Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Hacı adayları dikkat
Hacı adayları dikkat
Bakan Tekin: 'Taviz yok'
Bakan Tekin: 'Taviz yok'
Oltu MEM'de 95 öğrenci Avrupa’da staj imkanı buldu
Oltu MEM'de 95 öğrenci Avrupa’da staj imkanı buldu
Erzurum kooperatifçiliğinde bir ilk
Erzurum kooperatifçiliğinde bir ilk
ESKİ’den Tekman mesaisi
ESKİ’den Tekman mesaisi
HABERLER>EKONOMÄ°
28 Ocak 2019 Pazartesi - 11:33

Sekmen'in projesine Cumhurbaşkanından onay

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Erzurum Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada emekliler için verdiği 5 bin konut müjdesi emeklileri sevince boğdu.

Sekmen in projesine Cumhurbaşkanından onay

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Erzurum Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada emekliler için verdiği 5 bin konut müjdesi emeklileri sevince boğdu.

Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen'in girişimleri sonucu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, konut yapımı için şehrin muhtelif yerlerinde arsa tahsisinde bulunmuştu. Gerekli yazışmaların yapılmasının ardından gözler Toplu Konut idaresine çevrilmişti. 31 Mart yerel seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK parti genel Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan, aday tanıtım toplantısı için geldiği Erzurum'da emeklilere büyük bir müjde verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilere konut için özel bir proje kapsamında 5 bin konut yapılacağı açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklaması emeklileri sevince boğdu. Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, "Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile bir yıla yakın bir zamandır emeklilerimize konut yapımı için uğraş veriyorduk. Sayın Sekmen, şehrin muhtelif yerlerinde konutların yapılması için bize arsa tahsisinde bulunmuştu. Bizlerde Yönetim olarak resmi yazışmaları Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile yaparak beklemeye başladık. Sayın Cumhurbaşkanımızın Erzurum'a gelmesi ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'de bizleri Cumhurbaşkanımız ile görüşme imkanı sağlattı. Sayın Cumhurbaşkanımıza hazırladığımız dosyayı ilettik. Aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanımız yaptığı konuşmasında emeklilerimiz için Erzurum'da 5 bin konut yapılacağının müjdesini açıkladı. Bu çalışmada özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmenin çabalarını asla unutamayız. Bizlere çok yardımcı oldu. Gönüllü bir üyemiz gibi emeklilerimizin ev sahibi olması için yoğun uğraşlar veriyor. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizler verdiğimiz sözleri yaptığımız çalışmalar ile yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 bin konut sözü sonrası emeklilerimiz uygun ödeme koşulları ile sıcak bir yuvaya kavuşacak. ilk baharın gelmesi ile birlikte Toplu Konut idaresi, konutların yapımı için startı verecek. Emeklilerimize her zaman söyledik. biraz sabırlı olsunlar. Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı olarak emeklilerimiz adına Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Milletvekillerimize ve bizim her daim yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen beye sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

 
Milletvekili Aydemir: ‘Hayırlı olsun’
 
CHP 6 ilçe başkan adayını açıkladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Albayrak Türkiye Ekonomisini değerlendirdi
İsviçre’de gerçekleşen Davos Zirvesin’e katılan Hazine ve Maliye Bakanı ...
KUDAKA’da Öncelik: Yerli Üretim
KUDAKA’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Mali destek programları kapsamında ...
DAP İdaresinden 4 bin 798 çiftçiye eğitim desteği
Merkezi Erzurum’da bulunan DAP İdaresi’nin Doğu Anadolu Bölgesi’nde yapımını ...
 
Erzurum'da ilk iki sırada eğitim ve sağlık var
Mahmut AKDAĞ / DADAŞ Gazetesi
ESOB’ta Halk Bankası gündemi
Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ...
Erzurum sermaye verileri açıklandı
Mahmut AKDAĞ / DADAŞ Gazetesi
 
Erzurum'da son 9 yılda bakın kaç şirket kuruldu
Mahmut AKDAĞ / DADAŞ Gazetesi
Erzurum 2018’i ‘dengeli’ kapattı
Mahmut AKDAĞ / DADAŞ Gazetesi
2. OSB projelerine 13 milyonluk CMDP desteği
Erzurum'da iki önemli projeye toplam 13 milyon lira tutarında destek...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva