Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,6 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,6 arttı
Koca'dan 'Onaylı Randevu Sistemi' açıklaması
Koca'dan 'Onaylı Randevu Sistemi' açıklaması
Sekmen karne heyecanına ortak oldu
Sekmen karne heyecanına ortak oldu
Tekin 2023 – 2024 dönemi tespitlerini paylaştı
Tekin 2023 – 2024 dönemi tespitlerini paylaştı
Merkez Bankası'nın toplam rezervleri arttı
Merkez Bankası'nın toplam rezervleri arttı
HABERLER>SPOR
23 Mayıs 2024 Perşembe - 03:52

TRENDYOL 1’inci Lig’de Lisans mesaisi

TRENDYOL 1’inci Lig’de yer alan takımlar ulusal lisansa yoğunlaştı. 1’inci 4 takım lisans aldı. Erzurumspor ise henüz başvuru sürecinde.

TRENDYOL 1’inci Lig’de Lisans mesaisi

TRENDYOL 1’inci Lig’de yer alan takımlar ulusal lisansa yoğunlaştı. 1’inci 4 takım lisans aldı. Erzurumspor ise henüz başvuru sürecinde.

2023 -2024 sezonunda TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında değerlendirmelerde bulunarak; kulüplerin yapmış olduğu başvuruları, Sportif, Futbol Sosyal Sorumluluk, Altyapı, Personel-İdari, Hukuki ve Mali Kriterlere göre incelemiş ve Erzurumspor’a 3 puan silme cezası vermişti.

3 puanı silinen ve transfer tahtası kapalı olan Mavi Beyazlı ekip sezonu  bir önceki dönemdeki kadro ile tamamlamış, bu sebeple Süper Lige yükselme hedefinden uzaklaşmıştı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 7 Şubat’ta yaptığı açıklamada, Erzurumspor FK'ya olan desteklerinin süreceğini belirterek, transfer tahtasının açılacağının müjdesini vermişti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Erzurumspor’a her türlü anlamda desteklerinin olduğunu vurgulayarak, “Kulübe direkt para vermesek bile ciddi katkılarımız var. Önümüzdeki sezona Erzurumspor’un borcu kalmayacak. Transfer tahtasını açacağız. Bu yıl takımımız iyi. Yapısını bozmayacağız. Takım önümüzdeki sezon borç sorunu olmadan tahtası açılmış olarak yoluna devam edecek. Taraftarlarımıza buradan bu müjdeyi vermek istiyorum” paylaşımında bulunmuştu.

MANİSA FK ‘ULUSAL KULÜP LİSANSI’ ALMAYA HAK KAZANDI

Türkiye Futbol Federasyonu Lisans Kurulu, lisans alan kulüpleri açıkladı. Manisa Futbol Kulübü, 2024-2025 sezonu için ‘Ulusal Kulüp Lisansı’ almaya hak kazanan kulüpler arasında yer aldı.

TFF Kulüp Lisans Kurulu dün yaptığı toplantıda lisans adayı kulüplerin sunduğu dosyaları; Kulüp Lisans ve Finansal Sürdürülebilirlik Talimatı'nda ve UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi Kulüp Lisans Talimatı'nda aranan hukuki, sportif, altyapı, personel-idari, futbol sosyal sorumluluk ve mali kriterler yönünden inceledi ve 2024-2025 sezonu için UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazanan kulüpleri belirledi. Manisa Futbol Kulübü, her sezon olduğu gibi 2024-2025 sezonu için Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazanan kulüpler arasındaki yerini aldı.

Trendyol 1. Lig’de sadece 4 kulüp lisans alabildi

Yapılan incelemeler sonucunda Ulusal Lisansı almaya hak kazanan kulüpler ise Trendyol 1. Lig'den, Manisa Futbol Kulübü, Bodrumspor FK, Adanaspor ve Bandırma Spor kulüpleri oldu.

SAKARYASPOR, PLAY-OFF FİNALİNE ATATÜRK STADYUMU’NDA HAZIRLANIYOR
Trendyol 1. Lig play-off finalinde karşılaşacağı rakiplerini bekleyen Sakaryaspor, antrenmanlarına Atatürk Stadyumu’nda devam ediyor.
Trendyol 1. Lig'in son haftasında Kocaelispor’u 2-0 mağlup ettikten sonra direkt play-off finali oynamaya hak kazanan Sakaryaspor, Süper Lig'e yükselmek için oynayacağı final müsabakasının hazırlıklarına Atatürk Stadyumu’nda devam ediyor. Yeşil-siyahlılar, Teknik Direktör Coşkun Demirbakan gözetiminde gerçekleştirdiği idmana dinamik ısınmayla başladı. Antrenman, taktik ve istasyon çalışmalarıyla devam etti.
Sakaryaspor; Bodrum FK - Çorum FK eşleşmesinden gelecek muhtemel rakibiyle 30 Mayıs Perşembe günü Yeni Adana Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

GÖZTEPE’DE TURGAY GİDİYOR

Göztepe’nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Turgay Gemicibaşı ile kısa bir süre içerisinde yolların ayrılması planlanıyor.

Trendyol 1. Lig’i ikinci sırada tamamlayarak Süper Lig’e yükselen Göztepe’de transfer hareketliliği başladı. İç transferde görüşmeler yapan sarı-kırmızılılar, ilk olarak İsmail Köybaşı’nın sözleşmesini 1 yıl daha uzatırken, teknik heyetin raporları doğrultusunda da diğer oyuncularla yavaş yavaş görüşmelere başladı. Romulo, Lis gibi takıma yüksek katkı veren futbolcularla yola devam edileceği ifade edilirken, ara transfer döneminde Avusturya Bundesliga ekiplerinden Austria Klagenfurt’tan takıma katılan Turgay Gemicibaşı'yla ise yolların ayrılması bekleniyor. Sarı-kırmızılı formayla 7 maça çıkan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu aldığı 149 dakikada ne skor ne de asist katkısı verebildi.

Öte yandan tecrübeli orta sahanın Göztepe’yle olan sözleşmesi 2025 yılının haziran ayında bitiyor.

GÖZTEPE, ANTHONY DENNİS'İN SÖZLEŞMESİNİ UZATTI

Göztepe, 2004 doğumlu orta saha oyuncusu Anthony Dennis'in sözleşmesinin 2026-2027 sezonunun sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.

Trendyol 1. Lig’i ikinci sırada tamamlayarak Süper Lig’e yükselen Göztepe’de iç transfer hareketliliği devam ediyor. İlk olarak İsmail Köybaşı ile 1 yıllık yeni bir sözleşme imzalayan sarı-kırmızılılar, Bulgar Teknik Direktör Stanimir Stoilov’un takımın başına gelmesiyle U19’dan A takıma yükselen ve etkili bir performans ortaya koyan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Anthony Dennis ile 3 yıllık yeni bir sözleşme imzalandığını duyurdu. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, oyuncumuz Anthony Dennis ile 2026-27 sezonun sonuna kadar 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı" denildi.

"Elimden gelen her şeyi yapacağım"

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Anthony Dennis, "Yaşadığımız şampiyonluğun ardından kulübüm ile yeni sözleşme imzaladığım için mutluluk duyuyorum. Bana güvenen, fırsat veren herkese teşekkürler. Bu fırsatı iyi bir şekilde değerlendirerek bana güvenen herkesi gururlandırmak için elimden gelen her şeyi yapacağım" ifadelerini kullandı.

BEŞ ANTRENÖR EĞİTİM PROGRAMI DAHA TAMAMLANDI

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından düzenlenen antrenör eğitim programlarında, UEFA A  27, UEFA B 47-48-49-50 gruplarının ilk aşama eğitimleri tamamlandı. Bu programlara katılan aday antrenörler, ikinci etaplar başlayıncaya dek geçecek süreçte kulüplerde program konularıyla ilgili pratik yaparak staj dönemlerini tamamlayacak. Ayrıca online eğitimler ile aday antrenörlerin gelişim süreçleri de yakından takip edilecek.

Antrenör eğitim programları, "Gerçek Temelli", "Akıcı Oyun İçinde" ve "Aday Antrenör Odaklı" olarak oluşturulan yeni metodoloji çerçevesinde düzenleniyor. Saha çalışmalarında yaş gruplarına göre piyon oyuncu grupları eğitimlere destek veriyor.

TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, eğitimlerin tamamlanmasının ardından yaptığı değerlendirmede, "Aday antrenörlerimizin adanmış olarak antrenör eğitim programlarına katılmaları, metodolojiye kısa sürede adapte olmalarını sağlıyor. Bu sayede kendi felsefelerini ve oyun stillerini ortaya koyabilecekleri ortamı yaratarak, oyunu ve oyuncuyu geliştirmeye odaklanıyorlar." ifadelerini kullandı.

Eğitimlerde Antrenör Eğitim Programları Müdürü Emrah Aykurt ile antrenör eğitimcileri Fatih Serkan Albayrak, Furkan Köseoğlu, Altan Aksoy, Serhat Sütlü, Erkan Ferin, Osman Üstünel, Aydın Yılmaz, Kemal Coşkun, Nur Mustafa Gülen, Ömer Aysan Barış, Sercan Görgülü, Aşkın Çift ve Benjamin Fuchs görev aldılar.

Antrenör eğitim programları 26-30 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek atletik performans antrenörlüğü 4. modül eğitimi ile devam edecek.

 
İyilik Ödülleri sahiplerini buldu
 
UEFA Regions Cup’ta Erzurum galibiyete hasret
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı alan kulüpler açıklandı
Trendyol 1. Lig'den, Bodrumspor FK, Manisa Futbol Kulübü, Adanaspor ve ...
Erzurum’da UEFA Regions Cup heyecanı başladı
UEFA Regions Cup TFF Bölge Karmaları Türkiye Birincilliği Turnuvası Salı ...
TRENDYOL 1’inci Ligde transfer gündemi
Bu sezon TRENDYOL 1’inci Ligin rengini oluşturan Mavi Beyazlı ekipte transfer ...
 
Palandöken Zirvesinde 19 Mayıs coşkusu
Atatürk Üniversitesi spor kulübünce 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ...
ERZURUM Sordu: Erzurumspor’da öncelik ne olmalı?
ERZURUM gazetesi il sosyo ekonomik ve sosyo kültürel ivme ve beklentilerini ...
Kick Boksta Büyükşehir damgası
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübünün Kick Boks takımı ...
 
Bak: ’Emanete sadakat ve vefa ile sahip çıkacağız’
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ...
Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
Trendyol 1. Lig Play-off Çeyrek Finali'nde Bodrum FK, sahasında karşılaştığı ...
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Kocaelispor: 1
Trendyol 1. Lig Play-Off 1. Turu'nda Çorum FK evinde Kocaelispor’u 2-1 ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva