Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Aile Yılı etkinlikleri devam ediyor
Aile Yılı etkinlikleri devam ediyor
Uraloğlu Bayram süreci ulaştırma verilerini açıkladı
Uraloğlu Bayram süreci ulaştırma verilerini açıkladı
EKK toplandı
EKK toplandı
'Türk Kızılay köklü bir iyilik ordusu’
'Türk Kızılay köklü bir iyilik ordusu’
Tarihi ihracat
Tarihi ihracat
HABERLER>EĞİTİM
11 Haziran 2025 Çarşamba - 11:26

Erzurum kalesinde okuma şenliği

‘Okulumu Seviyorum’ isimli ‘eTwinning’ projesi kapsamında Erzurum’da bulunan proje ortakları öğretmen ve öğrenciler ile Erzurum kalesinde okuma şenliği yapıldı.

Erzurum kalesinde okuma şenliği

Kuruculuğunu Celal Akın İlkokulu öğretmeni Canan Ulukurt ve Romanya’dan Lilia Lazar’ın yaptığı ‘Okulumu Seviyorum’ isimli ‘eTwinning’ projesi kapsamında Erzurum’da bulunan proje ortakları öğretmen ve öğrenciler ile Erzurum kalesinde okuma şenliği yapıldı. Etkinlikte okul idareleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler açık alanda kitap okuyarak farkındalık oluşturdu.
Erzurum’da minik yürekler okuma şenliğinde buluşarak hem Erzurum kalesinde hem de açık alanda kitap okuma keyfi yaparak önemli bir farkındalığa imza attı.
Kuruculuğunu Yakutiye Celal Akın İlkokulu öğretmeni Canan Ulukurt ve Romanya’dan Lilia Lazar ın yaptığı ‘Okulumu Seviyorum’ isimli ‘eTwinning’ projesi kapsamında Erzurum’da bulunan proje ortakları öğretmen ve öğrenciler ile okuma şenliği yapıldı. Şenliğe okul idarecileri ve öğrenci velileri de iştirak etti.
Celal Akın İlkokulu 1/D Sınıfı Öğretmeni Canan Ulukurt, 1/B Sınıfı Öğretmeni Mine Erdemli, Rehberlik Öğretmeni Şükran Beyaz, Kocatepe İlkokulu’ndan Elif Ünal ,Hedef Koleji’den Meryem Arzu Keleş, Özel Bilkent okulları’ndan Özge Öncül ve Ilıca Anaokulu öğretmeri Derya Macit öğrencileriyle birlikte farkındalığa imza attılar.
Çakıcı ve Çelik yalnız bırakmadı
Kuruculuğunu Yakutiye Celal Akın İlkokulu öğretmeni Canan Ulukurt ve Romanya’dan Lilia Lazar ın yaptığı ‘Okulumu Seviyorum’ isimli ‘eTwinning’ projesi kapsamında yürütülen etkinlikte Celal Akın İlkokulu Müdürü Orhan Çakıcı ile Müdür Yardımcısı Erkan Çelik de, minik öğrencilerin okuma şenliğine eşlik ederek minik yürekleri yalnız bırakmadılar.
Minik öğrencilerden alkışlık performans
Erzurum Kalesi’nde ve açık alanda kitap okuyan minik öğrenciler vatandaşlardan alkış aldı. Tarihi Erzurum kalesini ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çeken minik öğrencilerin kitap okuma şenliğindeki alkışlık performansları proje ortağı öğretmenleri oldukça mutlu etti.
Romanya’dan Lilia Lazar ile birlikte ‘Okulumu Seviyorum’ isimli ‘eTwinning’ projesinin Erzurum’daki yürütücüsü olan Yılın Öğretmeni Canan Ulukurt, projenin diğer ortak öğretmenleriyle birlikte büyük bir gurur yaşadı.
Erzurum Celal Akın İlkokulu Müdürü Orhan Çakıcı da ‘Kitap Şenliği’ne katılan öğrencileri, öğretmenleri ve velileri tebrik etti.

 
THY, şehit öğretmen Aybüke Yalçın'ı unutmadı
 
Bölge Adliye Mahkemesi 2024 yılı verileri açıklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kaçanoğlu onur konuğu oldu
Erzurum Yakutiye Faik Güngör Ortaokulu Bilişim Öğretmeni Tuba Kaçanoğlu, ...
Tekin: 'Eleştiriyi bir zenginlik olarak görürüz'
MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel ...
SSB ve MEB’den İş Birliği protokolü
Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) arasında ...
 
Tekin Gastronomi Liseleri Projesini paylaştı
Millî Eğitim Bakanlığınca hayata geçirilen Türkiye Gastronomi Liseleri ...
ATAUNİV KAP süreci tamamlandı
Atatürk Üniversitesi, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yürütülen ...
Erzurum ülke ortalamasının gerisinde
Erzurum ortalama eğitim süresi kaydında 9.5 olan Türkiye ortalamasının altında kaldı.
 
Kur'an-ı Kerim aşkı engel tanımadı
Erzurum Büyükşehir Belediyesine bağlı Aile ve Engelli Hizmetleri Koordinasyon ...
MEB’den yeni proje
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in himayelerinde Talim ve Terbiye Kurulu ...
Tekin’den milli irade bilinci vurgusu
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "27 Mayıs'ı da 28 Şubat'ı da 15 Temmuz'u ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Adalet adalet adalet; illa adalet!
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Ateizm Kazanı Kaynıyor, Din Adamları Nerede?''
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva