Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SÄ°YASET
27 Aralık 2019 Cuma - 05:23

MHP’den tepki

Büyükataman, “Devlete ve millete ihaneti, PKK’nın bölücü çizgisini ‘farklı düşünce’ olarak gören, gayrimilliliğin 'yılmaz' savunucusu olan ve bir tane muteber tipin yer almadığı, ‘24’ saat kimliğimize kin kusan bir internet sitesinin ‘şuurlu vatan hainleri’ni ciddiye almıyoruz" dedi.

MHP’den tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Devlete ve millete ihaneti, PKK’nın bölücü çizgisini ‘farklı düşünce’ olarak gören, gayrimilliliğin 'yılmaz' savunucusu olan ve bir tane muteber tipin yer almadığı, ‘24’ saat kimliğimize kin kusan bir internet sitesinin ‘şuurlu vatan hainleri’ni ciddiye almıyoruz" dedi.

MHP’li Büyükataman, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yapılan eleştirilere yaptığı yazılı açıklama ile cevap verdi. Büyükataman açıklamasında, “15 Temmuz hain darbe teşebbüsünde kirli emellerini gerçekleştiremeyen çevrelerin yarım kalan işlerini bitirmek için çeşitli kollardan saldırdığı aziz Türkiyemizin bekasını korumak Milliyetçi Hareket Partisi'nin tarihi sorumluluğu ve milli görevidir. Ekonomik kuşatma ile başlayan saldırılar, terör koridoru ve Doğu Akdeniz ile devam etmiştir. Tüm bu saldırılar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin dik duruşu ve iç siyasi hesapların üzerinde millet menfaatlerini önceleyen siyaset anlayışı sayesinde bertaraf edilmiştir. Büyük Türk milleti Sayın Genel Başkanımızın etrafında kenetlenmiş, Sayın Genel Başkanımız da milletimizden aldığı güçle yaptığı doğru hamleler sayesinde Türk devletini parçalamak, Türk milletine diz çöktürmek isteyenlerin rüyalarını kâbusa çevirmiştir. Tüm bunlar yaşanırken dışarıdakilerin içerideki gönüllü, güdümlü, doğrudan ya da dolaylı uzantıları boş durmamaktadır. Bunlar Sayın Genel Başkanımıza ‘15 Temmuz’dan sonra farklı bir siyasi çizgi takip ettiği, daha önce söylediklerini inkar ettiği’ gibi kafa karıştırıcı ve gerçeklerle arasına duvar örmüş ifadelerle saldırmak suretiyle Sayın Genel Başkanımızın itibarını sarsma amacını güden yazılar kaleme almakta, konuşmalar yapmaktadır. Bilmedikleri bir şey var ki Sayın Genel Başkanımızın itibarını ne odacılığını yaptıkları merkezler ne de onların içerideki uzantıları vermiştir” dedi.

Bahçeli’nin itibarının doğrudan doğruya Türk milleti tarafından takdir edildiğini vurgulayan Büyükataman, şunları kaydetti: “Kendisi de milletimizin verdiği ve vereceği kararların arkasında bir dağ gibi durmayı siyasetinin temeline koymuştur. Okuduğunu, dinlediğini anlamaktan aciz güruha inat gücünü milletten alan ve milletin tercihine daima saygı duyan liderimizin dün Kanal İstanbul ile ilgili sözlerini tekrar etmekte fayda mülahaza ediyoruz; 'Sosyal medyada ihanet ve melanet servisi yapan CHP’li, FETÖ’cü, PKK’lı ve İP’çi trollere, siyasi iflas yaşayanlara, mensubiyet buhranına kapılanlara diyeceğim son olarak şudur: Bizim tarafımız Türkiye’dir. Bizim takdirimiz Türk milletinin tercih ve beklentileridir.' MHP'nin ve Genel Başkan Bahçeli'nin siyasi çizgisinde en ufak bir sapma, eğilme, bükülme, yalpalama, yan çizme söz konusu değildir. Çizgimiz, daima milli menfaatler doğrultusundadır. Dün de, bugün de ne milletin faydasına olmayan bir yerde ne bulunduk ne de milletin faydasına olmayan bir eylemin altında imzamız vardır. Milliyetçi Hareket Partisi, 15 Temmuz darbe teşebbüsüyle hortlayan ve biz boğmadan bu teşebbüsünden vazgeçmeyecek olan ‘şark meselesi’ canavarıyla büyük Türk milletinin desteği arkasında olduğu müddetçe tek başına kalsa dahi mücadele edecektir. Bu uğurda gazete süsü verilmiş kâğıt parçalarında, haber sitesi görünümlü fitne yuvalarında yuvalanan ederi 1 dolar olan kalem uşaklarının yazdıkları, çizdikleri ile ilgilenmemekteyiz. Hele sosyal medyayı kara propagandalarının mecrası hâline getiren ve ‘Türkiye gündemi’ni belirlediklerini zanneden ‘trol’ ve ‘troliçe’ler kendileri çalıp kendileri oynamaktadır. 'Ben yoruldum. Ben usandım. Ben sustum' diyen ve açıklamaları çarpıtmak üzerine kurulu gazetecilik anlayışına sahip yabancı ‘ide’lere 'Yorulmazsın, usanmazsın' demiyoruz, ‘Sen utanmazsın, sen arlanmazsın’ diyoruz. Devlete ve millete ihaneti, PKK’nın bölücü çizgisini ‘farklı düşünce’ olarak gören, gayrimillîliğin 'yılmaz' savunucusu olan ve bir tane muteber tipin yer almadığı ‘24’ saat kimliğimize kin kusan bir internet sitesinin ‘şuurlu vatan hainleri’ni ciddiye almıyoruz. Hele paçalarından millîyetsizlik akan, Milliyetçi Hareket’in tabelasındaki mürekkep kadar değeri olmayan yedeklerin siyaset denizinde suyu kımıldatacak kadar dahi çapı bulunmamaktadır. Milliyetçi Hareket’in yolu kurulduğu günden beri bellidir ve aziz Türk milletinden takdir görmektedir. Hareketimizden ve Sayın Genel Başkanımızdan rahatsız olanlar kusura bakmasınlar, güzel ülkemizde kazanacakları bir zafer görülmeyecek, atacakları bir zafer çığlığı duyulmayacaktır.”

 
TÜSEB açıkladı
 
‘Görevini ihmal eden hesabını millete verecektir’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’
Şentop, ‘Devleti korumanın yolu öncelikle milleti korumaktır. ‘İnsanı ...
"CHP’nin içine HDP kaçmıştır"
Aydın, Kanal İstanbul ve Montrö Boğazlar Anlaşmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ...
Bahçeli'den sert tepki
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Kanal İstanbul ...
 
CHP Oltu İlçe Başkanlığı kongresi yapıldı
Oltu Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı olağan kongresi parti binasında ...
Soylu: "Terörün bitmesine en yakın noktadayız"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kıran-11 Operasyonunu da başlatıyoruz. ...
Arvas, DAP vizyonunu paylaştı
Arvas; AK Parti döneminde kurulan DAP İdaresinin temel amacının, kalkınma ...
 
Bahçeli gündemi değerlendirdi
Bahçeli, “İhtiyaç hasıl olursa Libya’ya asker göndermek aynı zamanda bir ...
İYİ Parti’de başkandan milletvekiline ağır suçlama
İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı görevinden alınan Av. Ahmet Haluk Terzioğlu, ...
Bahçeli’ye vefa
Akademisyen kardeşler Prof. Dr. Bilgehan Gültekin ve Doç. Dr. Tuba Gültekin, ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva