Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Türkiye’nin dünya ihracatındaki payı artıyor
Türkiye’nin dünya ihracatındaki payı artıyor
Yüksel: ‘Yeni deliller sunduk’
Yüksel: ‘Yeni deliller sunduk’
Çevre ve sağlıkta yeni dönem
Çevre ve sağlıkta yeni dönem
Türkiye Koruyucu Aile hizmetiyle gündemde
Türkiye Koruyucu Aile hizmetiyle gündemde
Asil Türk Milletine Şampiyonluk Yakışır
Asil Türk Milletine Şampiyonluk Yakışır
HABERLER>EĞÄ°TÄ°M
23 Mart 2012 Cuma - 23:29

Erzurum onlarla gurur duyuyor

Maksut Efendi İ.Ö. sporcuları Erzurum'u gururlandırdı

Erzurum onlarla gurur duyuyor

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ın, Maksut Efendi Mahallesin de yaptığı Halk Toplantısı sırasında keşfettiği çocuklar, Kuşadası’nda yapılan 16 yaş altı grup atletizm yarışlarında Türkiye Şampiyonasında takım halinde Türkiye ikincisi, ferdi olarak 2 bin metrede erkeklerde Abdulkadir Çelik ve bayanlarda Latife Güneş Türkiye üçüncüsü oldu.
BAŞARIYI PAYLAŞTILAR
Takım halinde hocalarının gözetiminde Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları ziyaret ederek başarılarını paylaştılar. Aldıkları başarıdan dolayı atletizm takımını kutlayan Başkan Bulutlar, Palandöken Belediyesi olarak spora ve sporcuya olan yatırımlarının devam edeceğini söyledi.
Palandöken Belediye Spor Kulübünün Atletizm Takımının 2 bin metrede takım halinde Türkiye ikincisi olması ile birlikte bireyselde genç bayanlar ve genç erkeklerde Türkiye üçüncülük elde edilerek atletizmde başarıya imza atılması uluslar arası organizasyonlarda ülkemizi temsil edecek olmasının büyük bir başarı olduğu ifade eden Başkan Bulutlar, Atletizm oyuncularını aldığı başarıdan dolayı tebrik etti. Palandöken Belediyesi olarak spordaki yatırımlara büyük önem verdiklerini, atletizm branşını da bu yatırımlarda özel bir yere koyduklarını belirten Başkan Bulutlar, "Gündemde her zaman futbol var fakat futbol dışındaki branşlar da bizim için çok önemli. Atletizm sporun temel branşlarındadır. Bu konuda Palandöken Belediyesi sporda güzel bir noktaya geldi. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, yöneticilerimize, hocalarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah alınan başarıları daha da ileri noktaya taşıyacağız" dedi.
BULUTLAR, SPORA DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Palandöken Belediyesi olarak ana hedeflerden birinin de spora destek vermek ve tabandan sporcu yetiştirmek olduğunu ifade eden Başkan Bulutlar, "Hem ilçemizi hem Erzurumumuzu hem de ülkemizi uluslararası organizasyonlarda temsil edecek sporcular yetiştirmek istiyoruz. Atletizm, futbol, güreş, boks, atlı cirit, buz hokey, halk oyunları ve curling gibi branşta birçok lisanslı sporcumuz var. Palandöken Belediye Spor Kulübü olarak güreşte bölgenin tek birinci ligde mücadele eden en büyük kulübüz. Kulübümüz tüm branşlarda her geçen gün milli sporcu sayımızı artırıyoruz. Uluslar arası organizasyonlara gidecek sporculardan birisi, şu anda atletizm takımında olan Onur Aras başlangıçta belirlediğimiz hedeflere yavaş yavaş ulaşmaya başladık. Bundan sonra inşallah başarılara abone olacağız" diye konuştu.
YENİ SPOR TESİSİ YAPIYORUZ
Başkan Bulutlar, Ertuğrul Gazi Mahallesinde yeni spor salonu ve Kültür Merkezi projesinin tamamlanmasıyla birlikte Erzurum’un en kapsamlı kapalı spor tesislerine sahip olacağını belirterek, Palandöken Belediyesi olarak sporun ve sporcunun arkasında durmaya devam edeceklerini söyledi.
Palandöken Belediyesi Encümen Salonu da gerçekleşen ziyarete; Başkan Bulutların yanı sıra Palandöken Belediye spor Kulübü Başkanı ve Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin ve Atletizm Sorumlusu Orhan Güngör, Ali Haydar Kanber ve Yavuz Bayram katıldı. Ziyaret sonunda Başkan Bulutlar, atletizm takımının tüm oyuncularına birer yarım altın hediye ederken ferdi olarak başarı gösteren ve Türkiye üçüncülüğü elde eden iki sporcuya da çeyrek altın hediye etti. 25 Mart’ta ülkemizi Malta da temsil edecek olan Milli atletimiz Onur Aras’ı ise ayrıca ödüllendirdi.

 
Nevruz olayında 8 tutuklama
 
Erzurumlu Kadınlardan Sarı Gelin Tepkisi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Y.Ziyabey Lisesinde nevruz coşkusu
21 Mart Baharın Gelişini simgeleyen Nevruz Kutlamaları çerçevesinde Yusuf ...
Tetikçi’nin sergisi ilgi topladı
Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi, ressam İsmail Tetikçi kişisel ...
Türkez bilimsel gururumuz
Doç. Dr. Türkez ABD’de düzenlenecek “İlk Online Genetik ve Genomiks Konferansı” ...
 
'Öğrenmenin yaşı yok'
Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi proje uzmanı Davut Dağabakan, ...
Genç öğrencilere başarı yolu çizdi
kişisel gelişim uzmanı Erdal Demirkıran ve Erdem Genç kişisel tecrübelerinden ...
Pasinler'de Kur'an ziyafeti
‘Kuranı Kerim’i güzel okuma ve Ezan okuma” yarışması Anadolu Lisesi Kültür ...
 
KKEF’te 164’üncü yıl kutlaması
16 Mart Öğretmen Okulları’nın kuruluşunun 164’üncü yılı törenle kutlandı.
Öğretim üyeleri atandı, sıra öğrencide
Önümüzdeki yıl öğrenci alımına başlayacak olan Horasan Meslek Yüksek Okuluna ...
Cebeci'den buruk veda
Erzurum Teknik Üniversitesi kurucu öğretim üyelerinden Prof. Dr. Lütfullah ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva