Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Şimşek: Ülkemizin yatırım çekme potansiyeli yüksek
Şimşek: Ülkemizin yatırım çekme potansiyeli yüksek
'Tam bağımsız Türkiye seferberliğini başlattık'
'Tam bağımsız Türkiye seferberliğini başlattık'
Kacır: 'Ülkemizin tarihinde yeni bir sayfa açtık'
Kacır: 'Ülkemizin tarihinde yeni bir sayfa açtık'
Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı
Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı
Kutlu: ‘Oyuncularımı tebrik ederim’
Kutlu: ‘Oyuncularımı tebrik ederim’
HABERLER>GUNDEM
20 Şubat 2012 Pazartesi - 19:54

Müdür saçmaladı!

Yakutiye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Huzur Toplantısı'na katılan Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Aydın...

Müdür saçmaladı!

Yakutiye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Huzur Toplantısı'na katılan Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Aydın "Emniyette suçluların kanını alıp gen haritası çıkarsınlar. Çocuk doğduktan sonra analizi yapılsın. Vatana, millete, bu ülkeye zararlıysa yürümeden yok edilsin" dedi.

Erzurum Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen huzur toplantısına emniyet şube müdürleri ve amirler, ilköğretim ve orta öğretim okulu müdürleri, muhtarlar ile çok sayıda kişi katıldı. Toplantıda Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Yıldız Akpolat, kavga, anlaşmazlıkların nedenleriyle bunlarla nasıl baş edilebileceğini anlattı. Çocukların şiddete eğimli olmasının aile ve çevreye bağlı olduğunu anımsattı. Akpolat’ın konuşmasının ardından bir konuşma yapan Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Aydın, öğrencilerinin döner bıçağıyla dahi kavga ettiğini söyledi. Okulun bulunduğu Yeğenağa Mahallesinde 500 metrelik mesafede 4 hurdacı bulunduğuna dikkati çeken Aydın, şöyle dedi:  "Çocuklar bir defa genellikle hırsız. Bunun yanında çocuklara devamlı 'Anneniz yoğurt mayalıyor mu' diye sorarım. 'Evet mayalıyor' diyorlar. Bir kere yoğurt bozuksa, mayası bozuktur. Aile ne ise, çocuğu odur. Bulunduğum çevreyi sokak sokak dolaştım. O kadar kullanılmayan ev var ki. Çocuklar köpek bakıyor. Orada soba yakmış oturuyorlar. Yetkililere eski ve boş evlerin yıkılmasını söyledim. Analar ne kadar kültürlü olursa yetişecek nesil o kadar kültürlüdür. İngiltere'de okullarda şiddetin dozunu ayarlamak için bir takım tartışmalar yapılıyor. Arjantin ya da Brezilya'da emniyette, suçlu çocuklara 'Nasıl bir şiddet uygulayalım' diye tartışılıyor. Ben bunu bizzat okudum, kafadan atmıyorum. En önemli tespitim, suça meyilli çocukların yüzde 90'ının ailelerinin geçimi sosyal yardımlaşma vakfı tarafından karşılanıyor. Yıllar önce Brezilya'da sokak çocuklarını yok etmek için bir örgüt kurulmuştu. Kusura bakmayın, belki biraz anormal gelebilir ama ben şunu istiyorum: Tıp bu kadar gelişti yüz nakli yapılıyor. Emniyette suçluların kanını alıp gen haritası çıkarsınlar. Çocuk doğduktan sonra analizi yapılsın. Vatana, millete, bu ülkeye zararlıysa yürümeden yok edilsin."

Aydın'ın bu sözleri salondakilerin tepkisine neden oldu.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

20.02.2012 tarihinde saat 14’de İlimiz Yakutiye İlçesinde, Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğünce Huzur Toplantısı düzenlenmiştir. Bu toplantıya diğer okul müdürleri ile birlikte Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Aydın da iştirak etmiş olup; toplantı sırasında söz alarak yapmış olduğu açıklamalar basına yansımıştır. Söz konusu haberle ilgili bilgi sahibi olunur olunmaz olayla ilgili Müdürlüğümüzce inceleme yapmak üzere Eğitim Denetmeni görevlendirilmiştir.

 
Aslı Nemutlu'ya vefa
 
Erzurum bir ilke damga vurdu
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
11eylul 21 Şubat 2012 Salı 12:08

bekara kadın boşamak kolaydır derler mudur bey biraz kastını aştı yok etmekten bahsederek ama diyer söyledıklerı yalan deildi 3,5 capulcu ailenının çoçukları yüzünden tüm eyıtım zarar göruyor o cocukları bır okula toplayıp rehabilşe etmek lazım demek istedıyı buydu bence katil olan mudur deil sorunlara duyarsız kalan atanmiş idarecilerdır

Yorumu oyla      0      0  
Mehmet 20 Şubat 2012 Pazartesi 23:18

BU müdürün kanınnı incelesinler kesin bozukluk çıkar.topluma yararlı bir fert yetiştireceğine doğduktan sonra öldüren bir insan resmen KATİL dir.bunun o mahelle aralarında boş evlerde yaşayan çocuklardan bbile beter olduğu bu sözleri ile sabitlenmiştir.

Yorumu oyla      0      0  
arif 20 Şubat 2012 Pazartesi 20:06

angutmudur gerimidir.kimdir bu zavallı

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tarım alanları amaç dışı kullanılıyor!
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bölümü Öğretim Üyesi Prof. ...
Ölümlerin nedeni imkansızlıktı!
Hastaya ulaşım kolaylaştı anne ölüm sayısı düştü
Ne kapatması, sayıları çoğaltılmalı!
Erzurum Baro Başkanı Mehmet Güzel, Türkiye’nin gündeminde olan Özel yetkili ...
 
Erzurum Günlerinde festival coşkusu
Başkentliler, tarihi eserlerin minyatürize edildiği Erminiatürk sergisiyle ...
Yolcu Otobüsleri Kafa Kafaya Çarpıştı
21 YARALI
Yiyin için dışarı çıkmayın!
Tipi Erzurum erkezde hayatı durdurdu. Bütün köy yolları ulaşıma kapandı. ...
 
Vakıflara kira tepkisi
Vakıflara ait Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan dükkanlara yapılan kira artışları, ...
2011’i “kara yıl” ilan ettiler
Erzurum Pancar Ekicileri Kooperatifi Müdürü Lokman Aydeğer, “2011 Yılı ...
DOĞALGAZA ZAM YOLDA
Doğalgaz faturaları KABARDIKÇA KABARACAK
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Ateizm Kazanı Kaynıyor, Din Adamları Nerede?''
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva