Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa çağrısı
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
Erdoğan: ‘Milletimize hayırlı olsun’
‘Oyunları birer birer bozduk’
‘Oyunları birer birer bozduk’
HABERLER>SPOR
25 Aralık 2019 Çarşamba - 03:48

Erzurumspor iç sahada 2, dış sahada 8’inci sıraya indi

TFF 1’inci Ligde Hatayspor en yakın rakibi Menemenspor’a 8 puan fark atarak liderliğini sürdürdü.

Erzurumspor iç sahada 2, dış sahada 8’inci sıraya indi

TFF 1’inci Ligde Hatayspor en yakın rakibi Menemenspor’a 8 puan fark atarak liderliğini sürdürdü. Ligde en fazla galibiyet, en az beraberlik ve en az yenilgi ölçeğinde de lider olan Hatay ekibi gol averajında da farklılık sergiledi. Erzurumspor ise iç sahada İstanbulspor, Akhisarspor maçlarında kaybettiği 4 puana Altay yenilgisiyle 3 puan daha ekleyince 2 sıra geriledi.

ERZURUMSPOR KAYIPLARDA

Erzurumspor her kupa maçı sonrasında olduğu gibi Bursaspor ile oynadığı 5’inci tur maçı akabinde yine kayıp yaşadı. Mavi beyazlı ekip genel sıralamada 4, iç saha puan sıralamasında 2, deplasman maçları puan sıralamasında ise 8’inci sıraya indi. Erzurumspor Altay yenilgisiyle hem sıralamada kayıp yaşadı, hem de iç saha yenilmezlik unvanını terk etti.

MAVİ BEYAZLI EKİBİN LİG PERFORMANSI

Erzurumspor çıktığı 16 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 de yenilgi aldı.  16 maçta 18 gol atan ekip kalesinde 13 gol gördü ve 27 puan topladı. Mavi beyazlı ekip iç sahada 9 maça çıktı. Bu maçların 6’sını kazanan ekip, 2 beraberlik ve 1 de yenilgi aldı. Sahasındaki karşılaşmalarda 14 gol atan ekip 7 golü ağlarında gördü ve 20 puan topladı. Erzurumspor dış sahada oynadığı 7 maçın 2’sini kazandı, 1 beraberlik ve 4 de yenilgi aldı. Dış sahada sadece 4 gol atabilen ekip 7 golü ağlarından çıkarırken 7 puan kazandı.

GENEL SIRALAMA GALİBİYET EN’LERİ

TFF 1’inci Ligde  en fazla maç kazanan ekip 11 galibiyetle Hatayspor oldu. Bu ekibi 8 galibiyetle Erzurumspor, Menemenspor ve Bursaspor ekipleri izledi.  Sadece 1 maaç kazanan Adanaspor ve 2 maçtan 3 puan alabilen Boluspor ligin en az sayıda maç kazanan ekipleri olarak kaydedildi. Lider Hatayspor’un galibiyet oranı yüzde 68.75 olurken, Erzurumspor yüzde 50’de kaldı.

GENEL SIRALAMA BERABERLİK EN’LERİ

Ligde en çok beraberlik elde eden ekipler 7 maçla İstanbulspor ve Keçiörengücü oldu. Bu ekipleri 6 maçla Akhisarspor, Adana Demirspor, Boluspor, Adanaspor ve Altınordu, 5 maçla Balıkesirspor, Altay ve Karagümrük takımları takip etti.  Ligin en az sayıda beraberliğe sahip ekibi ise 2 maçla Eskişehirspor oldu.

GENEL SIRALAMA YENİLGİ EN’LERİ

TFF 1’inci Ligde en az yenilgisi bulunan ekip 2 maçla Hatayspor, en fazla yenilgi alan ekip ise 10 maçla Eskişehirspor oldu. Yenilgi sayısı fazlalığı bazında Eskişehirspor’u 9 maçla Adanaspor ve Osmanlıspor, 8 maçla Boluspor takımları izledi.  Yenilgi sayısının maç toplamındaki payı Hatayspor’da yüzde 12,5, Erzurumspor’da ise 31.25 olarak hesaplandı.

EN GOLCÜ EKİPLER

Ligin en golcü ekibi 16 maçta attığı 27 golle Ümraniyespor oldu. Bu ekibi 26 golle, İstanbulspor, 23 golle Hatayspor, Bursaspor, 22 golle Eskişehirspor ve Altay, 21 golle Menemenspor, Akhisarspor ve Adana Demirspor, 20 golle Fatih Karagümrük, 18 golle Erzurumspor ve 17 golle Osmanlıspor takımları takip etti. Ligde kalesinde en fazla gol gören ekip 30 golle Eskişehirspor, 28 golle Adanaspor oldu.

İÇ SAHA PUAN SIRALAMASI

TFF 1’inci Ligde iç saha puan sıralamasında Hatayspor 22 puanla liderliğe yükselirken, Erzurumspor 20 puanla ikinci sıraya indi. Sıralamada 18 puanlı iki takımdan Ümraniyespor 3, Akhisarspor 4, 17 puanlı takımlardan Balıkesirspor 5, Keçiörengücü 6, 16 puanla Bursaspor 7, 15 puanla Giresunspor 8’inci sıraya yerleşti.  Adanaspor ise 3 puanla son sırada kaldı.

İÇ SAHA EN’LERİ

İç sahada en fazla maç kazanan ekip 7 maçla Hatayspor olurken, Erzurumspor 6 galibiyetle ikinci sırayı aldı.  Adanaspor ise 1 maç kazanabildi. Ligde  sahasında en az beraberlik alan ekipler 1 maçla Eskişehirspor, Hatayspor ve Bursaspor ekipleri oldu. Hatayspor, Ümraniyespor ve Akhisarspor iç sahada maç kaybetmezken, Eskişehirspor ve Karagümrük 4 maç kaybetti. İç saha maçlarının en golcü ekibi 16 golle Ümraniyespor olarak belirlendi.

DIŞ SAHA PUAN SIRALAMASI

TFF 1’inci Ligde dış saha puan sıralamasında Menemenspor 17 puanla liderliğini sürdürdü. Bu ekibi 15 puanla Karagümrük izledi.  14 puanlı Hatayspor 3, 12 puanlı Altay 4, 9 puanlı Akhisarspor 5, 8 puanlı iki takımdan Keçiörengücü 6, Bursaspor 7’inci sırayı paylaştı. Erzurumspor ise 7 puanla 7’inci sıradan 8’inci sıraya geriledi.

DIŞ SAHA EN’LERİ

Ligde dış saha maçlarında en fazla sayıda galibiyet elde eden ekip 5 maçla Menemenspor oldu, ekibi 4 galibiyetle Karagümrük ve Hatayspor izledi.  Adanaspor, Altınordu ve Boluspor deplasmanda maç kazanamayan 3 ekip oldu.  Osmanlıspor deplasmanda beraberliği bulunmayan tek ekip olarak belirlenirken Keçiörengücü 5 deplasman maçından 1 puanla döndü.  Osmanlıspor ve Adanaspor 7 maçla deplasmanın en çok maç kaybeden 2 takımı olarak kaydedildi. Dış saha maçlarının en golcü ekibi 16 golle Altay, en az gol atan ekibi ise 3 golle Altınordu olarak belirlendi.

 
Erzurumspor haftanın sürprizini yaptı !
 
Erzurumspor ve Başkan Üneş PFDK’ya sevk edildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor haftanın sürprizini yaptı !
Haftanın sürprizini evinde maç kaybetmeyen Erzurumspor yaparak, evinde Altay’a 3-1 mağlup oldu.
Murat Dedeman FIS Cup tamamlandı
Palandöken’de düzenlenen Alp Disiplini FIS Murat Dedeman Kupası Müsabakası, sona erdi.
Goalball’da Yakutiye Engelliler Kulübü 2’inci oldu
Sinop’ta beş gün süren Goalball 1. Lig 2. Devre müsabakaları tamamlandı. ...
 
Üneş: “Öncelikli hedefimiz Süper Lig”
Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Beşiktaş ile eşleşen BB Erzurumspor'da ...
Erzurumspor Beşiktaş’la eşleşti
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu eşleşmeleri belli oldu
Erzurumspor’un rakibi bugün belli olacak
ZTK Son 16 Tur kurası bugün çekilecek.
 
Erkan Sözeri: “Bu turun en iyi maçıydı”
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri Bursaspor maçını değerlendirdi.
Öztürk Erzurumspor maçını değerlendirdi
Bursaspor Teknik Sorumlusu Musa Öztürk, sezon sonunda hedefledikleri ve ...
Dedeman’ın anısı Palandöken’i aydınlattı
Türkiye Kayak Federasyonu tarafından bu sene 17-20 Aralık tarihleri arasında ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva