Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
2024’te Kadın Konukevi’ne 332 kadın sığındı
2024’te Kadın Konukevi’ne 332 kadın sığındı
Işıkhan'dan Kadın Girişimciliğine destek mesajı
Işıkhan'dan Kadın Girişimciliğine destek mesajı
Trendyol 1. Lig: E. Erokspor: 1 - Manisa FK: 1
Trendyol 1. Lig: E. Erokspor: 1 - Manisa FK: 1
'Kudüs bugün, hiç olmadığı kadar mahzundur'
'Kudüs bugün, hiç olmadığı kadar mahzundur'
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli: 'erdem-değer-eylem'
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli: 'erdem-değer-eylem'
HABERLER>SAĞLıK & YAŞAM
8 Mart 2025 Cumartesi - 12:40

KK Kadın Meclisi’nden dayanışma etkinliği

Erzurum Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ihtiyaç sahibi aileler için anlamlı bir dayanışma etkinliği düzenledi.

KK Kadın Meclisi’nden dayanışma etkinliği

Erzurum Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ihtiyaç sahibi aileler için anlamlı bir dayanışma etkinliği düzenledi.

Kadın Meclisi üyeleri, kendi aralarında topladıkları bağışlarla iftar etkinliğini organize ederek, 314 kişiye iftar yemeği verdi. Etkinlik, Ebru İshak Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Diş Hekimi Mahmut Yılmaz’ın desteğiyle gerçekleştirildi.

Kadın Meclisi Başkanı Yadigar Nesrin Şerbetçioğlu, programa katkı sağlayan tüm kadın meclisi üyelerine teşekkür ederek, "Dayanışmanın ve paylaşmanın en güzel örneğini sergiledik. Kendi imkanlarımızla böyle bir organizasyon düzenlemek bizler için gurur verici. 8 Mart’ta kadınların gücünü ve birliğini bir kez daha hissettik" dedi.

Mahmut Yılmaz ise, vakıf olarak sosyal yardımlaşmaya büyük önem verdiklerini belirterek, "Bu özel günde, kadın meclisi üyelerinin özverili çabalarıyla ihtiyaç sahibi ailelerimize iftar verebilmek çok anlamlı. Dayanışma ve yardımlaşma ruhunu yaşatmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Etkinlik sonunda, Erzurum Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Yadigar Nesrin Şerbetçioğlu, desteklerinden dolayı Mahmut Yılmaz’a teşekkür plaketi takdim etti. Plaketi alan Yılmaz, "Böylesine anlamlı bir organizasyonda yer almak benim için büyük bir onur. Kadın Meclisi üyelerinin emeği ve dayanışması takdire şayan" diyerek teşekkür etti.

Kadın Meclisi üyeleri, bu tür sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini belirterek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün sadece kutlamalarla değil, toplumsal fayda sağlayan etkinliklerle anlam kazanması gerektiğini vurguladı. Meclis, önümüzdeki süreçte de kadınların ve ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

 
Erzurumspor yine PFDK’lık oldu!
 
Erzurum trafiği onlara emanet
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Milyonlarca çalışanı ilgilendiren genelge
İş yerlerinde mobbingin önlenmesine dair genelge, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
5 kanser ilacı daha geri ödeme listesinde
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumunun ...
KK Engelli Meclisinden Ramazan yaklaşımı
Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelli Meclisi, Ramazan ayı boyunca ...
 
Göktaş’tan atama müjdesi
Göktaş, bugüne kadar 50 bin 630 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının kamuda ...
Büyükşehir’den dar gelirlilere Ramazan desteği
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi 10 bin kişiye Ramazan yardımında ...
Rayiç bedeline son
Gedikli, Türkiye'de kentsel alanlarda 3 boyutlu kadastroya altlık oluşturmak ...
 
81 ilin Aile Yılı etkinlik takvimi açıklandı
Göktaş, "2025 Aile Yılı kapsamında, aile kurumunun korunması, güçlendirilmesi ...
Bir haftada 423 işletme denetlendi
Erzurum’da yem, gıda ve gıda ile temas eden madde malzeme üreten işletmelere ...
Erzurum’da sağlık hukuku zirvesi
Erzurum’da düzenlenen ‘Sağlık Hukuku Sempozyumu’nda önemli konulardaki ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Adalet adalet adalet; illa adalet!
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Ateizm Kazanı Kaynıyor, Din Adamları Nerede?''
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva