Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erzurumspor’da sessiz bekleyiş
Erzurumspor’da sessiz bekleyiş
KUDAKA’dan proje teklif çağrısı
KUDAKA’dan proje teklif çağrısı
Son gün 29 Ağustos
Son gün 29 Ağustos
Şimşek’ten asgari ücret açıklaması
Şimşek’ten asgari ücret açıklaması
Erdoğan Belediye başkanlarına seslendi
Erdoğan Belediye başkanlarına seslendi
HABERLER>SÄ°YASET
9 Ekim 2013 Çarşamba - 14:48

Palandöken Kültür Merkezi'ne kavuşuyor

Palandöken İlçesinin sosyal ve kültürel tesis boşluğuna çözüm getirmesi beklenen Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksinin 16 Ekim’de açılacağı bildirildi.

Palandöken Kültür Merkezi ne kavuşuyor

Palandöken İlçesinin sosyal ve kültürel tesis boşluğuna çözüm getirmesi beklenen Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksinin 16 Ekim’de açılacağı bildirildi.

Dünyanın ve Ülkemizin Kış Sporları ve Kış Turizminin merkezi olan Palandöken İlçesi son yıllarda gösterdiği büyük gelişmeyle yükselen değeri olurken Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, İlçenin artan değerine ve nüfusun ihtiyacını karşılayabilecek birçok sosyal ve kültürel projeye imza attı. Bu kapsamda geçen yıl temeli atılan Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksinin açılışına sayılı günler kaldı.

"DÜNYA LİDERİNİN ADINA YAKIŞIR BİR TESİS OLDU”

Kapılarını Palandökenlilere açmak için gün sayan Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksinde artık son rötuşlar yapılıyor. Merkezin inşa edildiği Yunus Emre Mahallesi'nin sadece Palandökenin değil, aynı zamanda Erzurum’un da çekim alanı olacağını ifade eden Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksinin bölgenin ve Palandökenin gelişmesine büyük katkı sağlayacak. Bir Dünya lideri olan Sayın Başbakanımızın adına yakışır bir sosyal tesisi inşa ettik. Merkezimizin toplam 13 bin metrekare alandan oluşmakta. Alan içerisin de 4 bin metresi kapalı alandan oluşuyor 500 kişilik tam Olimpik Kapalı Spor Salonu. Salonumuzda İdari bölümler, hakem odaları, basın odası, antrenman salonu, masa tenisi salonu, soyunma odaları, duş, tuvaletler, sağlık odası, kafeterya gibi ayrıtlar yer almış durumda. Salonumuz 24 saat güvenlik kameraları ile takibi yapılacak. Yangın tesisatı ve ihbar sistemi ile donatılmıştır. Ses anons sistemleri ile tüm teknik detaylar düşünülerek projelendirilmiştir. Bina cephesi ısı yalıtım giydirme cephe ile modernize edildi. Tesisler de yer alan Kültür Merkezimiz de ise yine çok titiz ve detaylar düşünülerek yapıldı. 12 derslik olan merkezimiz de toplantı salonları, el becerileri ve meslek edindirme solanları, kütüphane, sinema salonu, çocuk kreşi, düğün solanı gibi birçok sosyal ve kültürel aktivitelerin yer alacağı şekil de dizayn edildi. Tesisin 9 bin metrekaresi ise açık alandır. Bu açık alanımızda futbol, basketbol, voleybol sahaları, oyun alanları, dinlenme alanları, kondisyon aletinin bulunduğu açık hava spor bahçesi oluşturarak tam donanımlı bir kompleks oluşturularak dünya liderimiz Sayın Başbakanımızın adına yakışır bir tesisi Erzurum’umuza ve ilçemize kazandırdık. Belediyemiz tarafından yaptırılan Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksinin açılışı Kurban Bayramının ikinci günü olan 16 Ekim Çarşamba günü saat 14:00 da yapılacak tüm halkımız bu güzel tesisin açılışına bekliyorum” diye konuştu.

 
Kredide yüzde 3’lük artış
 
TÜİK’te Gür dönemi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büro Memur-Sen seçime gitti
Büro Memur-Sen Erzurum Şube Başkanlığında yapılan ikinci olağan kongrede ...
Erzurum’dan memnun ayrıldılar
Başkan Karahan 4 gün süren toplantıda ev sahipliğini üstlenen Aziziye ...
Çığlık, PAB Zirvesi'nde
Parlamentolararası Birlik Türk Grubu Başkanı, Erzurum Milletvekili Fazilet ...
 
Başbakan sordu: 'Niye karşı çıkıyorsun?'
Erdoğan, “Niye karşı çıkıyorsun. Benim başörtülü bacılarım kamu dairelerinde ...
Erzurum varken…...
Vali Altıparmak Erzurum varken Türkiye’deki futbol takımlarının başka ...
Erzurum’da jeotermal sinerji
Büyükşehir Belediyesi, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği toplantısına ...
 
Bin 55 projeden 277’si tamamlandı
2013 yılı içinde bin 55 projeden Eylül ayı itibariyle 277'sinin tamamlandığı, ...
Yılmaz’dan Camiler Haftası mesajı
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Camiler ve Din Görevlileri ...
AK Parti'de 6 büyükşehrin adayları kesin gibi
Erzurum'da heyecan dorukta...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva