Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
‘Oyunları birer birer bozduk’
‘Oyunları birer birer bozduk’
HABERLER>SÄ°YASET
3 Mart 2019 Pazar - 16:45

Uçar'dan Yakutiye için Zirve Hedef

“İnsan odaklı bir anlayış içerisinde her köşesi tarih kokan Yakutiye’yi yerel yönetimde zirveye taşımayı amaç edindiğini vurgulayan Başkan Adayı Mahmut Uçar, Cumhur İttifakı kapsamında seçim sürecinin sonuna kadar sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmayacaklarını söyledi. 

Uçar dan Yakutiye için Zirve Hedef

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti’nin “gönül belediyeciliği” vurgusuyla seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam eden Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, teşkilat mensuplarıyla birlikte bir taraftan ilçedeki resmi ve özel kuruluşları ziyaret ediyor, Yakutiye’ye bağlı köyleri tek tek dolaşıyor, diğer taraftan da ilçedeki işyerlerinde esnafı dinliyor. 
Sağlık Müdürlüğü yaptığı dönemdeki başarılı çalışmalarını, yerel yönetim hizmetlerinde taçlandırmak istediğine vurgu yapan Mahmut Uçar, tarihi kimliğiyle Erzurum’un en önemli ilçelerinden biri olan Yakutiye’yi şaha kaldıracaklarını söyledi. 
İstişare bizim için önemli. 
Tarihi mekânları bünyesinde barındıran Yakutiye ilçesinin şehrin açık hava müzesi konumunda olduğuna dikkati çeken Dr. Uçar, “Hemşehrilerimiz gününün büyük bölümünü bu bölgede geçiriyor. Şehrin ticareti hareketliliği Yakutiye bölgesi sınırlarında gerçekleşiyor. Üniversite öğrencilerimizin tamamına yakını şehrin merkezi konumundaki Yakutiye bölgesinde eğitim görüyor. Bu yönden baktığımızda çekirdek Erzurum diye tabir ettiğimiz Yakutiye’nin yerel yönetim anlamında sunması gereken çok önemli görevleri var. Biz de istişarelerimizde hem esnafımız hem de öğrencilerimizle sık sık bir araya gelerek eksikliklerimizi ve yapmamız gerekenleri not ediyoruz.” dedi. 
Gönül Belediyeciliği İlkemiz Olacak. 
Seçildikleri takdirde “Gönül Belediyeciliği” ilkesiyle Yakutiye ilçesinde halkın hizmetkârı olacaklarına vurgu yapan Yakutiye Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar, şeffaf belediyecilik anlayışından taviz vermeyeceklerini söyledi. Mahmut Uçar, “ AK kadrolar döneminde ekonomi, eğitim, sağlık, tarım, hayvancılık, sanayi, kentsel dönüşüm, ulaşım, çevre, kültür, sanat ve spor alanlarında, Türkiye adeta altın çağını yaşadı. Türkiye’nin yükselen şehri Erzurum’un kutlu yürüyüşü inşallah 31 Mart seçimleriyle daha da güçlenecek ve daha da büyüyecek. Milli iradenin mihenk taşı zaferler şehri Erzurum’a ve Yakutiye’mize en iyi hizmetleri sunma noktasında gece gündüz demeden çalışmaya daha büyük bir şevk ve heyecanla koşmaya devam edeceğiz.” 
“AK Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Belediyecilikle ilgili ilkeleri bizlerin de aynı zamanda yol haritası olacaktır. Gönül Belediyeciliği ilkesiyle Yakutiye ilçemizde halkımızın hizmetkârı olacağız. Vatandaşımızın beklentilerine cevap verip Erzurumlu hemşehrilerimizin öngörüleriyle katılımcı, şeffaf ve istişare kültürünü esas alan bir anlayışı içerisinde ilçemizi yeniden ihya ve inşa etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 
AK Parti kadrolarıyla geçen dönemlerde Yakutiye bölgesine ve Erzurum’un tüm ilçelerine önemli hizmetler yapıldığının da altını çizen Mahmut Uçar, Cumhur ittifakı kapsamında halkın teveccühüyle başkan seçildiği takdirde hizmet kervanını daha ilerilere taşımak için çalışacaklarını sözlerine ekledi. 
Bu amaçla AK Parti il ve İlçe teşkilatlarıyla birlikte seçmenleriyle sık sık bir araya gelen Uçar, ilçedeki resmi ve özel kuruluşları ziyaret ediyor, ilçeye bağlı köylerde seçmenleriyle buluşuyor esnafları işyerlerinde ziyaret ederek talepleri not almaya devam ediyor. 

 
Aydemir: ‘Cumhur ittifakı, ahde vefa ittifakıdır’
 
Aslan'a Erzurum'da Kartal Pençesi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘Cumhur ittifakı, ahde vefa ittifakıdır’
Milletvekili Aydemir, ‘Ak vicdanlı Dadaşlar hakkı teslimde adeta yarışıyor. ...
Aziziye’de durmak yok 
Aziziye Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Aziziye Belediye ...
Aydın: ‘Önce beka’
Aydın, ‘Cumhur ittifakının başarılı olması kaçınılmazdır başarılı olması ...
 
Erzurum 17 yılda 24 milyar lira tutarında yatırım aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum'da konuştu...
Milletvekili Aydemir Aziziyeli Dadaşlarla istişare etti
 AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, Dadaşların genel yönetimde olduğu ...
Sekmen: “AK Parti belediyecilikte de çığır açmıştır”
Erzurum Cumhuriyet Caddesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi.
 
Aydemir: ‘28 şubatçıları bir kere daha telin ediyoruz’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Cumhurun ittifakı, milli ...
Gönülden Gönüle Aziziye Projesi kalpleri birleştiriyor
Aziziye Belediyesi tarafından başlatılan Gönülden Gönle Aziziye projesi ...
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Erzurum'da
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş, Erzurum’da, Ülkü Ocakları ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva