Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Göktaş: ‘Sorumluluğumuzun bilincindeyiz'
Göktaş: ‘Sorumluluğumuzun bilincindeyiz'
Erdoğan gündeme ilişkin tespitlerini paylaştı
Erdoğan gündeme ilişkin tespitlerini paylaştı
'Gazze'deki barbarlığın sorumluları hesap verecek'
'Gazze'deki barbarlığın sorumluları hesap verecek'
600 milyon TL'lik vurgun: 400 kişi mağdur edildi
600 milyon TL'lik vurgun: 400 kişi mağdur edildi
ETÜ YÜTAM’da tarımsal Ar-Ge gündemi
ETÜ YÜTAM’da tarımsal Ar-Ge gündemi
HABERLER>SPOR
14 Haziran 2023 Çarşamba - 14:43

Maraton kartalları ödüllendirildi

‘Maraton Kartalları’ olarak bilinen DSİ Palandöken Masterlar Koşu Grubu, Azerbaycan’da gönülleri fethederken, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Maraton Kartallarını eşofman takımı ile ödüllendirdi.

Maraton kartalları ödüllendirildi

‘Maraton Kartalları’ olarak bilinen DSİ Palandöken Masterlar Koşu Grubu, Azerbaycan’da gönülleri fethederken, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Maraton Kartallarını eşofman takımı ile ödüllendirdi. Çeşitli meslek gruplarındaki master atletleri bünyesinde barındıran ve 10 yılı aşkın süredir katıldıkları yarı maratonlarda Dadaşların göğsünü kabartan DSİ Palandöken Masterlar Koşu grubu 8 koşucusu ile gittiği Bakü’den madalyalarla döndü. Rüzgarlar şehri olarak ünlenen Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de yapılan ‘Rüzgara Karşı Galip Gel’ Maratonunda Erzurum ekibi gösterdiği başarılı performansla yine alkış toplarken, Dadaşlar Diyarının adını anons ettirme gururu yaşadı.
CELAL ARPACIK 3. OLDU ÖZEL ONUR BELGESİ ALDI
Rüzgara Karşı Galip Gel Maratonunda Erzurum DSİ Palandöken Masterlar Koşu Grubu’nda Muhammed Emin Kocaaliler, Mustafa Kara, Yurdal Topçuoğlu, Hikmet Maraşlı, Melih Leylioğlu, Emrullah Önalan, Emre Hancıgaz ve Aydın Ahmet Demir, 19 bin 725 yarışçının içinde ilk 2000’de yer alarak madalya ve sertifika aldı.70 yaş üzerinde ise DSİ Palandöken Masterler Koşu Grubu, Celal Arpacık ile büyük bir gurur yaşadı. Arpacık 70 yaş üzeri kategoride 3. Olarak Türkiye’ye ve Erzurum’a bronz madalya getirdi. Ayrıca Azerbaycan tarafından Dadaş Master atlete özel onur belgesi verildi.
ERZURUM GSİM’DEN HEDİYE
Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Rüzgara Karşı Galip Gel Koşusu’nda fırtına gibi esen DSİ Masterlar Koşu Grubu takımına Kazım Karabekir Atletizm Pistinde ödül töreni düzenlendi. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Çelebi ile Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Vahit Albayrak, DSİ Palandöken Masterlar Koşu grubuna eşofman takımı hediye etti.
SİZLER GENÇLER İÇİN İYİ BİRER ROL MODELSİNİZ
Yazın sıcakta, kışın ayazda, sabahın ilk ışıklarında, akşam karanlığında, ramazanda iftar öncesi, her ortam ve şartta koşan ve atletizme gönüllü olarak gönül veren DSİ Palandöken Masterlar Koşu Grubu, gittikleri her yarışta takdir toplarken, Erzurum’un gönüllü tanıtıcıları olarak da alkış alıyorlar.
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Çelebi de, master atletlere övgüler yağdırdı. Çelebi, “Sizler çeşitli meslek gruplarında atletizme gönül vermiş insanlarsınız. İlimizin gurur kaynaklarısınız. Spor yapmanın yaşının olmadığını tüm insanlara gösteriyorsunuz. Bu anlamda sizleri tebrik ediyoruz. DSİ Palandöken Masterlar Koşu Grubu bireyleri olarak her biriniz gençlerimiz için iyi birer rol modelsiniz. Yaptığınız iş gerçekten takdire şayan” dedi.
TÜZEMEN TEŞEKKÜR ETTİ
Takım koordinatörlüğünü Hikmet Maraşlı’nın yaptığı DSİ Palandöken Masterlar Grubu üyesi ve TAF Disiplin Kurulu Başkanı Fatih Tüzemen, Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Çelebi’ye jesti için teşekkür etti. Tüzemen, “Arkadaşlarımız Bakü’de gerçekten tarih yazmıştır. Özellikle Celal ağabeyi (Arpacık) 70 artı yaş kategorisinde takdire şayan bir başarıya imza atarak koşu grubumuzun da gurur kaynağı olmuştur. 17 bini aşkın yarışçının içerisinde kendi yaş kategorisinde üçüncü olması büyük bir başarıdır. Aldığı özel onur belgesi için de Celal ağabeyi tebrik ediyoruz” diye konuştu. Bu arada yeni başarılara yelken açmaya hazırlanan DSİ Palandöken Masterlar Koşu Grubu üyeleri, Atletizm Tartan Pistte antrenmanlarına sıkı bir şekilde devam ediyor.

 
Kotanlı beklentilerini paylaştı
 
Türk Jandarma Teşkilatı 184’üncü gurur yılında
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
11 İl Futsalda yarıştı
Okul Sporları Futsal Genç Kızlar ve Erkekler Türkiye Birinciliği müsabakalarında ...
Bakan Bak’tan GSB Spor Okullarına davet
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Eğitim-Öğretim yılının sona ...
Türkiye’nin gururu oldular
Bulgaristan’ın Svilengrad şehrinde 9-11 Haziran 2023 tarihleri arasında ...
 
ANALİG Grup Müsabakaları Ağrı’da yapılacak
2023 Yılı Analig Osman Bayrakdar Sezonu Masa Tenisi Kız-Erkek Grup Birinciliği ...
Buz Pateni Türkiye Şampiyonası tamamlandı
Erzurum’da üç gün boyunca devam eden 2023 ANALİG Osman Bayrakdar Sezonu ...
Erzurum’da atlı cirit heyecanı
Erzurum Cirit Sahası’nda gerçekleşen atlı cirit müsabakaları, yoğun ilgi buldu.
 
Short Track Milli Takım kampı başladı
09-23 Haziran 2023 tarihleri arasında Kocaeli’nde düzenlenecek olan Shot ...
Floor Curling’te şampiyon Erzurum’dan
7 - 10 Haziran 2023 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen Floor Curling Yıldızlar ...
GSB’den Amatör sporculara malzeme desteği
Geçtiğimiz ay 138 amatör spor kulübüne nakdi yardım yapan Gençlik ve Spor ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva