Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Türkiye’nin dünya ihracatındaki payı artıyor
Türkiye’nin dünya ihracatındaki payı artıyor
Yüksel: ‘Yeni deliller sunduk’
Yüksel: ‘Yeni deliller sunduk’
Çevre ve sağlıkta yeni dönem
Çevre ve sağlıkta yeni dönem
Türkiye Koruyucu Aile hizmetiyle gündemde
Türkiye Koruyucu Aile hizmetiyle gündemde
Asil Türk Milletine Şampiyonluk Yakışır
Asil Türk Milletine Şampiyonluk Yakışır
HABERLER>GUNDEM
30 Mart 2016 Çarşamba - 16:08

SMMMO’da seçim süreci

Erzurum Oda Başkanı Orhan Akgüloğlu, seçimlerin demokrasinin temel unsurları olduğunu, seçim sonucunda kazananın meslek ve meslektaş olması gerektiğinin altını çizdi.

SMMMO’da seçim süreci

Türkiye Meslekte Birlik Derneği, 81 ilde yapılacak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odaları ve TÜRMOB seçimi için başkan adaylarını ve mevcut başkanları Ankara’da bir araya getirdi.

Mayıs ayında Türkiye’nin 81 ilinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odaları ile Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği'nin (TÜRMOB) seçimleri yapılacak. Türkiye’nin her siyasi görüşten temsilcisini bünyesinde barındıran Türkiye Meslekte Birlik Derneği de seçimlere yönelik çalışmalarına hız verdi. Türkiye Meslekte Birlik Derneği, 81 ildeki Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odaları ve TÜRMOB başkan adaylarını ve mevcut başkanları Ankara’da bir araya getirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan Türkiye Meslekte Birlik Derneği Başkanı Abdulaziz Ural, her siyasi görüşü bünyesinde barındıran bir dernek olarak yapılacak seçimlerde büyük başarı beklediklerini söyledi. Hassas bir dönemden geçildiğini kaydeden Ural, dernek yöneticilerinden ve adaylardan yapıcı bir üslup ile seçim kampanyası yürütmelerini istedi.

Dernek Başkan Vekili ve Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Sekreteri Nevzat Akkaya da, Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğinin altını çizerek şunları söyledi:

“Ülke olarak bir yandan terör saldırıları, bir yandan gelen şehit haberleri ile zor bir süreçten geçiyoruz. Başta tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Yaklaşık 100 bin üyesi bulunan bir meslek camiası olarak Mayıs-Haziran dönemi seçimlerimizin yapılacağı bir dönem. Ben TÜRMOB yönetim kurulu adayıyım. Oda sekreterliği görevimde çok önemsediğimiz projelere imza attık. İnşallah seçilirsem TÜRMOB’da da önemli işlere hep birlikte imza atacağız. Seçimlere sayılı zaman dilimi kaldı. Bu süreci hep birlikte mesleğimize ve demokrasimize yakışır şekilde atlatmalıyız. Mesleğimizin üzerinde çok ciddi sorunlar var. Bu sorunların üstesinden görüş, inanç, siyasi düşünce ayırt etmeksizin ortak bir paydada buluşarak çözebiliriz. 27 yıldır üzerimizdeki angaryalar artarak üst üste yığıldı. Her düşünce ve görüşe saygı duyarak mesleğimiz ve geleceğimize sahip çıkmak zorundayız. Türkiye’nin dört bir yanından meslek ve meslektaşın geleceği için bu toplantımıza katılan dernek yöneticilerimize, oda başkanlarımıza ve aday meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Ankara Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Okkalı ise, yaklaşık 3 yıldır görevde olduklarını belirterek, ‘Meslektaşlarımızın odada yetki verdikleri günden itibaren meslektaş odaklı bir yönetim sergilemenin gayreti içerisinde olduk. Meslektaşlarımızla sürekli istişareler içerisinde sorunları çözmek, mesleğimize katkı sunmak için projeler geliştirdik. Yapılacak seçimlerde kimseyi kırmadan, küstürmeden meslek camiamıza, odamıza yakışan bir seçim kampanyası yürütüyoruz. Derneğimizin bu toplantısıyla ülke genelindeki aday arkadaşlarımla bir araya gelme, ortak akılla projeler geliştirme imkanı bulduk. Tüm aday arkadaşlarımıza başarı diliyorum, mesleğimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadesini kullandı.

Erzurum Oda Başkanı Orhan Akgüloğlu, seçimlerin demokrasinin temel unsurları olduğunu, seçim sonucunda kazananın meslek ve meslektaş olması gerektiğinin altını çizdi.

Toplantıya katılan adaylar, seçilmeleri halinde yapmayı planladıkları projeler ile seçim kampanyaları hakkında bilgiler verdiler.

 
Erzurum Milletvekillerine dış görev
 
Erzurum Gösteri Sanatları Merkezi’ne kavuştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Erzurum tarım hasılası 3 milyara ulaştı’
Vali Altıparmak, ‘Erzurum tarım hasılası 3 milyar liraya ulaştı. Bunu ...
Üç Aylar iklimine giriyoruz
İslam Alemi 8 Nisan’da Üç Aylar İklimine girecek. 7 Nisan Perşembe günü ...
PERDER Genel Kurul’a gitti
Doğu Anadolu Perakendeciler Derneği’nin (PERDER) Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.
 
Kalın gündemi ele aldı
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: “Öncelikle bu DEAŞ belasından bütün dünyanın kurtulması gerekiyor. "
‘Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık’
215’i asker, 133’ü polis, 7’si korucu olmak üzere 355 şehit verildiğini ...
‘Erzurum Doğu Anadolu’nun merkezi’
Vali Altıparmak, ‘Bilmeyenler için söyleyeyim Erzurum çok önemli bir Şehir. ...
 
Şehid Türkoğlu tekbir ve dualarla uğurlandı
Diyarbakır’daki saldırıda şehit olan Bayburtlu Astsubay Üst Çavuş Halil ...
İşte Eli Öpülesi Mehmetçik
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik devam eden ...
Sekmen: ‘Yaşlılara saygı, inancımızın gereğidir’
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva