Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erzurum’da mayıs ayında kar sürprizi
Erzurum’da mayıs ayında kar sürprizi
Şimşek’ten enflasyonla mücadele vurgusu
Şimşek’ten enflasyonla mücadele vurgusu
Tekin öğretmenlerle istişare etti
Tekin öğretmenlerle istişare etti
Turan Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu
Turan Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu
MHP’de ‘Çırpınırdın Karadeniz’ gündemi
MHP’de ‘Çırpınırdın Karadeniz’ gündemi
HABERLER>SÄ°YASET
26 Mart 2013 Salı - 08:07

Gözütok gündemi değerlendirdi

Gözütok, Merhum Yazıcıoğlu için, “O Bayrak, Millet, Vatan sevdalısı, siyaset yapar görünür Allah dostu, büyük bir dava adamı idi” dedi

Gözütok gündemi değerlendirdi

Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok, “Yiğit Adam, Koca Reis, Ülkü devi, Başbuğ, Ülke sevdalısı, Millet hizmetçisi, Büyük Birlik Partisi kurucu Genel Başkanı, Ebedi liderimiz, büyük dava adamı Muhsin Yazıcıoğlu’nun sonsuzluğun sahibine yürüyüşünün 4.seneyi devriyesini idrak etmekteyiz. Bu günde onu, hasretle, rahmetle,şükranla, minnetle sahsım ve Erzurum il teşkilatım adına bir kez daha anıyorum. Değerli şehit liderim ruhun şad mekanın cennet olsun. Biz senden razıydık Allah da razı olsun” dedi.
“O Bayrak, Millet, Vatan sevdalısı, siyaset yapar görünür Allah dostu, büyük bir dava adamı idi” diyen Gözütok, “Hayatı boyunca, Ülkesine ve Milletine hizmetten başka bir şey düşünmeyen, kendisine altın tepsi içinde sunulan imkanları elinin tersi ile itip “Millet var biz varız, millet yok biz yokuz” diye bilen, “Adriyatik’ten Çin Seddi ne kadar kaynaşmış bir Türk-İslam Dünyası hayal ediyorum, Başını örtenle açanın üniversitede yasaksız, kavgasız, kardeşçe yaşadığı bir ülke hayal ediyorum, Türk, Kürt, Türkmen, Alevi, sünni ayrımı olmadan kaynaşmış bir Türkiye istiyorum” diyen bir siyasi liderdi, siyasetin önemli bir figürü ve baş aktörüydü. Maalesef 25 Mart da Milletin ve Anadolu insanının, Ülkücülerin Devlete uzanan eli, bilinmez mihraklar tarafından kar altında bırakıldı. Geldiğimiz noktada hukuk içerisinde kalarak ideallerimizi kar altında bırakan, üç gün boyunca arama kurtarmada ihmali olan, suikastsa eğer ki biz öyle inanıyoruz. Parmağı olan herkesten hesap sormak boynumuzun borcudur. Kimin ne sebepten olursa olsun, ihmali ve kusuru varsa, hesabını vermeli ve suçunun cezasını kanun önünde çekmelidir. Yoksa Alperenler sabır taşı değildir” diye konuştu.
21 Mart da Diyarbakır da yaşananlara bakıp, 25 Mart da Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopterinin niye düştüğünü anlamanın güç olmadığını dile getiren Gözütok daha sonra şunları kaydetti; “Yaşanan sürece, Allah aşkına iyi bakın, her şey açık ve net ortada . Muhsin Yazıcıoğlu nun ömrünü verdiği ideallerinin tam tersi gelişmeler var. Bunların yapıla bilmesi için, önemli siyasi figür hayatta olmamalıydı, öylede yapıldı.
Şimdi bazı aklı evveller Rahmetli olsaydı açılıma destek verirdi deme gafletini gösteriyorlar. Onlara tek cümle ile siz Yazıcıoğlu’nu tanımamışsınız derim.“PKK Kürtlerin temsilcisi değildir. Çünkü Kürt benim kardeşimdir. Ben bir Türkmen çocuğuyum ama Kürt de benim kardeşimdir. Biz asırlardır Anadolu kazanında kaynamışız. Kız alıp kız verdik. Dedelerimiz Çanakkale de koyun koyuna yattı, birlikte şehit oldu, birbirinin yarasını sardı.Şimdi bazı alçaklar çıkıyorlar, ‘Kürt sorunu var’ diyorlar! Hayır! Kürt sorunu yok, terör sorunu var, terör…Bu bir ihanettir. Bu ihaneti, tıpkı Çanakkale’de olduğu gibi, Kürt-Türkmen, Laz Çerkez Alevi, Sünni göğüs göğüse vereceğiz. Nasıl Çanakkale de emperyalizmi yok ettiysek bu seferde bölücü terörü yok edeceğiz. Bizleri Kürt-Tükmen, Alevi-Sünni, şucu-bucu diye bölmek istiyorlar. Hâlbuki bir Kürdüz, biz, Türkmeniz, biz Çerkeziz, biz Aleviyiz, biz Sünniyiz ama hepimiz birlikte büyük Türk milletiyiz.
Bu ülkede yaşayan sağcısı, solcusu, alevisi, sunisi, kürdü,arabı, lazı, çerkezi kardeşçe yaşamak zorundadır, Muhsin Yazıcıoğlu derdi ki, "Devletimiz bir, bayrağımız bir, dinimiz bir, kıblemiz bir, secdemiz bir, kitabımız bir, peygamberimiz bir, Allah'ımız birdir. Bu kadar 'bir'in içinde nasıl ayrılık gayrılık söz konusu olabilir." Diyen bir insan, açılıma nasıl destek verir diye sorarım size. Ama asla şu unutulmamalı, 4 yıl geçti, onun fikirlerinin hassasiyetlerinin, hayallerinin ve davasının bir temsilcisi var, Büyük Birlik Partisi. Emaneti, emanetimizdir, davası davamızdır, gül ve hilali onurumuz, gururumuz, namusumuzdur, devlet millet uğruna ilelebet yaşatacak ve yaşayacağız. O hep derdi, “Bir saniyesine bile hakim olmadığımız bir hayat için fırıldak olmaya gerek yok”, “Dik duracağız, düz yürüyeceğiz, doğru söyleyeceğiz, doğru yapacağız”. Bizde onun mirasçıları olarak yolunda yürümeye hayallerini gerçekleştirmeye and içtik ,kimse bizi yolumuzdan döndüremez.”

 
Öğüt'ten et protestosu
 
Erzurum'da Futsal heyecanı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Koncuk'tan başörtüsü açıklaması
Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl İdare Toplantısı yapıldı. Genel Başkan İsmail ...
'İş Birliği, Güç Birliği'
ERGİAD Mobilya üreticilerini sabah kahvaltısında toplayarak iş birliği ...
'AK Parti'nin alternatifi yok'
Erdoğan'ın Erzurum'u çok önemsediğini ve sevdiğini vurgulayan Aksak, "Başbakanımız ...
 
Çalık’tan Çanakkale Zaferi mesajı
Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık, yayınladığı mesaj ile Çanakkale ...
Bulutlar Palandöken'i dinledi
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Palandöken Mahallesi’nde halk toplantısı düzenledi.
Yavilioğlu'ndan milli birlik mesajı
18 Mart Şehitler Günü Ve Çanakkale Zaferinin Yıldönümü nedeniyle Erzurum ...
 
AK Parti'de seçim startı
AK Parti İlçe Başkanları Toplantısı İl Başkanı Murat Kılıç başkanlığında ...
Çığlık ekonomiyi değerlendirdi
AK Parti Erzurum Milletvekili ve MKYK Üyesi Fazilet Dağcı Çığlık, TÜMSİAD ...
Küçükler mal varlığını açıkladı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Avukat Ahmet Küçükler, katıldığı bir ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva