. Çalışmalar tamamlandığında depremden etkilenen vatandaşlarımız eskisinden daha iyi ve konforlu binalara kavuşmuş olacaklar” dedi.

Beraberindekilerle Parmaksız ve Bozyazı mahallesinde de incelemelerde bulunan Başkan Öz, “AK Parti olarak her zaman altını çizdiğimiz gibi insan odaklı siyaset yapıyoruz ve hizmet üretmeyi her şeyden daha çok önemsiyoruz. Bugün vatandaşlarımızla bir araya gelerek hem sorunlarını hem taleplerini dinledik. Halkımızın yapılan çalışmalardan memnuniyetini görüyor olmaktan dolayı mutlu olduğumuzu söylemeliyim. Erzurum’un tüm ilçelerine olduğu gibi Çat ilçimeze de hizmetin en güzelini yapma gayretindeyiz. Burada başta Çat Belediye Başkanımız Melik Yaşar başta olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

ALTINOK: “ORMANLARLA BERABER CANIMIZ DA YANIYOR”

Çat ilçesinde ziyaretlerde bulunan AK Parti Erzurum Milletvekili ve Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı Selami Altınok da yaşanan yangınlara değinerek, “Ülkemizin batısında yaşanan yangınlar yalnızca ağaçlarımızı değil canımızı da yaktı. Bunun bir sabotaj, kaza veya ihmal olduğu tespit edilse bile neticede yaşanan doğa terörüdür. Binlerce ağaç, binlerce hayvan ve beraberinde o bölgelerde yaşayan binlerce insan bu yangınlardan etkilenmiştir. Elbette devlet olarak ilk andan itibaren tüm imkanlar seferber edilmiş ve aynı anda çok sayıda yangın çıkmış olmasına rağmen başarıyla mücadele edilmiştir. Bunun yanı sıra kayıplarımızın olması elbette çok üzüntü vericidir. En az kayıplar kadar üzücü olan bir şey de bu afetten bile siyasi kar elde etme çabası gösteren bir muhalefet anlayışının olmasıdır. Halkımız yaşananları da yapılanları da çok iyi görmektedir. Bugün Çat ilçemizde buluştuğumuz vatandaşlarımızın da aynı acıyı paylaştığını ve bizimle aynı duygular içerisinde olduğunu görüyoruz. Vatandaşlarımız, yalan ve istismar üzerine kurulmaya çalışılan kirli siyasetin farkındadır. Bu vesileyle yangınlardan etkilenenlere bir kere daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

 
3 aile daha evladına kavuştu
 
Eski eşi ve iki kızını öldüren zanlının yargılanmasına başlandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Türk Milleti acı ve tasada da bir ve beraberdir'
Bahçeli, “Şu anda Türkiye, iç ve dış tertipçileri az çok belli olan kaos ...
Şehit Arslan’a vefa
Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, 2000 yılında Tunceli’de şehit ...
Destici: ‘Failleri de, azmettirenleri de biliyoruz’
Destici, ülke genelinde yaşanan yangınlar ile ilgili, “Yangınların sebebi ...
 
Yayman'dan Sosyal medya yasası açıklaması
Türkiye Büyük Millet Meclisi Dijital Komisyonu Mecralar Başkanı ve AK ...
MHP ilçe istişarelerine yoğunlaştı
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili ...
Bahçeli: ‘Türk Milleti muktedirdir’
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Dün de, ...
 
Aydın’dan güç birliği vurgusu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili ...
Uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı
Erzurum yolu uygulama noktasında durdurulan araçlarda yapılan kontrollerde; ...
Başkan Alıcık'tan Erzurum Kongresi mesajı
“Milli Sınırlar” ifadesinin ilk kez kullanıldığı Erzurum Kongresi’nin ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva