Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
'Türkiye ekonomisine çok güçlü bir güven var'
'Türkiye ekonomisine çok güçlü bir güven var'
Koca’dan istihdam müjdesi
Koca’dan istihdam müjdesi
Gazze’de can kaybı 34 bin 356’ya yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 356’ya yükseldi
Kurtulmuş: 'Bundan sonra eylem zamanıdır'
Kurtulmuş: 'Bundan sonra eylem zamanıdır'
‘Filistin’in yanında olmaya devam edeceğiz’
‘Filistin’in yanında olmaya devam edeceğiz’
HABERLER>GUNDEM
24 Ağustos 2016 Çarşamba - 16:53

Duman: Terör karşısında diz çökmeyeceğiz

Duman, Gaziantep’te yaşanan hain terör saldırısını lanetlediğini belirterek, “Gaziantep’te meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınıyor, gerçekleştirenleri lanetliyoruz. Terör karşısında diz çökmeyeceğiz” dedi

Duman: Terör karşısında diz çökmeyeceğiz

Memur Sen Erzurum İl Temsilcisi Abdullah Duman, Gaziantep’te yaşanan hain terör saldırısını lanetlediğini belirterek, “Gaziantep’te meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınıyor, gerçekleştirenleri lanetliyoruz. Terör karşısında diz çökmeyeceğiz” dedi.

Memur Sen Erzurum İl Temsilcisi Abdullah Duman, Gaziantep’te yaşanan terör saldırısı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Duman, mesajında teröre ve destekçilerine Türk Halkı’nın fırsat vermeyeceğini ifade ederek, şu ifadeleri kullandı; “Gaziantep’te meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınıyor, gerçekleştirenleri lanetliyoruz. Yüce Allah'tan, menfur saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine, yakınlarına, milletimize sabır ve metanet diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Bu saldırının failleri, insanlıktan çıkmış ve insanlıktan nasipsizdir. Alçak saldırı ve katliamı şiddetle lanetliyor, faillerinin bir an önce yakalanarak adalet önünde hesap sorulmasını bekliyoruz. Bu hain saldırının hedefi bir bütün olarak Türkiye halkıdır. Bütün insanlıktır. 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin devamı, kaos ve terör stratejilerini devreye sokan Terör Koalisyonunun hain saldırısıdır. Amaç, 79 Milyonun kanlı darbe girişimine karşı gösterdiği büyük direnişi kırma, başta Yeni Kapı olmak üzere 81 ilde sergilenen destansı uzlaşma ve buluşmayı sarsmaktır. Bu saldırı, küresel emperyalizm karşısında diz çökmeyen, bölgesinin sorunlarına sırt dönmeyen, insanlık için yeni umut kapıları üreten Türkiye’nin geleceğine yönelik bir saldırıdır. Terör, işgal, kaos ve komplo planlarını her defasında boşa çıkaran, alçak hesapları bozan Türkiye, dün olduğu gibi bugün de diz çökmeyecektir. Birlik ile ürettiğimiz güce sahip çıkacağız, küresel güçlerin, taşeron örgütlerin ve destekçilerinin kirli emellerini boşa çıkartacağız, heveslerini kursağında bırakacağız. Gaziantep’te gerçekleştirilen hain, alçak saldırı/katliam;  amasız, fakatsız, ancaksız insanlık dışı terör saldırısıdır. Bu saldırıyı gerçekleştirenler terörist, mensup oldukları yapılar terör örgütü, bu örgütlere arka çıkanlar, sessiz kalanlar, açıktan ya da gizli destek verenler ise terör destekçisidir. Hepsini kınıyoruz. Ortak akıl ve feraseti hakim kılmak suretiyle, millet olarak birlik ve kardeşlik içerisinde ülkemize ve geleceğimize yönelik oyunları bozma tutumumuzu kararlılıkla devam ettirmeliyiz. Bu hain saldırı kardeşliğimizi asla zayıflatmayacaktır. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha göstereceğiz. Birliğimiz sayesinde bütün engelleri aşacağız. Bu alçak saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliğini bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkmaya yetmeyecektir. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, ortak akılla hareket etmek, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan emperyalist oyun kurucularının tuzağına düşmemektir. Memur-Sen ailesi olarak, gerçekleştirilen hain saldırıyı kınıyor, Yüce Allah'tan, menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz”

 
Akdağ’dan önemli açıklamalar
 
ATAÜNİ’de yeni atama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: 'Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, " Gaziantep saldırısı da dahil olmak ...
Tekirdağ merkezli FETÖ operasyonu
Tekirdağ’da Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik soruşturma çerçevesinde ...
FETÖ elebaşı Gülen'in iadesine ilişkin ABD heyeti ile görüşmeler başladı
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in iadesi için ABD'den ...
 
Azizoğlu, Savaş Paşa’yı ağırladı
3.Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, Erzurum Valisi Seyfettin ...
‘Milli İrade terörü de yenecektir’
Yücelik, terörün Türk milletinin bin yıllık birlikteliğini yıkamayacağını vurguladı.
Hınıslılar Vali Azizoğlu’nu ağırladı
Vali Azizoğlu, Hınıs ilçesinin bulunduğu alanda ki önemini vurgulayarak ...
 
15 Temmuz Şehitleri’ne vefa
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ...
SGK borçlularına müjde
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan ve Resmi Gazete’de ...
Şehit Oruk bugün uğurlanacak
Şehit Uzman Onbaşı Pehlül Oruk’un naaşı askeri kargo uçağıyla Ankara’dan ...
 
DADAŞ GAZETESİ
YAZARLAR
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Bencil
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Bir yerde Reis’e ve partisine olan destek azalıyorsa bilesiniz ki orada kötü bir temsil vardır…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
DADAŞ
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva