Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SPOR
18 Nisan 2019 Perşembe - 16:07

Erzurum’dan Zonguldak’a curling desteği

Zonguldak'ta geçtiğimiz aylarda Fener semtinde Kapalı tribünlerin altında yapımı tamamlanan körling salonu yaklaşık 4 aydır sporculara kapılarını açtı. Zonguldak'a yeni branşın kazandırılmasıyla Erzurum'dan körling antrenörü Mustafa Demir kente gelerek körling salonunda eğitimlere başladı.

Erzurum’dan Zonguldak’a curling desteği

Zonguldak'ta geçtiğimiz aylarda Fener semtinde Kapalı tribünlerin altında yapımı tamamlanan körling salonu yaklaşık 4 aydır sporculara kapılarını açtı. Zonguldak'a yeni branşın kazandırılmasıyla Erzurum'dan körling antrenörü Mustafa Demir kente gelerek körling salonunda eğitimlere başladı. Amasya'dan Körling salonunun daha iyi hizmet vermesi amacıyla Körling antrenörü ve milli sporcu Semiha Konuksever ve Teknisyen Emre Karaman Zonguldak'a gelerek körling salonunda ki buz zeminde iyileştirme çalışmalarına başladı. 2 gündür körling salonunda buzu kesme ve pepil gibi çalışmalar yapan ekip bugün son kez temel eğitimler vererek çalışmalarını tamamladı.

''Buzu iyileştirmek için Zonguldak'a geldik''

Körling milli sporcu ve antrenörü Semiha Konuksever, buzu iyileştirmek için Zonguldak'a geldiklerini söyleyerek, ''Körling antrenörüyüm. Aynı zamanda da aktif milli sporcuyu. Erzuruluyum ve Amasyadan buraya geldi. 2 günlük bir eğitim süreci için Zonguldak'a geldim. Feredasyon Başkanımızın talimatları doğrultusunda buraya yeni açılan körling salonu için buz iyileştirme arkadaşlara teknik bilgileri vermek amacıyla geldik. Arkadaşımız Emre Karaman buz teknisyeni onunla beraber buraya geldik. Şuan buraya buzu iyileştirme sebebiyle buraya geldik. Buzu iyileştirdiğimiz için antrenman yapamadık. Buzun bazı teknik konuları var kayganlığı buzun sıcaklığı soğukluğu bunların üzerine buraya geldik.''

''Salon antrenman yapacak düzeyde''

Körling salonun antrenman yapacak düzey haline geldiğini ifade eden Konuksever, ''Bende arkadaşıma yardım ediyorum. Antrenörümüzle de burada fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bildiklerimizi sağlıklı bir şekilde aktarabilmek için buradayız. Temel olarak iyileştirme aldığı sürece her seferinde böyle iyileştirme sürecine girmez. Çünkü düzenli olarak antrenman süresine girdiği için buzumuz kesilmez.Teknisyenimiz düzenli olarak buzu kestiği zaman bu şekilde bir daha böyle olmaz. Zaten burası antrenman yapacak düzey haline geliyor. Yeni bir antrenman salonu olduğu için bu işlemi yapıyoruz''dedi.

''Flor körling üzerinden çalışmalara başladık''

Beden Eğitimi Öğretmeni ve körling antrenörü Mustafa Demir, flor körling üzerinden çalışmalara başladıklarını ifade ederek, ''Beden Eğitimi öğretmeniyim aynı zamanda körling antrenörüyüm. 4 aydır buradayım. Körlingle ilgili altyapı çalışmalarını başlattık. Tesisimizin yapımından şuanki antrenmanlara güzel bir çalışma ile geldik. Süreç içerisinde ki şuanda ilk etapta flor körling üzerinde biz Sivasta 15-16 Mayıs Türkiye körling şampiyonasına katılmak için antrenmanlarımızı yaptık.''

''Mlli sporcular çıkarmak istiyoruz''

Zonguldak'tan milli sporcular çıkarmak istedikleri ifade eden Beden Eğitimi Öğretmeni ve körling antrenörü Mustafa Demir, ''Takımlarımızı 4 Kız 4 Erkek Yıldız ve Gençler takımı olarak şuanda antrenmanlara başladık. 1 aydır bu süreç içerisinde antrenmanlardayız. Buradan seçim yaptıkdan sonra Sivas'a gidip turnuvaya katılacağız. İnşallah güzel bir başarı elde edersek bizim için burada daha güzel bir alana yayılma büyük bir kitleye ulaşma şansımız olacak. Burada ilk amacımız flor körling üzerinden eğitimi verip buz üstüne taşıyabilmek. Buradan milli sporcular yetiştirmek istiyoruz'' diye konuştu.

 
Budaklı'da endişeli bekleyiş
 
Aydemir: “Bayramoğlu Erzurum’un bir değeridir”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Short Track’ta Türkiye Şampiyonluğu Erzurum’un
Pal-Kar Spor Kulübü, Short Track Şampiyonası’nda Türkiye 1’incisi oldu.
Erzurumspor – Göztepe maçını Çakır yönetecek
Erzurumspor’un deplasmanda oynayacağı Göztepe karşılaşmasını Cüneyt Çakır yönetecek.
Erzurum GSİM, Kocaeli’de Buz Sporlarını tanıttı
Kocaeli'de düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri kapsamında Erzurum GSİM ...
 
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta yarın oynanacak Kasımpaşa - Bursaspor ...
Yayladan Avrupa Şampiyonluğuna
Erzurum’da çiftçilikle uğraşan kick boks sporcusu Vedat Ağyürek, yaylada ...
Erzurumspor 6 final maçına çıkacak
Erzurumspor Akhisar maçı galibiyetiyle Spor Toto Süper Ligde yeni bir ivme yakaladı.
 
KYK’lılar Erzurum’da yarışıyor
Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İller arası Basketbol ...
Yıldırım karate turnuvasında bölge şampiyonu oldu
Karatede Erzurum İl birincisi olan Dadaşkent Aziziye Ortaokulu 7. sınıf ...
Ergan FIS tarafından tescillendi
Erzincan Ergan Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi, bütün dünyanın onayladığı ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva