Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Türkiye’nin dünya ihracatındaki payı artıyor
Türkiye’nin dünya ihracatındaki payı artıyor
Yüksel: ‘Yeni deliller sunduk’
Yüksel: ‘Yeni deliller sunduk’
Çevre ve sağlıkta yeni dönem
Çevre ve sağlıkta yeni dönem
Türkiye Koruyucu Aile hizmetiyle gündemde
Türkiye Koruyucu Aile hizmetiyle gündemde
Asil Türk Milletine Şampiyonluk Yakışır
Asil Türk Milletine Şampiyonluk Yakışır
HABERLER>GUNDEM
4 Ocak 2014 Cumartesi - 11:08

Erdoğan için kefen giydi, 450 km yürüdü

Başbakan Erdoğan'a destek vermek için geçen hafta kefeni simgeleyen beyaz çarşafa sarınarak İstanbul'dan yola çıkan Can'ın yürüyüşü Ankara'da sona erdi.

Erdoğan için kefen giydi, 450 km yürüdü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek için kefeni simgeleyen beyaz çarşafa sarınarak İstanbul'dan yola çıkan Remzi Can'ın yürüyüşü Ankara'da son buldu. Can, 10 gün önce Başbakan Erdoğan ve arkadaşlarına destek olmak amacıyla başladığı yürüyüşünü tamamladı. Can'ı, Ankara girişinde AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları üyeleri karşıladı. Daha sonra TBMM'nin Dikmen kapısında basın mensuplarına açıklama yapan Can, yürüyüşü sırasında halktan olumlu tepkiler aldığını, birçok kişinin kendini durdurarak kutladığını belirterek, "Ülkemizde artık vekiller, seçimle gelmeli ve seçimle gitmeli. Birileri istiyor diye değil" dedi.

Yürüyüş esnasında hastalandığını anlatan Can, yanlış ayakkabı seçiminden dolayı ayaklarının su topladığını bu nedenle birkaç gün Bolu'da dinlendiğini aktardı.

İnancın çok önemli olduğunun altını çizen Can, "İnanıyorsanız bir şeyi başarabiliyorsunuz. Yola çıkarken hep atalarımdan örnek aldım. Sarıkamış'taki dedelerimiz, atalarımız benden daha zor durumdaydı, zor şartlardaydı. Ben, onlardan daha iyi olduğuma inandığım için giyinişimle kıyafetimle, o yüzden bu mücadeleye çıktım. Başbakanımız ve arkadaşlarına destek vermek istiyorum. 17 Aralık'ta yapılan darbedir, bir darbe girişimidir. Bu millet rahmetli Menderes gibi Sayın Başbakanımızı ve arkadaşlarını yalnız bırakmayacak. Bu sebepten dolayı yürüyüşümü başlattım ve Ankara'ya kadar geldim" değerlendirmesinde bulundu.

Geçen hafta salı günü yola çıktığını ve yürüyüşünün 10 gün sürdüğünü anımsatan Can, bu sürede bir çok zorluklarla karşılaştığını kaydetti.

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Alperen Ayar ise bu anlamlı ve onurlu duruşa hayran olduklarını dile getirerek, destek olmak istedikleri Can'ın bunu reddettiğini, bu nedenle kendisini Ankara girişinde karşıladıklarını söyledi.

Can'ın Başbakan Erdoğan'la görüşmek ve bir "Acı kahvesini" içmek istediğini aktaran Ayar, "Bu yönde kendisine destek olabilirsek ne mutlu bize Başbakan'a da bu bilgiyi verdik. Bunun çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. İstanbul'dan buraya, 450 kilometrelik bir yol, dile kolay. Birçok insana söylediğimizde belki inanası gelmeyecektir, 'yürümemiştir' şeklinde belki yaklaşacaklardır meseleye. Bu gönülden kurulmuş bir bağ, yürekten gelen bir inanç. Bir şuur, olmadan bu olmazdı. Bu anlamda gençlere bile örnek olan bu anlamlı duruş ve onurlu yürüyüşünden dolayı kendisine minnettar olduğumuzu ifade ediyorum" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın gündeminin yoğun olduğunu vurgulayan Ayar, Başbakan Erdoğan ile görüştürmek istedikleri Can'ı, gitmek isteyene kadar misafir edeceklerini belirtti.

 
Altında Rekor Kırıldı
 
Asla tahammül edilemez!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sağlam İrade Desteği
Önceki gün 6 ilde Milli İradeye Saygı yürüyüşleriyle Başbakan Erdoğan'a ...
“Genç Abi”Ler Rahatsız
Genç abiler, Cemaat’in son dönemde Hükümet’e karşı takındığı tavırdan rahatsız.
Başbakan Erdoğan için geliyorlar!
Avrupa Türk Demokratlar Birliği Avusturya Şubesi tarafından Başbakan Erdoğan'a ...
 
40 ilin Valisi ve Emniyet Müdürleri değişiyor
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Efkan Âlâ ve MİT Müsteşarı ...
Arınç'tan Ala açıklama
Arınç, TSK'nın suç duyurusunu değerlendirdi
ABD Büyükelçiliği’nden şok telefon
Yener Dönmez yazdı...
 
İpin Ucu Puştun Elinde
Memur Sen Başkanı Ahmet Gündoğdu, ABD Büyükelçiliğinden gelen telefonu ...
İnadına Bin TIR daha
Hatay'da durdurulan ve silah yüklü olduğu iddia edilen tırın İHH'ya ait ...
Bakan Ala'dan TIR açıklaması
İçişleri Bakanı Efkan Ala Hatay'da durdurulan TIR'da Türkmenlere götürülen ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Selami Vekilimiz demiş ki...
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva