Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Tekin’den eğitimde fırsat eşitliği vurgusu
Tekin’den eğitimde fırsat eşitliği vurgusu
Atama kararları Resmi Gazete’de
Atama kararları Resmi Gazete’de
Gazze’de can kaybı 36 bin 224’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 36 bin 224’e yükseldi
TBMM’den tarihi tezkere
TBMM’den tarihi tezkere
Tunç’tan Uluslararası hukuk eleştirisi
Tunç’tan Uluslararası hukuk eleştirisi
HABERLER>SÄ°YASET
17 Mayıs 2024 Cuma - 05:59

Yılmaz yerel seçim yaklaşımlarını paylaştı

Yılmaz, seçim sonuçlarını birilerine fatura etmek gibi bir kolaycılığı seçmeyeceklerini vurguladı.

Yılmaz yerel seçim yaklaşımlarını paylaştı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Adıyaman'da teşkilatlarla düzenlediği toplantıda seçim sonuçlarını birilerine fatura etmek gibi bir kolaycılığı seçmeyeceklerini vurguladı.

31 Mart seçim sonuçlarını AK Parti Adıyaman İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda değerlendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, birine seçim sonucunu fatura etmek gibi bir kolaycılık o kadar kolay ki ve gelecekle ilgili yapacakları planlamalara hiçbir faydası olmayacağını dile getirdi.

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığında düzenlenen ve Milletvekili İshak Şan, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Bulucu, partinin yönetim kurulu üyeleri ile partililerin katıldığı toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “31 Mart 2024 seçimleriyle ilgili sonuç değerlendirmesi yapmak ve önümüzdeki süreci planlamak üzere Adıyaman’ımızda teşkilat ziyareti amacıyla buradayım. Teşkilatlarımızla önümüzdeki süreçle ilgili konuda yapmamız gereken çalışmaları konuşacağız. 31 Mart 2024 seçim sürecinde sonuç itibariyle seçim akşamı aldığımız sonuç bizi memnun etmedi. Adıyaman’ı da memnun etmedi. AK Partimiz kurulduğu 2002’den bu yana geçen bu 22 yıllık süreç içerisinde sandıktan çıkan sonuçları en iyi değerlendiren, en iyi okuyan bir siyasi hareket olarak eksiğini, fazlasını yorumlamış ve siyasetin gelecek planlamasını en isabetli yapma kabiliyeti taşımız dünyanın en büyük hareketlerinden, siyasi partilerinden bir tanesi. 12 Milyona aşkın üyesi bulunan 2,5 milyon civarında parti teşkilatları olan bu büyük siyasi hareket hakikatten bu 31 Mart seçimleri sonrası ortaya çıkan sonuçtan memnun değil. Biz bunun daha iyisini bekliyorduk diyen ve bundan sonra da daha iyi olması için yapılması gerekenler neler diyen bir araştırmayı, sorgulamayı kendi içimizde yapıyoruz ve önümüz planlamasını da buna göre yapacağız. Hiçbir şekilde fatura kesmek gibi bir cümle doğru bir şey değil. Seçim bir süreç bu süreç içerisinde milletimizin dediklerinin ne olduğunu ne dediğini çok iyi anlamak lazım, ancak o süreçle ilgili kararlar verilebilir. Bunu en iyi şekilde AK Partimiz önümüzdeki günlerde Allah’ın izniyle değerlendirip sonuçlandıracak. Zaten çalışmalar deva ediyor. Sadece Adıyaman’ımızda değil Türkiye genelinde de yerel seçimler de daha iyi sonuçlar almak istedik. Daha iyi sonuçlar alamamamızın içerisinde ekonomik nedenler var, başka sorunlar var, 6 Şubat depreminin oluşturduğu travma var. Arkadaşlar biz şuna bakıyoruz, biz ondan ders alacağız. Onunla ilgili sonucu kimseye fatura etmek gibi bir kolaycılığı seçmeyeceğiz. Özellikle onun altını çizmek istiyorum. Yani birine seçim sonucunu fatura etmek gibi bir kolaycılık o kadar kolay ki ve gelecekle ilgili yapacağımız planlamalara da hiçbir katkısı ya da faydası yok. Sadece birilerinin hiddetini birilerinin belki de o konudaki kızgınlığına işte yüreğine su serper o. Amaç üzüm yemek bağcı dökmek değil. Bizim amacımız bu teşkilatlarımızın motivasyonunu canlı tutup önümüzdeki süreçte geçmişle ilgili olan kırılganlıkları, incinmişlikleri telafi edip geleceğe yönelik şeyleri konuşmamızın bizim de, hepimizin de, Adıyaman’ımız için de faydalı olanın bu olduğunu düşünüyoruz. Bunu da çok çabuk kısa süre içerisinde başaracağız” diye konuştu.

 
Işıkhan engelli istihdamını değerlendirdi
 
Kurtulmuş Yeni Anayasa yaklaşımını açıkladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti’de kamp takvimi açıklandı
AK Parti, istişare ve değerlendirme toplantıları genel merkez yöneticileri ...
'Siyasette rotamızı hep milletimiz çizdi'
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı‘nda konuştu.
‘Türk ve Türkiye Yüzyılı, milli bir vizyon hamlesi’
Bahçeli, Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerinin herkesin sahip çıkıp gerçeğe ...
 
MHP’den Yerel Yönetim Kampı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart'taki yerel seçimin ardından ...
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş, yeni anayasanın tartışılacağı yerin Meclis çatısı olduğunu ...
Bahçeli: ‘Her anne övünç kaynağıdır’
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı ...
 
Özel Bahçeli ile görüşmesini değerlendirdi
MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşmesine dair açıklamalarda bulunan Özel, ...
Bahçeli: ‘Asla vazgeçmeyeceğiz’
Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, "Hayat serüveni ve siyaset ...
Tunç noterlik sistemini değerlendirdi
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yargı Reformu Stratejisi'nde (YRS) yer alan ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva