Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
'Ülkemizi bugüne kadar üç kat büyüttük'
'Ülkemizi bugüne kadar üç kat büyüttük'
Tekin eğitim gündemini paylaştı
Tekin eğitim gündemini paylaştı
Kar, Doğu’yu mesken tuttu
Kar, Doğu’yu mesken tuttu
İlki Dadaşlara, ikincisi gakkoşlara
İlki Dadaşlara, ikincisi gakkoşlara
Dünya ikincisi Uruk’a coşkulu karşılama
Dünya ikincisi Uruk’a coşkulu karşılama
HABERLER>EKONOMÄ°
21 Mart 2019 Perşembe - 15:23

Yavilioğlu ekonomik gelişmeleri değerlendirdi

Türkiye'nin güvenli ve huzurlu bir şekilde yönetilmesine devam etmesi gerektiğinin altını çizen Yavilioğlu, Cumhur ittifakının bu temeller üzerine kurulduğunu ve yol aldığını söyledi.

Yavilioğlu ekonomik gelişmeleri değerlendirdi

Ak Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu Erzurum’da seçim çalışmalarını sürdürüyor. Erzurum’un Çat İlçesi’ne giden Cengiz Yavilioğlu, Ak Parti Çat Belediye Başkan Adayı Melik Yaşar, İlçe Başkanı, MHP İlçe Başkanı ve AK Parti Teşkilatı ile seçim çalışmalarını yürüttü.

Yavilioğlu,’Şunu gördük ki Cumhur İttifakı aynı heyecanla çalışıyor’ dedi.

Türkiye'nin güvenli ve huzurlu bir şekilde yönetilmesine devam etmesi gerektiğinin altını çizen Yavilioğlu, Cumhur ittifakının bu temeller üzerine kurulduğunu ve yol aldığını söyledi.

Maliye Bakan Yardımcısı ve 24. Dönem Ak Parti Erzurum Milletvekili ve Ak Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, Ak Parti Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın, Ak Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Uçar ve Teşkilat Mensuplarıyla da bir araya gelerek şehrin çeşitli noktalarında seçim çalışmasında bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve Aziziye Belediye Başkanı ve Ak Parti Aziziye Belediye Başkan adayı Muhammet Cevdet Orhan ve teşkilat mensuplarıyla birlikte çiftçilerle görüşerek onların sorunlarını dinledi.

Yavilioğlu burada yaptığı açıklamada Hükümetin çiftçilere yönelik desteğinin devam ettiğini ve katlanarak devam edeceğini belitti.

Şu günlerde ekonomik kriz söylentilerinin dile getirilmesine rağmen devlet milletinin her konuda yanında olduğunu gösterdiğini dile getiren Yavilioğlu, “Şu günlerde Türkiye’de ekonomik sorun olduğu birçok kişi tarafından dile getiriliyor. Fakat işte şimdi de görüyoruz bizim hükümet olarak yapmış olduğumuz işlerde, hibelerde, yardımlarda, katkılarda, teşviklerde ekonomiyi iyileştirmek canlandırmak için geçmiş dönemlerde yapmış olduğumuz işlerin benzeri işlerde herhangi bir aksama, eksiklik söz konusu değil. Bütçemizde yatırım teşvikleri için var olan miktar oransal olarak bir önceki yıla göre bazı kalemlerde aynı bazı kalemlerde ise daha iyi durumda. Tarımsal destekler de bunlardan birisi. Bizim gübre tohum desteklerimiz yine mazot desteklerimiz daha önce artırılarak devam ettirilmiştir. Çiftçilerimizin Tarım Bakanlığından alacakları Ziraat Bankası vesilesiyle çiftçilerimize dağıtılması noktasında Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları oldu. Sadece çiftçilerimize değil, sanayiyi, ticareti, ekonomiyi geliştirecek, canlandıracak olan her kesime hükümetimizin destekleri, teşvikleri, hibeleri devam edecek” dedi.

Palandöken İlçe Teşkilatını da ziyaret eden Yavilioğlu burada Palandöken Ak Parti Belediye Başkan adayı Muhammet Sunar ile çalışmaları değerlendirdi. Yavilioğlu, sahada gördüğü tablodan büyük bir mutluluk duyduğunu, Erzurumlunun kendisine hizmeti şiar edinen Ak Partiye desteğinin devam ettiğini gördüğünü söyledi.

Hem hükümetin, hem de yerel yöneticilerin vatandaşın dertleriyle dertlendiklerini, her daim vatandaşın yanında yer aldıklarına işaret eden Cengiz Yavilioğlu, ‘Şunu çok net söylüyorum; Cumhur ittifakı Erzurum’da yine tarih yazacak’ dedi.

 
Aydemir: ‘31 Mart Rabia ufkuna sahip çıkma günüdür’
 
Özdenören sinema teşviklerini anlattı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çalıkuşu KGK vizyonunu paylaştı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Erzurum İl Kadın Girişimciler ...
Düzgün, güven tazeledi
Erzurum Doğu Anadolu Perakendeciler Derneği’nin (PERDER) Yönetim Kurulu ...
Memiş’ten tarım ekonomisi değerlendirmesi
Memiş, hayvancılık sektörünün geliştirilmesi için valilik olarak 5 milyon ...
 
Erzurum'da son 2 ayda bakın kaç konut satıldı
Mahmut AKDAĞ / DADAŞ GAZETESİ
Selçuk, teşvik paketini açıkladı
Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Yeni teşvik ...
Erzurum çiftçisine tohum desteği
Erzurum Valiliği hayvansal üretimde sürdürülebilir bir model oluşturmak ...
 
MÜSİAD’dan istihdam seferberliğine destek
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şube Başkanı ...
Konut fiyat endeksi açıklandı
Konut Fiyat Endeksi Ocak'ta yıllık yüzde 7.6 arttı.
KUDAKA 2019 Teknik Destek süreci başladı
KUDAKA 2019 yılı Teknik Destek Programı açıklandı.
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva