Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
'Türkiye ekonomisine çok güçlü bir güven var'
'Türkiye ekonomisine çok güçlü bir güven var'
Koca’dan istihdam müjdesi
Koca’dan istihdam müjdesi
Gazze’de can kaybı 34 bin 356’ya yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 356’ya yükseldi
Kurtulmuş: 'Bundan sonra eylem zamanıdır'
Kurtulmuş: 'Bundan sonra eylem zamanıdır'
‘Filistin’in yanında olmaya devam edeceğiz’
‘Filistin’in yanında olmaya devam edeceğiz’
HABERLER>SPOR
28 Ekim 2022 Cuma - 02:35

Spor Toto 1’inci Ligde 11’inci hafta gündemi

Erzurumspor’da Eyüpspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Antrenmanı kulüp Başkanı Ahmet Dal ve yönetim kurulu üyeleri birlikte takip etti. Antrenman sonunda Kulüp Başkanı Dal, Teknik Direktör Muzaffer Bilazer’le fikir alışverişinde bulundu.

Spor Toto 1’inci Ligde 11’inci hafta gündemi

Erzurumspor’da Eyüpspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Antrenmanı kulüp Başkanı Ahmet Dal ve yönetim kurulu üyeleri birlikte takip etti. Antrenman sonunda Kulüp Başkanı Dal, Teknik Direktör Muzaffer Bilazer’le fikir alışverişinde bulundu.

Öte yandan Erzurumspor eyüpspor maçı bilet fiyatları açıklandı. Fiyatlar Kale arkası için 30, Maraton tribünü için 40, Kapalı tribün için 50, VİP tribünü için 150, misafirler için 35 TL olarak kaydedildi.

Mavi Beyazlı ekip duayen gazeteci Halit Kıvanç için taziye mesajı yayımladı. Mesajda, ‘Türk spor tarihinin en önemli gazetecilerinden biri olan aynı zamanda eski spor spikeri Halit Kıvanç’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve spor camiasına başsağlığı dileriz.’ İfadelerine yer verildi.

BOLUSPOR, ADANASPOR MAÇINDA 3 PUAN HEDEFLİYOR

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, evinde oynayacağı Adanaspor maçıyla ilgili olarak, “Kolay bir maç olmayacak. Onlar da dinamik bir takım. Kolay kazanamıyorlar ama kolay da kaybetmiyorlar“ dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 11. haftasında Adanaspor’u konuk edecek Boluspor hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde tesislerde antrenmanlarına devam eden kırmızı-beyazlı ekip, maç gününe kadar teknik ve taktik çalışmalarla sahadan 3 puan almak için ter döküyor.

Takımda Gökhan Alsan’ın sakatlığı dışında bir sıkıntılarının olmadığını söyleyen Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, “Ligde kolay maç yok. İçeride dışarıda fark etmiyor. İçerideki maçlar daha zor geçiyor. Bunu daha önce gördük. Gökhan Alsan’ın sakatlığı var. Onun dışında sakat ve cezalı oyuncumuzu yok. Balde de hazırlanıyor. Hafta sonu onunla ilgili karar vereceğiz. Onun dışında bir sıkıntımız yok” diye konuştu.

“OYUNU ALDIK AMA SKORU ALAMADIK”

Samsunspor karşısında alınan 1 puanı değerlendiren Karafırtınalar, “Son dakikada gelen golle alınan 1 puan çok önemli. Ama oyunun karşılığında bizim 3 puan almamız gerekiyordu. İlk yarı ve ikinci yarının başlarında o golleri yemeseydik 95 dakikada geride oynadık. Bu kolay bir şey değil. Oyuncular inanılmaz bir mücadele gösterdi. Oyunu aldık ama skoru alamadık. Beraberlik maçtan önce sevindirici bir şey olabilirdi ama maçtan sonra bu oyunla 3 puanı kaçırdığımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“KOLAY BİR MAÇ OLMAYACAK”

Adanaspor maçının zor geçeceğini ifade eden Sait Karafırtınalar, sözlerini şöyle tamamladı:

“Adana bizden sonra yeni bir yapılanmaya girdi. Geçen sene oynayanlardan sadece 3 tane 11’de oynayan var. Kolay bir maç olmayacak. Onlar da dinamik bir takım. Kolay kazanamıyorlar ama kolay da kaybetmiyorlar. 2 maç kaybetmiş ve çok beraberlik almış bir takım. Son maçını da kazanmış moralli bir Adana’yla oynayacağız. İçeride biz her zamanki oyunumuzu oynayıp, alan baskılarıyla onları rahatsız ederek 3 puanı almak isteyeceğiz. İnşallah da başarılı oluruz.”

EROĞLU: “FORMADA YAZAN FUTBOLCUNUN İSMİ, SAMSUNSPOR ARMASINDAN BÜYÜK DEĞİLDİR”

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Burada asıl olan Samsunspor’dur ve önündeki armadır, arkada yazan futbolcu ismi hiçbir zaman armadan büyük değildir” dedi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, hafta sonu oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile sürdürdü. Eroğlu, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başarılı teknik adam, “Geçen hafta yenmemiz gereken maçta puan kaybettik. Bu hafta Pendikspor ile oynayacağız. Her maça kazanmak için gidiyoruz. Hazırlıklar devam ediyor. Sakatların sayısının fazla olması can sıkıyor. Douglas Tanque’nin cezasının indirilmesi ile ilgili başvurunun cevabı bugün belli olacak” diye konuştu.

“Formada yazan futbolcunun ismi Samsunspor armasından büyük değildir”

Yakın zamanda kadro dışı kalan Fernando Boldrin ve Aryvdas Novikovas’un durumu ve süreç hakkında ise Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Kadro dışı kalanlarla ilgili raporu yönetime verdik. Böyle bir karar birlikte alındı. 2 oyuncu kadro dışı bırakıldı. Fernando Boldrin, Boluspor maçında yardımcı antrenör yanına gelip oyuna gireceğini söylediğinde başının ağrıdığını söyledi. Biz de değişiklik yapmadık. Bizim verdiğimiz rapor, Aryvdas Novikovas ve Fernando Boldrin için de hem performans hem de enerji anlamında daha iyi olmaları yönünde beklendi vardı. Burada asıl olan Samsunspor’dur ve öndeki armadır. Arkada yazılan futbolcu ismi hiçbir zaman armadan büyük değildir. Biz de Samsunspor için yönetim kurulu ile birlikte böyle bir karar aldık. Bunu da uyguladık. Boldrin’de kendi yaptığı açıklamada ısınmada beklediğini söyledi. Evet, ısınmadı, bekledi. Sonuçta bizim için her oyuncu çok önemli. Oyuncuların 5 dakika, 2 dakika ya da saniye katkı vermesi bile çok önemli. Biz bir takımsak kime ne görev veriyorsak yapmak zorundalar. Bu bir etkendir ama genel anlamda baktığınızda oyuncuların hepsi performans vermek zorunda” şeklinde konuştu.

“HERKES BAŞARI İÇİN ÇALIŞMAK ZORUNDA”

Süper Lig hedefi için herkesin elinden gelenden daha fazlasını sahaya vermesi gerektiğinin altını çizen Hüseyin Eroğlu, “Hedefimiz Süper Lig’e çıkmaksa sahada çok daha fazla mücadele edip, çok daha fazla savaşmamız gerekiyor. Oyuncularımdan çok memnunun. Son dakikada gol yemesek belki de çok farklı şeyler konuşuyorduk. Bir sistemsel geçişe döndük. Çabuk oynayıp, ön alan baskısı yapmaya çalışıyoruz. Samsunspor, hedefe gitmek istiyorsa böyle oynamak zorunda. Planlarımız bu yönde. Yapamayan, sistem dışında kalan oyuncular zaten bizimle olamayacaktır. Önümüzdeki süreçte bu, tüm oyuncular için geçerlidir. Biz başarıya odaklandıysak, herkes bu başarı için odaklanmak ve çok çalışmak zorunda” ifadelerini kullandı.

“ÇOK SAYIDA SAKAT VE SAKATLIKTAN YENİ ÇIKMIŞ OYUNCUMUZ VAR”

Sakat oyuncu sayısının fazlalığının can sıktığına da vurgu yapan Eroğlu, “6-7 sakat oyuncumuz var. Hamle yapmak istediğimde Yusuf Aptioğlu, Cihan Kahraman, Mücahit Albayrak, Ali Kaan Gültekin, Moryke Fofana gibi oyuncuların sakatlıkları var. Douglas Tanque'nin kırmızı kart cezalısı. Bu oyuncular bizim için önemli oyuncular. Çünkü maçlara 11 kişi başlıyorsun, sonradan oyuna aldığını oyuncularla maçın seyrini değiştirebiliyorsun. Biz bu oyuncularımızın da sistem içerisinde sakatlıkları geçtiği zaman çok güçlü bir takım olacağız. Çok yeterli bir kadroya sahibiz, sadece sakatlıkların fazla olması ve sakatlıktan yeni dönen oyuncu sayısının fazla olmasından dolayı biraz etkileniyoruz. Osman Çelik sakatlıktan yeni çıktı. Kadeem Harris ve Ahmet Sağat’ın da sakatlıkları var. Bu durum bizi biraz etkiliyor” dedi.

ENRİKO PAPA: "HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK AMA ŞAMPİYONLUK HEDEFİNE MAÇ MAÇ ULAŞIRSINIZ"

Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Enriko Papa, "Hedefimiz şampiyonluk ama şampiyonluk hedefine maç maç ulaşırsınız, biz her maça ayrı bakacağız. Her maçta ayrı bir hedefimiz olacak" dedi.

Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig'in 11. haftasında karşılaşacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan başarılı futbolcu Enriko Papa, "Ben buraya gelirken hocayla bir görüşmem oldu. Buraya şampiyon olmaya geldiğimi söyledim. Onlar da zaten şampiyonluğa oynayacaklarını söylediler. Bu amaçla buraya geldim. Takımımız şu ana kadar biraz inişli çıkışlı bir performans sergiliyor ne yazık ki. Ama yeni kurulmuş bir takım. Genç oyuncularımız var. Bu genç oyuncularımızın ve bizim bir alışma devremiz oluyor. Onu şu ana kadar atlatabildiğimi düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte daha istikrarlı sonuçlar alabileceğimizi de düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"HER MAÇTA AYRI BİR HEDEFİMİZ OLACAK"

Şampiyonluk hedefine ulaşmak için her maça ayrı bakacaklarını ifade eden Papa, "Zor bir maç bizi bekliyor. Benim şu ana kadar gözlemlediğim bir şey var. Bütün takımların güçleri neredeyse birbirleriyle aynı. İnanılmaz bir fiziksel mücadele var bu ligde. Hiçbir zaman boş alan bulamıyorsunuz. Çok uğraşmanız ve didinmeniz lazım. Bence şampiyonluk hedefi koyan veya koymayan takımlar fark etmiyor. O hafta kim daha çok mücadele ederse, koşarsa o galip geliyor. Bu maç da öyle olacak. Elimizden geleni yapacağız. Üç arkadaşımızın olmaması bizim için önemli değil. Çünkü biz bir takımız. Kim olursa olsun herkes birbirinin yerini doldurabilir. Biz de o arkadaşlarımızın hissettirmeyecek şekilde mücadele vermek istiyoruz. Umarım kazanırız. Hedefimiz şampiyonluk ama şampiyonluk hedefine maç maç ulaşırsınız, biz her maça ayrı bakacağız. Her maçta ayrı bir hedefimiz olacak. Hep kazanmayı isteyeceğiz. Eğer bu maçları kazanırsak zaten sonuçta istediğimiz hedefe ulaşırız" şeklinde konuştu.

 
KUDAKA Yönetim Kurulu Erzurum’da toplandı
 
Bizans dönemine ait 140 sikke ele geçirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ziraat Türkiye Kupasında takvim açıklandı
Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu müsabaka programı belli oldu. Karşılaşmalar ...
Kasapoğlu Türkiye spor vizyonunu paylaştı
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir spor ülkesi ...
Erzurumspor – Eyüp maçını Bilgiç yönetecek
Erzurumspor’un evinde oynayacağı Eyüpspor karşılaşmasını Kutluhan Bilgiç yönetecek.
 
Vali Memiş, Off-Road yaptı
Erzurum’da düzenlenen 3’ncü geleneksel Off-Road yarışlarında Erzurum Valisi ...
Cirit 1. Ligde heyecan devam ediyor
Hafta sonları düzenlenen müsabakalarda 16 takım 1. Lig'de yarışıyor. 16 ...
Altay, Erzurumspor maçına odaklandı
Altay, Spor Toto 1. Lig’de cumartesi günü konuk edeceği Erzurumspor’u ...
 
Dal ZTK eşleşmelerini değerlendirdi
BB Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, Esenler Erokspor ile Türkiye Kupası’nda ...
Erzurumspor Esenler Erokspor ile eşleşti
Ziraat Türkiye Kupası elemelerine 4. Turdan başlayan Erzurumspor Esenler Erokspor ile eşleşti.
PFDK’dan Erzurumspor’a para cezası
PFDK, Erzurumspor FK-Bodrumspor Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva