Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
‘Oyunları birer birer bozduk’
‘Oyunları birer birer bozduk’
HABERLER>SPOR
19 Ocak 2021 Salı - 10:35

Palandöken’de kayak tatili molası

Doğu’nun en iddialı kayak merkezi olan Erzurum Palandöken; uzun süren kış mevsimi, kar kalitesi ve yüksek irtifasıyla dikkat çekiyor. Dünyanın olimpik pistleri arasında da yer alan Palandöken; acemi, orta düzey ve profesyonel kayakçıları ağırlayacak potansiyeli barındırıyor.

Palandöken’de kayak tatili molası

Bu sene 1 hafta daha uzatılarak 3 haftaya çıkan süresiyle yarıyıl (sömestr) tatili 22 Ocak’ta başlıyor. Kar özlemi çekenler ve kayakseverler için otobüs ve uçak bileti satış platformu obilet.com alternatif adresleri sıraladı.
Sömestr tatili için hala daha karar veremeyenler adına obilet.com tarafından hazırlanan liste şu şekilde verildi;
ULUDAĞ’DA EĞLENCE BOL
Kış tatili denince ilk akla gelen adres Bursa’daki Uludağ Kayak Merkezi, bugüne kadar sayısız tatilseveri ağırladı. Alp ve Kuzey disiplini kayak stillerine uygun bir coğrafyaya sahip olan Uludağ, konforlu otelleriyle de dikkat çekiyor. Snowboard, buz pateni ve kar motorsikleti gibi aktivitelerin de rahatlıkla yapıldığı Uludağ, kolay ulaşımıyla gözde kış tatili mekanları arasında başı çekiyor.
KARTALKAYA’DA EŞSİZ DOĞA KAYAKSEVERLERİ SELAMLIYOR
Bolu’nun Köroğlu Dağ Zirvesi’nde yer alan Kartalkaya Kayak Merkezi doğasıyla gelenleri etkiliyor. Sis manzarasının arasında yer alan çam ağaçları, yöresel lezzetleri ve tertemiz havasıyla gelenlere keyifli bir deneyim sunuyor. Farklı zorluk seviyelerinde 20’nin üzerinde kayak pisti bulunan Kartalkaya, gece kayak tutkunları için de özel ekipmanların sunulduğu eğlenceli adreslerden biri.
ERCİYES, SON DÖNEMLERİN YILDIZI
Kış turizminin son yıllarda parlayan yıldızı Kayseri Erciyes Kayak Merkezi, ulaşım kolaylığı, Kapadokya Bölgesi’ne yakınlığı, uygun fiyat politikasıyla özellikle ailelerin ilgi odağı haline geldi. Bol oksijenli Erciyes Kayak Merkezi, modern liftleri ve son teknolojiye sahip teleferikleriyle kayakseverlerin beğenisini topluyor. Çocuklar için yeniden tasarlanan çocuk pistleri de özellikle kayağa yeni başlayanların tercihi oluyor.
KRİSTAL KARIYLA ÜNLÜ SARIKAMIŞ
Kış sporlarının iddialı adresi Kars Sarıkamış Cıbıltepe; sarıçam ormanları ve muhteşem doğasıyla ziyaretçilerin vazgeçilmez rotalarından. Sarıkamış, Alp ve Kuzey disiplini kayak uygulamalarının yanı sıra snowboard, kayak safari ve kızaklı geziler için de keyifli bir deneyim sunuyor. Kristal kara sahip olan Sarıkamış Kayak Merkezi 9 pistiyle kayakseverleri ağırlıyor. İlçe merkezine 2 km uzaklıkta olan kayak merkezine ulaşım son dönemlerde oldukça kolay hale geldi.
HER SEVİYE KAYAKSEVER İÇİN PALANDÖKEN
Doğu’nun en iddialı kayak merkezi olan Erzurum Palandöken; uzun süren kış mevsimi, kar kalitesi ve yüksek irtifasıyla dikkat çekiyor. Dünyanın olimpik pistleri arasında da yer alan Palandöken; acemi, orta düzey ve profesyonel kayakçıları ağırlayacak potansiyeli barındırıyor. Uçakla kolay ulaşımı ve tesis kalitesi de tatilseverlere cazip geliyor.
GÜNÜBİRLİKÇİLER İÇİN KARTEPE
İzmit Körfezi’ni ve Sapanca Gölü’nü aynı anda görebilen Samanlı Dağları’nın Zirvesi olan Kartepe, doğal güzelliğiyle dikkatleri çekiyor. Yatak kapasitesi bol olan bölge İstanbul’a yakınlığı nedeniyle günübirlik kayak yapmak isteyenlerin uğrak adresi oluyor. Spa merkezlerine yakınlığı olan Kartepe’de kayak yanında kızak, snowboard, outdoor sporlar ve doğa yürüyüşleri de yapılabiliyor.
DAVRAZ’DA GÜVENLİ ROTALAR
Isparta’da yer alan ama Antalya’ya yakınlığıyla ünlenen Davraz Kayak Merkezi, Eğirdir Gölü’nün harika manzarasıyla kayakseverleri kucaklıyor. Doğal dokusu ve mükemmel kar kalitesiyle tehlikesiz rotalar sunan Davraz Kayak Merkezi, Akdeniz Bölgesi’nin turizm potansiyeliyle her geçen gün daha fazla sayıda tatilseverin ilgisini çekiyor. 12 kayak pisti bulunan Davraz uygun bütçeli konaklama seçenekleri de sunuyor.
SESSİZ VE SAKİN KIŞ TATİLİNİN ADRESİ ILGAZ
Kastamonu ve Çankırı arasında yer alan Ilgaz Kayak Merkezi; milli parkı, temiz havası ve yüksek çam ormanlarıyla öne çıkıyor. Ziyaretçiler uzun telesiyejle dağın bir tarafından diğer yanına giderken eşsiz doğa manzarasına da şahit oluyor. Kastamonu Havalimanı yapıldıktan sonra ulaşımı da kolaylaşan Ilgaz Kayak Merkezi, sessiz ve sakin kış tatili geçirmek isteyenler için ideal bir lokasyon.

 
Palandöken yine zirvede
 
Erzurumspor 19’uncu haftaya damga vurdu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Palandöken yine zirvede
Erzurum Palandöken Kış Turizm ve Spor Merkezinde kar kalınlığı 1 metre ...
Gece kayağı ile yarışmalara hazırlanıyorlar
Kayak Merkezinde öğrencilere geleceğin milli takım sporcuları hedefiyle ...
Erzurumspor, Kasımpaşa hazırlıklarını tamamladı
Erzurumspor, Süper Lig'in 19. haftasında yarın deplasmanda karşılaşacağı ...
 
Erzurumspor, Kasımpaşa hazırlıklarına başladı
Erzurumspor, pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı.
Erzurumspor’da tek hedef galibiyet
Pazartesi günü İstanbul deplasmanında Kasımpaşa ile puan mücadelesi verecek ...
Kasımpaşa – Erzurumspor maçını Karaoğlan yönetecek
Türkiye Futbol Federasyonu, 19. hafta hakemlerini açıkladı. Pazartesi ...
 
PFDK'dan Erzurumspor’a 24 bin TL ceza
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Erzurumspor’a 24 bin TL para cezası verdi.
Erzurumspor’dan 5 transfer
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Brahmi Darri, Jakup Szumski, Aatıf Chahechouhe, ...
Alanyaspor’da Erzurumspor mesaisi
Aytemiz Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda BB Erzurumspor'u ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva