Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erzurum'dan Kocaeli'ne 1001 Hatim buluşması
Erzurum'dan Kocaeli'ne 1001 Hatim buluşması
Göktaş Aile Akademisi’ne seslendi
Göktaş Aile Akademisi’ne seslendi
Türk Eğitim Tarihinde tarihi eşik
Türk Eğitim Tarihinde tarihi eşik
'Sağlıklı Çocuk Sağlıklı Gelecek'
'Sağlıklı Çocuk Sağlıklı Gelecek'
'Ebruyla dua eden, tezhiple sabrı resmeden bir milletiz'
'Ebruyla dua eden, tezhiple sabrı resmeden bir milletiz'
HABERLER>SÄ°YASET
16 Mayıs 2015 Cumartesi - 09:07

Taşkesenlioğlu AK yaklaşımı anlattı

AK Parti Milletvekili Adayı Taşkesenlioğlu , “Ayrımcılık ve kin siyaseti artık bir işe yaramıyor. Ülkedeki tüm vatandaşları kucaklayan tek bir parti olduğunu ve bunun da AK Parti olduğunu gönül rahatlığıyla ifade ediyoruz..” dedi.

Taşkesenlioğlu AK yaklaşımı anlattı

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu seçim çalışmalarına Şenkaya ilçesinde devam etti. Mahallelilerle bir araya gelen Ak Partili aday, “Ayrımcılık ve kin siyaseti artık bir işe yaramıyor ülkedeki tüm vatandaşları kucaklayan tek bir parti olduğunu ve bunun da AK Parti olduğunu gönül rahatlığıyla ifade ediyoruz. Şeffaf bir siyaset ile İnşallah yeniden iktidar olacağız.” dedi.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Taşkesenlioğlu, ilk olarak Şenkaya AK Parti ilçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. Ak Partili aday, teşkilatın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Taşkesenlioğlu, daha sonra kız Kur’an kursu ve Yatılı Okul’u ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Taşkesenlioğlu, öğrencilerin dersler ve çeşitli yarışmalara göndermek için geliştirdikleri projeler hakkında bilgi alarak öğrencilere başarılar diledi.

Taşkesenlioğlu, daha sonra Söğütlü, Hoş, Özyurt ve Teneç mahallelerinde mahalle sakinlerine seslendi. Ak Parti’nin icraatlarını anlatan Ak Partili aday vatandaşların oylarına sahip çıkarak sandık başına gitmelerini istedi.

‘İKTİDAR OLACAĞIZ’

Kırsal kesimin tarım ve turizmdeki önemine değinen Zehra Taşkesenlioğlu, sağlık, termal, yayla, kış ve dağ turizmi ile ilgili yeni projeler geliştirileceğini ifade etti. Taşkesenlioğlu,“Daha cazip ve daha güçlü alternatif kaynaklar oluşturacağız. Kırsal kesimlerimizdeki potansiyelleri hayat geçireceğiz. Gönlünüz rahat olsun. Bu iktidar her kesimi kucakladı ve her kesime de eşit hizmet götürüyor. Ayrımcılık ve kin siyaseti artık bir işe yaramıyor ülkedeki tüm vatandaşları kucaklayan tek bir parti olduğunu ve bunun da Ak Parti olduğunu gönül rahatlığıyla ifade ediyoruz. Şeffaf bir siyaset ile İnşallah yeniden iktidarı kuracağız.”

Taşkesenlioğlu, mahallenin kadınları ile de düzenlenen ev toplantılarında bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

 
'Mescid-i Aksa kalbimizde yaradır'
 
Ala: ‘Erzurum için yüreklerimizi birleştirdik’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Bu millet kimin ne olduğunu biliyor’
Davutoğlu, 'Adnan Menderes’in asılmasına neden olan şey Allahu Ekber sesleriydi. ...
Bulutlar: ‘Miraç rahmet ufkudur’
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Miraç Kandili dolayısıyla ...
AK adaylardan birlik ve beraberlik mesajı
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ve Milletvekili adayları, ...
 
Tarıkdaroğlu AK Vizyonu paylaştı
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, Aziziye ilçesindeydi
'Milli irade namusumuzdur'
“Sandık namusumuzdur” diyen Başbakan Davutoğlu, “Mesele tahtadan veya ...
Aydemir: ‘Hatırlayalım, Nereden Nereye Geldik?
Aydemir, ‘2003’ten önce Türkiye’nin her şehrinde üniversite, her ilinde ...
 
Taşkesenlioğlu kadınlara seslendi
Oltu ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Taşkesenlioğlu, vatandaşların ...
Yılmaz: “7 haziran, bir milat olacak”
İlçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla görüşen, sorunlarını dinleyerek ...
Ala: 'Erzurum vizyon şehir olacak'
Eski İçişleri Bakanı ve Erzurum AK Parti Milletvekili Adayı Efkan Ala ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Adalet adalet adalet; illa adalet!
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Ateizm Kazanı Kaynıyor, Din Adamları Nerede?''
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva