Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Aydemir: 'Başbağlar katliamını unutmayacağız'
Aydemir: 'Başbağlar katliamını unutmayacağız'
Tanfer, güven tazeledi
Tanfer, güven tazeledi
Erdoğan küresel gündemi değerlendirdi
Erdoğan küresel gündemi değerlendirdi
Ulaştırma alanında AK vizyon
Ulaştırma alanında AK vizyon
Vali Çiftçi Hal esnafıyla istişare etti
Vali Çiftçi Hal esnafıyla istişare etti
HABERLER>SÄ°YASET
3 Mart 2014 Pazartesi - 17:28

Pasinler'de AK rüzgar

Sağlık eski Bakanı Ak Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ ve AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen Pasinler’de coşkuyla karşılandı.

Pasinler de AK rüzgar

Erzurum Milletvekili ve Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen Mahalli İdareler seçim çalışmalarını Erzurum’un Pasinler İlçesinde sürdürdüler. Yoğun bir kalabalık ordusuyla karşılanan Recep Akdağ, kendisini karşılamaya gelen vatandaşlara teşekkür etti.

Miting alanında ilk konuşmayı yapan Pasinler Belediye Başkan Adayı Ünsal Sertoğlu oldu. Sertoğlu konuşmasında, “Bugün burada coşkulu bir kalabalık ve dün akşam haber almamıza rağmen bu coşkulu kalabalıktan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Kendilerinin asıl programlarının Cuma günü olduğunu belirtti. Bakan Bey’in ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mehmet Sekmen’in programları olduğu için bugün buradalar onlarında bizlerin başının üzerinde yerleri var. Hasankale’ye ne kadar hizmet gelmişse altında Bakan Bey’in imzası vardır. Kendisine ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.

SEKMEN; “KÖYLERİMİZE KÜLTÜR MERKEZİ YAPACAĞIZ”

AK Parti Erzurum Büyükşehir Adayı Mehmet Sekmen ise, “Bu seçimde muhtarımızdan belediye encümenimizden belediye başkanına kadar seçim yapacağız. Şimdiden hayırlı olsun diyorum. Bu millet iki asırdır hizmetsizlikten sonra Ak Parti iktidarıyla hizmete kavuştu. Bu millet 12 yıldır yapılan bütün olumsuzluklara, iftiralara rağmen Milli İradeyi ortaya koyarak her zaman gösterdi. Hatırlayın dün bizim iktidarımız öncesinde memurlara nasıl maaş dağıtacağız endişesini yaşatanlar bugün istikrara oyunlar oynamaya çalışıyorlar. Mevcut Belediye Başkanınız sizlere 5 yıldır hizmet veriyor. Ondan önce MHP’li belediye başkanın hizmetsizliği ortada onlardan sonra Ak Parti iktidarı devraldı ve sizin özlem duyduğunuz hizmeti getirdi. Belediyeye o kadar eleman alınmıştı ki onları da yine Ak Parti iktidarı sayesinde paraları ödendi ve kamu kurum kuruluşlarına gönderildiler. Bizler size daha iyi hizmet etmek için aday olduk. Hayvancılarınıza, tarımınıza, köydeki suyunuza ve alt yapınıza hizmet edeceğiz. Köylerimiz artık şehir gibi olacak. İlçenizde olan hayvan pazarını daha da büyüteceğiz. Köylerimize kültür merkezi yapacağız. Erzurum’daki otobüslerimiz artık buralara da çalışacak ve böylece sizlerin ulaşım sıkıntısı olmayacak. 65 yaş ve üzerini bedava, öğrenciler indirimli taşınacak” diye konutu.

PROF. DR. AKDAĞ: “BU MEMLEKETİ ÇAPULCULARA BIRAKMAYACAĞIZ”

Pasinler’de toplanan kalabalığa seslenen Akdağ da konuşmasında şunları kaydetti; “Bugün karşınıza şuanda da belediye başkanınız olan ve bir dönem daha bizlerin belediye başkan adayı olan Ünsal Bey ve Mehmet Sekmen ile buraya geldik. Hasankale buradan şunu gösterdi ki bu memleketi çapulculara bırakmayacağız. Artık Pasinler İlçemizde büyükşehir belediyesi sınırlarına geçti. Bundan sonra Pasinler için hizmetler katlanarak gelecek. Pasinler’e getirdiğimiz hastaneyle, yollarıyla, yer altı çalışmaları daha hızlı bir şekilde yapılacak. MHP’den aday olan kardeşlerimiz sizlere gelip oy isteyecekler. Siz onlara hizmetsizliğin bedelini sormayacak mısınız. Ak Parti iktidarı gelmeden önce Pasinler’de MHP iktidarı döneminde kümes kadar bir hastaneyle hizmet verdiriyorlardı sizler bunun hesabını sormayacak mısınız? Elbette benim Hasankalelim sandıkta bunun hesabını soracaktır.”

Akdağ, daha sonra şunları söyledi; “Türkiye’nin üzerinde yeni bir oyun oynayamaya başladılar. Hatırlayın Mayıs ayında gezi diye bir oyunla üzerimize geldiler. Çapulcular orada neler ettiler. Ama biz Hasankale’yi çapulculara yedirmeyeceğiz. Biraz önce söyledim Türkiye’nin başına yeni oyun oynuyorlar diye. Uydurulmuş kasetlerle, uydurulmuş haberlerle memleketteki istikrarı bozsunlar. Koalisyon hükümeti kurdursunlar, dertleri istedikleri bu. Pasinler, Erzurum ve Türkiye buna izin verecek mi? Vermeyeceğiz tabi ve bunlarla birlikte kim hareket ediyorsa, onlara elbette ki siz CHP’lilerle bu memleketi bölmek isteyenler hareket ediyorsunuz diyip oy vermeyeceksiniz” şeklinde konuştu.

 
SP adaylarına görkemli tanıtım
 
Palandöken'de son meclis, tarihi karar
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ali yüce 4 Mart 2014 Salı 10:36

ak partiyi övüyorsunuz erzurum sürekli sermaye ve nüfus kaybediyor bunu niye yazmıyorsunuz saygılar

Yorumu oyla      1      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SP adaylarına görkemli tanıtım
Yerel seçimler öncesinde çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Saadet Partisi ...
Beni ve Hükümeti Tehdit Ettiler!
Bir televizyon programında soruları yanıtlayan Arınç, "Derhaneler üzerinden ...
Erzurum’da 482 bin 761 seçmen oy verecek
Yüksek Seçim Kurulu iller seçmen ve sandık sayılarını paylaştı. Erzurum’da ...
 
İl Genel Meclisi son kez toplanacak
Erzurum İl Genel Meclisi Mart ayında son kez toplanacak.
‘Milletle gelen milletle gider’
Başbakan Erdoğan, “Kasetle gelenler, kasetle giderler. Milletle gelenler, ...
SP'li Tongüç Erzurum'da eleştirdi
Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, ”Hiç bir zümre ...
 
Tortum ve Uzundere’de SP rüzgarı
Yerel seçimler öncesi ilçeleri tek tek ziyaret eden Büyükşehir Belediye ...
Sekmen projelerini sıraladı
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, bir tv ...
DSP'li Özavcı Başbakan'a destek turunda Erzurum'da
2010 yılında DSP’nin genel başkanlığına aday olan Erol Özavcı, Başbakan ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva