Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
KOM’dan sahte içki operasyonu
KOM’dan sahte içki operasyonu
Jandarma’dan duygu yüklü 'Anneler Günü' klibi
Jandarma’dan duygu yüklü 'Anneler Günü' klibi
Anneler gününde evlat yolu gözlediler
Anneler gününde evlat yolu gözlediler
Meteoroloji kuvvetli yağış uyarısı yaptı
Meteoroloji kuvvetli yağış uyarısı yaptı
Tanfer’den toplumsal duyarlılık mesajı
Tanfer’den toplumsal duyarlılık mesajı
HABERLER>SPOR
5 Aralık 2023 Salı - 01:46

Kutlu: ‘Şikayetle cesaret bir arada olmaz’

Teknik Direktör Kutlu, ‘ Şikayetle cesaret bir arada olmaz. Göreve geldiğimiz günden bu yana hiçbir şeyden şikayet etmedik, etmeyiz’ açıklamasında bulundu.

Kutlu: ‘Şikayetle cesaret bir arada olmaz’

Gençlerbirliği maçında galip götürdüğü maçı beraberlikle tamamlayan Erzurumspor kayıpların telafisi için yoğun çalışma temposunu sürdürüyor. 15. Haftada Çorum deplasmanına gidecek olan Mavi Beyazlı ekipte en önemli sorun Eren Tozlu’nun yokluğu olacak. Kart cezalısı durumuna düşen Eren Tozlu’nun yokluğunda forvet için alternatifleri deneyecek olan Teknik Direktör Kutlu, ‘ Şikayetle cesaret bir arada olmaz. Göreve geldiğimiz günden bu yana hiçbir şeyden şikayet etmedik, etmeyiz’ açıklamasında bulundu.

ALTAY'IN KÖTÜ GİDİŞATI SÜRÜYOR

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay, bu sezon 3 farklı teknik adamla çalışmasına rağmen istediği sonuçları alamadı. Siyah-beyazlıların yeni teknik direktörü Serkan Afacan da ilk iki maçında puanla tanışamadı.

Trendyol 1. Lig’in 14. haftasında Manisa FK ile karşı karıya gelen Altay, rakibine 3-0 kaybederek üst üste 7. mağlubiyetini elde etti. Altay’ın galibiyet hasreti 12 haftaya yükselirken 5 puanla ligin dibine adeta demir attı. Maddi açıdan da zor durumda olan siyah-beyazlılar, mali kriterleri yerine getirememesi nedeniyle kulüp lisansı almadı ve geçtiğimiz günlerde 3 puan silme cezası aldı.

Afacan 2’de 0 yaptı

Takımın başına kurtarıcı olarak getirilen teknik direktör Serkan Afacan, siyah-beyazlıların başında çıktığı ilk iki maçında Çorum FK ve Manisa FK’ya 3-0'lık skorlarla mağlup olarak puanla tanışamadı. Afacan yönetimindeki Altay, henüz rakip fileleri havalandırmayı başaramazken kalesinde 6 gol gördü. Altay, transfer yasağı nedeniyle takviye yapamadan ligdeki ikinci sezonunu geçiriyor.

STANİMİR STOİLOV’DAN KUSURSUZ BAŞLANGIÇ

Göztepe’nin yeni teknik direktörü Stanimir Stoilov, sarı-kırmızılıların başında çıktığı ilk 2 maçında 2 galibiyet alarak yenilgi yüzü görmedi. İzmir ekibi bu süreçte rakip filelere 5 gol atarken kalesini ise gole kapatmayı başardı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe’de teknik direktör Radomir Kokovic ile yolların ayrılmasından sonra takımın başına geçen Stanimir Stoilov, sarı-kırmızılı takımın başında çıktığı ilk 2 maçında kusursuz bir performans sergiledi. Bulgar teknik adam Göztepe’nin başında çıktığı ilk maçında Tuzlaspor’u 2-0 yenerken, ikinci maçında ise Giresunspor’u 3-0’lık skorla geçmeyi başardı. Bu süreçte rakip filelere 5 gol atan Göztepe, kalesini ise gole kapatmayı başardı. 56 yaşındaki teknik adam iki maçlık bu performansı gelecek hafta oynanacak Gençlerbirliği maçını da yansıtıp 3’te 3 yapmayı hedeflediği öğrenildi.

Göz-Göz zirveye doğru

Trendyol 1. Lig’in 14. haftasında Giresunspor’u 3-0’lık net bir skorla geçen Göztepe, üst sıralar için mücadele verdiği rakiplerinin puan kaybetmesiyle altın değerinde bir 3 puan almış oldu. Sarı-kırmızılıların birebir rakiplerinden Kocaelispor, Ümraniyespor’a mağlup olurken; Bandırmaspor ise Tuzlaspor ile berabere kaldı. Durum böyle olunca 4. sıradaki 26 puanlı Göztepe, 3. sıradaki Bandırmaspor’la puanını eşitlerken, ikinci sıradaki Kocaelispor’la arasındaki puan farkını ise 3’e indirdi.

STOİLOV: “OYUN FELSEFEMİZİ OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Giresunspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Çok sıkı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Ne oyuncularım ne de hocalar olarak her şey iyi gibi bir düşünceye kapılmayacağız. Çünkü biz şu anda kendi dominant oyun felsefemizi oluşturmaya çalışıyoruz. Bunun üstüne koyarak devam edeceğiz” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 14. haftasında Göztepe, konuk ettiği Giresunspor’u 3-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, “Bizim için çok iyi ve önemli bir galibiyet oldu. Maç içinde çok fazla fırsat bulduk ama bunları istediğimiz gibi değerlendiremedik. Özellikle ön tarafta bitiricilik anlamında daha konsantre olmamız gerekiyor. Bunu başarabilirsek bizim için daha iyi olur, çünkü maçı daha erken bitirebilirdik. Oyun tarzımızı istediğimiz gibi oynamaya çalıştık. Daha domine, önde basan, agresif ve dinamik bir futbol oynamaya çalıştık. İstediğimiz uygulamaları ve değişiklikleri yaptık. Böyle devam etmek istiyoruz, çünkü başarıyı bize bu getiriyor. Aynı zamanda taraftarlarımızı da mutlu etmeye devam edeceğiz. Göztepe'mizin çok fazla taraftarı var ve daha da kalabalık bir kitle maçlara gelmeye başladı. Onlar için her zaman daha iyisini vermeye çalışacağız” diye konuştu.

BİRİNCİ: “TRANSFER TAHTASI AÇILIRSA BU TAKIM LİGDE KALIR”

Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, Göztepe maçının ardından yaptığı açıklamada, "Terimizin son damlasına kadar çalışacağız. Giresunspor taraftarından özür diliyoruz” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 14. haftasında Giresunspor, deplasmanda Göztepe’ye 3-0 mağlup oldu. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, “Öncelikle Göztepe takımını tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. Normal oyunumuzdan çok daha kötü bir oyun sergiledik. Tabii tecrübe ve tecrübesizliğin bir maçıydı bu. Bizim takımımız kendi çocuklarımız altyapıda yetişen çocuklar ama maalesef bu tip maçlarda yetersiz kalıyorlar. Bugün çok kötü oynadık. Normal oyunumuzu oynayamadık. Bir tane kornerimiz bile yok. Yine her zaman olduğu gibi ölü toplarda golleri yedik. Yönetim kurulumuz transfer tahtasını açmak için yoğun bir tempoyla çalışıyor. Ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Transfer tahtamız açılırsa bu takım ligde kalır. Eğer açılmazsa biraz zor günler yaşarız. Çünkü herkes elinden geleni yapıyor. İlk 11 haricinde kulübeyle dönüp baktığımız zaman oyunun gidişatını değiştirecek oyuncumuz yok. Tecrübesiz bir takımız. Ama mecburuz. Çünkü transfer tahtası kapalı. Üç puanımız da silindi. Moralimiz kalmadı” dedi.

 
5 aylık enflasyon oranı belli oldu
 
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor – Erzincan maçını Demirkan yönetecek
Erzurumspor – 24 Erzincanspor Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçını Burak Demirkan yönetecek.
Kupada 4. Tur heyecanı başlıyor
Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. eleme turu heyecanı, yarın oynanacak 6 karşılaşmayla ...
Trendyol 1. Lig: Boluspor: 0 - Eyüpspor: 3
Trendyol 1. Lig'in 14. haftasında Boluspor, sahasında karşılaştığı Eyüpspor’a ...
 
Trendyol 1. Lig: Şanlıurfaspor: 0 - Bodrum FK: 2
Trendyol 1. Lig'in 14. haftasında Şanlıurfaspor, evinde karşılaştığı Bodrum ...
Trendyol 1. Lig: Kocaelispor: 0 - Ümraniyespor: 3
Trendyol 1. Lig’in 14. haftasında Kocaelispor, sahasında Ümraniyespor’a 3-0 mağlup oldu.
Trendyol 1. Lig: Adanaspor: 0 - Çorum FK: 3
Trendyol 1. Lig’in 14. haftasında Adanaspor, evinde Çorum FK’ya 3-0 mağlup oldu.
 
Milli Takım Seçmeleri Erzurum etabıyla tamamlanacak
U14 Milli Takım seçmelerinde Ankara (1), İstanbul (1), İzmir (1) ve Trabzon ...
Erzurumspor 12’inci sıraya düştü!
TFF Kulüp Lisans Kurulunca Trendyol 1. Ligde Altay, Giresunspor, Erzurumspor’a ...
Erzurumspor’a bir ceza da PFDK’dan
TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Erzurumspor’a, Sakaryaspor ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva